Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 07, 19:52)
Galima uzsiprasyti kiek nori,bet ar darbdavis sutiks tiek moketi  g.gif

Tai ir yra susitarimo reikalas. Reikia prašyti maximumą, kad po to būtų iš ko nusileisti lotuliukas.gif Bet manau, kad minimaliai prie darbo stažo reikėtų prisipliusuoti bent po 266 lt. už kiekvieną mėnesį, nes tiek gautum prastovų metu atsisakius kito darbo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
pakomentuokit ar patarkit jei turit noro ir laiko...
mano dukrai ka tik suejo du metukai. Darbe rasiau prasyma vaiko prieziuros atostogoms iki 3 metu. Mano vietoje dirba moteris, seip imone dabar sunkiai verciasi, manau, kad manes ten niekas nelaukia, o ir as pati noreciau ieskotis geresnio darbo. Sugalvojau, kad jei parasyciau dabar pareiskima savo noru ir stociau i darbo birza tai ir pinigeliu gauciau 6 men ir uzsiimciau naujojo darbo paieska...patarkit, kaip cia protingiau pasielgti, ar mano sumanymas prasmingas?..
Is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilijosmama @ 2010 11 15, 15:42)
Sveikos,
mano dukrai ka tik suejo du metukai. Darbe rasiau prasyma vaiko prieziuros atostogoms iki 3 metu. Mano vietoje dirba moteris, seip imone dabar sunkiai verciasi, manau, kad manes ten niekas nelaukia, o ir as pati noreciau ieskotis geresnio darbo. Sugalvojau, kad jei parasyciau dabar pareiskima savo noru ir stociau i darbo birza tai ir pinigeliu gauciau 6 men ir uzsiimciau naujojo darbo paieska...patarkit, kaip cia protingiau pasielgti, ar mano sumanymas prasmingas?..
Is anksto dekoju uz atsakymus  4u.gif

Tai i darbo birza gali stoti ir dirbantis zmogus bet ieskotis geresnio darbo, tai taip manau kad galetum buti atostogose iki vaikui sueis 3 metai ir stoti i darbo birza.
Atsakyti
QUOTE(Emilijosmama @ 2010 11 15, 16:42)
Sveikos,

taip butent ...lygiai taip pat ir aš žadu daryt..mano darbovietėje darbo nulis..nebus ten man kas veikt..nutrauksiu atostogas ir eisiu i darbo birža..tikiuosi gausiu normalu darbo pasiūlyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilijosmama @ 2010 11 15, 15:42)
Sveikos,

lb,

ir pas mane panasi situacija.galvoju i birza stot,kiek DB moketu pinigu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 11 18, 14:58)
lb,

ir pas mane panasi situacija.galvoju i birza stot,kiek DB moketu pinigu  ax.gif

max galvoju 650 lt.
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 11 18, 13:58)
lb,

ir pas mane panasi situacija.galvoju i birza stot,kiek DB moketu pinigu  ax.gif

Jo, zinok, max 650 Lt., bet tai geriau nei nieko...
Atsakyti
nu tai zinoma ax.gif

ir dar iskilo klausimas g.gif pradejau dirbt 2008 liepos 10d. Dabar vaikui suejo 2 metai.ar man mokes? gal ir kvaili klausimai,bet ..... nieko nekertu situos reikaluos blush2.gif
o jokio skirtumo ner ar as pati iseisiu is darbo ar darbdavys atleis ar,kad bendras susitarimaas del isejimo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusinda: 18 lapkričio 2010 - 15:53
QUOTE(liusinda @ 2010 11 18, 16:51)
nu tai zinoma ax.gif

ir dar iskilo klausimas  g.gif pradejau dirbt 2008 liepos 10d. Dabar vaikui suejo 2 metai.ar man mokes? gal ir kvaili klausimai,bet ..... nieko nekertu situos reikaluos  blush2.gif
o jokio skirtumo ner ar as pati iseisiu is darbo ar darbdavys atleis ar,kad bendras susitarimaas del isejimo? g.gif

http://www.ldb.lt/In...rbo_ismoka.aspx
cia galit paziuret.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 18, 16:02)

o kai buvau mot.atostogoje ,stazas eina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 11 18, 17:18)
o kai buvau mot.atostogoje ,stazas eina?  g.gif

taip
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 18, 16:22)

aciu aciu 4u.gif 4u.gif

nu dar su paskutiniu klausimu ax.gif ten yra toks klausimas ,,ar gavote iseitine ismoka ar kompensacija is darbdavio?,, as jos negausiu blush2.gif jai manes DB paklaus kodel?kas ?kaip ?ir .t.t... tai ka atsakyt g.gif blush2.gif
Atsakyti