QUOTE(vaival @ 2010 05 12, 12:18)
Prastova tai yra laikinas darbo, sulygto sutartyje darbuotojui nesuteikimas, dėl objektyvių priežasčių.
Smagiausia tai, kad jokiuose teisiniuose dokumentuose neapibrėžtas laikinumo terminas. Mano atveju: paskelbta prastova ir siūlo visokius juokingus variantus
. Kai aš atsisakau, tada bus mokama 1/3 min atlygio iki vaikui sueis 3 metai, o paskui įspės ir atleis su išeitinėmis pagal išdirbtą laiką.
Yra aišku visokių įdomybių kaip vartytis ir esu tikra, pakankamos galimybės pasiimti geras išeitines
.
PS atleisti gali dėl darbuotojo kaltės (už šiurkštų pažeidimą
, juk taip lengvai tai padaroma). Jei grįžtate į darbą ir panaikinta jūsų darbo vieta - tai neteisėta ior galite tartis dėl naujų pareigų (jei jus tenkina arba tariatės dėl išeitinių).
Geros dienos
Smagiausia tai, kad jokiuose teisiniuose dokumentuose neapibrėžtas laikinumo terminas. Mano atveju: paskelbta prastova ir siūlo visokius juokingus variantus

Yra aišku visokių įdomybių kaip vartytis ir esu tikra, pakankamos galimybės pasiimti geras išeitines

PS atleisti gali dėl darbuotojo kaltės (už šiurkštų pažeidimą

Geros dienos

na suprantu, kad gal jus turite problemu su kazkokia saraskino kontora, tačiau su įstatymais tas neturi nieko bendro.