[quote=Zavinga,2006 04 18, 20:12]
Tai taip iseina, kad mezoterapijos budas nepades? O gal zinot kas nors ka nors apie vakuumo ir ultragarso proceduras?
[/quote
Lankiausi vakuma, pas gera kosmetologe, bet vaiksciojau ne del striju, del celiulito. Zinoma, yra pas mane ju striju nemazai, tai kol mane nuo celiulito bruzino, tai plepedavome.. Ir pasakojo ji, kad visai striju nepanaikins niekas, nes juk tai suplyses audinys.Tai va, darant ta vakuma, pabruzindavo, man ir tas strijas. Po to jos is baltu tapdavo raudonos - kraujo priplusdavo. Ir dar pirkau pas ja vitam. A ir namie juo tepliodavau. Nerupejo man tos strijos, bet tikrai ne tokios ryskios pasidare. Tiesa minejo, kad geresniam rezultatui, galima vit A ir dar kazkokius koncentratus ivesti su ultragarsu. Bet as dziaugiausi, kad celiulito nesimato, o strijos jau buvo dzin.
Papildyta:
QUOTE(Zavinga @ 2006 04 18, 20:12)
Tai taip iseina, kad mezoterapijos budas nepades? O gal zinot kas nors ka nors apie vakuumo ir ultragarso proceduras?
Geriausia vakumas ir kol dar strijos sviezios. Juk plysta audiniai ten kur silpni, o vakumas treniruoja ir stangrina