Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu gyventi blaiviai - noriu mesti gerti

QUOTE(balioonelis @ 2010 05 24, 12:00)
o mano akimis depresija apima tik tuos žmones, kurie turi per daug laisvo laiko pamąstymams, kaip gi blogai jiems gyvenasi, kurie vietoj to, kad užsiimtų veiklą kokią nors, galų gale nueitų pasportuoti ar susitikti su draugais, nueiti į gamtą ir pan.. sėdi namie ir žliumbia, kad niekas jų  nemyli, nešokinėja aplink juos ir neguodžia doh.gif  na abiejų ligų pradžios panašios.. tik alkoholis turi dar ir fiziologinį poveikį bei išsivysto priklausomybė, o jei nežinote- pasidomėkite plačiau, prieš šaukdama, kokie procesai vyksta, ką organizmas gamina ir ko nebe  mirksiukas.gif o vat depresija- tai nupušimas- kitaip nepavadinsi doh.gif
durnė tu blin, taigi jis nesigiria, o nori pasidalinti išgyvenimais, nes jam reikia palaikymo ir pritarimo.. galų gale, net jei kiek ir pasigiria- kai tave palaiko ir dėl tavęs džiaugiasi nepažįstami žmonės- tai irgi yra stipri motyvacija
kada nors ten buvai? ką nors ten besilankantį pažįsti? o aš pažįstų, žmogų, kuris jau 10m (šį rudenį sueis) nebegeria..o kaip nusigėrė? labai labai po truputuką.. o paskui jau "pasinėšė nuokalnin".. bet susiprotėjo, sustojo, įsirašė į AA.. ir kiek ten žmonių kurie su aukštaisiais, daktarus apsigynę ir pan doh.gif

o tu skaitai save normalia? nei pasidomėjus, nei įsigilinus šauki rėki, į šuns dienas išdėdi? tai yra normalu?

o tai blin, gal fillologiją baigusi ir moki rašyti, o apie fiziologiją nič nieko neišmanai

o pagal šnektas ir išsišokimą, pasakyčiau, kad pati nuo tų tavo vadinamų "valkatų" netoli gulinti..arba turtingų tėvų išlepinta pinda, kuri suserga depresija (nes ją panašu, kad liga pripažįsti) kai jos plaukų spalva gavosi vienu tonų tamsesnė doh.gif

Saunuolė. Pritariu tau thumbup.gif 4u.gif . Šitokio netoleracijos protrukio dar reikia paieškoti. Bjauri boba... Ir joks išsilavines ir save gerbiantis žmogus neleis sau drėbti šitiek š... dar ir be jokio rimto pagrindo. Žmogus sukūrė tema, kuri jam atrodo svarbi ir aktuali. Na nepatinka, paskaitei, pasakei kad nepritari,manai kitaip ir gana,nu kam čia tiek to brudo ir dar šitokiu pikčiu. Auklėjo kažin kas toki siaubinga,netaktiška ir netolerantiška žmogų.
Mokslų daktarė mat, dar ir melage turbut doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano akimis depresija apima tik tuos žmones, kurie turi per daug laisvo laiko pamąstymams, kaip gi blogai jiems gyvenasi, kurie vietoj to, kad užsiimtų veiklą kokią nors, galų gale nueitų pasportuoti ar susitikti su draugais, nueiti į gamtą ir pan.. sėdi namie ir žliumbia, kad niekas jų  nemyli, nešokinėja aplink juos ir neguodžia doh.gif 

Matau, kad visiškai nenutuoki kas yra depresija. Linkiu niekad ir nesužinoti.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 05 24, 14:35)
Matau, kad visiškai nenutuoki kas yra depresija. Linkiu niekad ir nesužinoti.

tai tema ne apie tai.. ir aš neinu į tas temas ir nieko neužsipuolu, nes išties nieko apie tai nežinau, o pasakymas buvo adresuotas TIK medėjai, nenorint nieko įžeist
Atsakyti
o mano akimis depresija apima tik tuos žmones, kurie turi per daug laisvo laiko

...alkoholis turi dar ir fiziologinį poveikį bei išsivysto priklausomybė,...

...o vat depresija- tai nupušimas- kitaip nepavadinsi doh.gif

durnė tu blin,...

kada nors ten buvai? ką nors ten besilankantį pažįsti?

o tu skaitai save normalia?

o tai blin, gal fillologiją baigusi ir moki rašyti, o apie fiziologiją nič nieko neišmanai...

...o pagal šnektas ir išsišokimą, pasakyčiau, kad pati nuo tų tavo vadinamų "valkatų" netoli gulinti..arba turtingų tėvų išlepinta pinda, kuri suserga depresija...

Stiprūs argumentai. Sunku ginčytis.
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2010 05 24, 13:57)
Šitokio netoleracijos protrukio dar reikia paieškoti. Bjauri boba...

Šitokį aršumą turi kelti kažkokios priežastys.
*Gal Medėja tiesiogiai susidūrė su alkoholizmu?
**Gal vyras alkoholikas?
***Tėvas ar motina geriantys?

Kažkas turi būti, nes šitaip aštriai reaguot, jei nesi skaudžiai nuo to nukentėjęs - nelabai įmanoma. Tokį nepakantumą, panieką, neapykantą bei pyktį turi kažkas skatinti.
Panašu, kad, Jums, Medėja, labai skausminga ši tema. O gal aš klystu? g.gif

Kai mano vyras gėrė, reaguodavau panašiai, norėjosi iššaudyti gun_bandana.gif alchašus visus, o pirmoj eilėj savo diedą. Niekaip negalėdavau suprast kaip galima viską, kas tau brangu, aukot dėl butelio doh.gif .
Kai geria kaimynas, brolis ar kitas giminaitis - reaguoji daug ramiau, pasižiūri kaip durnius voliojasi girtas, gūžteli pečiais ir viskas, eini sau namo. O va kai geria tavo šeimos narys su kuriuo esi priverstas gyventi po vienu stogu ir matyti visą tą bjaurastį kiekvieną dieną doh.gif , va tuomet ir jausmai gimsta visai kitokie. Šeimai tai didelė nelaimė. Aš buvau pakraupus, kai pamačiau kokia tai didelė priklausomybė ir kaip ji sudarko žmogaus gyvenimą. Susidūręs akis į akį su visu tuo - nebežinai kaip elgtis. Ką daryt, kaip daryt ir t.t. Labai sunku yra pabandyti suprasti tą žmogų. Kita vertus ir alkoholikas alkoholikui nelygu. Vieni stengiasi iš to išsikapstyti, o kitiems ir taip gerai, ir jiems nusišikt, kad kenčia artimieji.

O temos autoriui - pagarba oro_buckis.gif aciuks.gif . Į duobę nusileist yra lengva, bet iš jos išlipt, oi kaip sunku. Ir paprieštarausiu Medėjai, kad nereikia reklamuotis. Kaip tik va tokių, sėkmingų pavyzdžių reikia kuo daugiau, nes tai suteikia viltį, kad netgi šitas sušiktas reikalas nėra beviltiškas. Mano vyrui (jis lanko AA), tokie žmonės padarė didžiulį įspūdį. Labai tikiuosi kad ilgam.
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 05 25, 12:17)
Šitokį aršumą turi kelti kažkokios priežastys.
*Gal Medėja tiesiogiai susidūrė su alkoholizmu?
**Gal vyras alkoholikas?
***Tėvas ar motina geriantys?

Kažkas turi būti, nes šitaip aštriai reaguot, jei nesi skaudžiai nuo to nukentėjęs - nelabai įmanoma. Tokį nepakantumą, panieką, neapykantą bei pyktį turi kažkas skatinti.
Panašu, kad, Jums, Medėja, labai skausminga ši tema. O gal aš klystu?  g.gif

Kai mano vyras gėrė, reaguodavau panašiai, norėjosi iššaudyti  gun_bandana.gif alchašus visus, o pirmoj eilėj savo diedą. Niekaip negalėdavau suprast kaip galima viską, kas tau brangu, aukot dėl butelio  doh.gif .
Kai geria kaimynas, brolis ar kitas giminaitis - reaguoji daug ramiau, pasižiūri kaip durnius voliojasi girtas, gūžteli pečiais ir viskas, eini sau namo. O va kai geria tavo šeimos narys su kuriuo esi priverstas gyventi po vienu stogu ir matyti visą tą bjaurastį kiekvieną dieną  doh.gif , va tuomet ir jausmai gimsta visai kitokie. Šeimai tai didelė nelaimė. Aš buvau pakraupus, kai pamačiau kokia tai didelė priklausomybė ir kaip ji sudarko žmogaus gyvenimą. Susidūręs akis į akį su visu tuo - nebežinai kaip elgtis. Ką daryt, kaip daryt ir t.t. Labai sunku yra pabandyti suprasti tą žmogų. Kita vertus ir alkoholikas alkoholikui nelygu. Vieni stengiasi iš to išsikapstyti, o kitiems ir taip gerai, ir jiems nusišikt, kad kenčia artimieji.

O temos autoriui - pagarba  oro_buckis.gif  aciuks.gif . Į duobę nusileist yra lengva, bet iš jos išlipt, oi kaip sunku. Ir paprieštarausiu Medėjai, kad nereikia reklamuotis. Kaip tik va tokių, sėkmingų pavyzdžių reikia kuo daugiau, nes tai suteikia viltį, kad netgi šitas sušiktas reikalas nėra beviltiškas. Mano vyrui (jis lanko AA), tokie žmonės padarė didžiulį įspūdį. Labai tikiuosi kad ilgam.

Nežinau, susidūriau su šia problema, dar nuo mažų dienų. Kentėjau tėvus alkoholikus. Nu bet šitaip plūstis kaip kad tą daro Medėja doh.gif
Negalima savyje laikyti šitiek neapykantos ypač visiems likiusiems aplinkiniams kurie tau nieko nepadarė. Nu gėrė,prasigėrė, dabar atsistojo ant kojų, tai gi tik VALIO,o šitaip išdėti į šuns dienas, nu ką aš žinau .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2010 05 17, 16:12)
Tokios ligos - alkoholizmo nėra apskritai.  Sportas taip pat pakelia nuotaiką ir sužadina kraujo apytaką - ir kas?  Jūs esate tik ištižėlis, kuris nesugeba valdyti savo primityvių potraukių ir egoistas, nes nesugebate savarankiškai atsisakyti malonumų ir tapote priklausomas nuo jų - lengviausias būdas - alkoholis.  Savo valios silpnumo pateisinimui, jūs kaltinate alkoholį, darbą, sąlygas, vyriausybę, seimą ir ką tik norite.  Tačiau alkoholis - tėra paprastas skystis, pats savaime jis nėra joks blogis.  Kaltas jūs - kad nesugebate jausti saiko ir savęs valdyti.  AA susirinkimuose vieni kitiems ir patys sau kala, kad yra ištižėliai - iš esmės tai kaltų ieškojimas - ne alkoholis ir ne gyvenimas, o tik jūs pats kaltas, kad nesugebate negerti.  Pripažinti sau, kad nesugebu negerti jums pernelyg sunku, todėl jūs renkatės į klubus, kad pamatytumėte - tokių daug.  Amerikonų išrastas būdas kaip iš trūkumų padaryti privalumus ir tuo didžiuotis.  Nemanau, kad tuo reikėtų girtis...

Atsakyti
Medeja, atidziai perskaiciau tavo isssakytas mintis.As turedamas tavo mastyma pamazu keliavau i alkoholizmo liuna,mane valde egoizmas , buvau auksciau kitu .Kiti buvo silpnavaliai ir bejegiai isgert buteli ,tai kas tuomet alkoholizmas jei ne liga?Alkoholis pamazu uzkariauja viska ir zmogu palieka vienisa uzsidariusi savyje.Juk nuo alkoholio kapenyse gaminasi nuodai ,o priesnuodis ta pati degtine.AA neverkslenam ,kaip issireiskei, o stengiames istaisyti savo klaidas.Mes gyvenam savo gyvenimus , juk kiekvienas yra savo gyvenimo kalvis.As savo minciu nepersu niekam ,o noriu pasakyt ,kad tai tik mano nuonone.
Atsakyti
Jau tas faktas,kad pripažinai,jog esi alkoholikas,manau geras žingsnis,o toliau viskas priklausys tik nuo tavęs.Tai nepagydoma,tai bus tavyje visą likusį gyvenimą,bet tik nuo tavęs priklausys,kaip tu jį praleisi:su stikliuku,ar blaivybėj.Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alregos @ 2010 05 26, 18:59)
Medeja, atidziai perskaiciau tavo isssakytas mintis.As turedamas tavo mastyma pamazu keliavau i alkoholizmo liuna,mane valde egoizmas , buvau auksciau kitu .Kiti buvo silpnavaliai ir bejegiai isgert buteli ,tai kas tuomet alkoholizmas jei ne liga?Alkoholis pamazu uzkariauja viska ir zmogu palieka vienisa uzsidariusi savyje.Juk nuo alkoholio kapenyse gaminasi nuodai ,o priesnuodis ta pati degtine.AA neverkslenam ,kaip issireiskei, o stengiames istaisyti savo klaidas.Mes gyvenam savo gyvenimus , juk kiekvienas yra savo gyvenimo kalvis.As savo minciu nepersu niekam ,o noriu pasakyt ,kad tai tik mano nuonone.

Alkoholizmas - tai liga, kuri buvo sugalvota sovietų sistemoje norint pateisinti masinį žmonių girdymą. Ir gydė ją kažkaip įdomiai - uždarydavo į profilaktoriumus, ten priversdavo nemokamai dirbti, pralaikydavo tam tikrą laiką ir išleisdavo gerti toliau. Alkoholizmo esmė - viskuo kaltas alkoholis, o žmogus, esą, nekaltas. Dabar toks pavadinimas niekur, išskyrus Rusiją, nebenaudojamas - tai vadinasi priklausomybės alkoholiu sindromas, esmė yra, kad ne alkoholis kaltas, o geriantis žmogus, kuris nesugeba valdyti savo potraukių. Mano vyras nepraleidžia progos išgerti, todėl kažkada kreipiausi į psichiatrą, šis nematęs mano vyro diagnozavo alkoholizmą ir rekomendavo nuvesti vyrą į AA susirinkimą. Šiaip taip prikalbėjau, šis grįžęs juokėsi net už pilvo susiėmęs. Tai, ko gero, vienintelis įvykis mano gyvenime dėl kurio prisiminusi visada jaučiu gėdą. Dabar vyras nuolatos man primena, kad jam viskas galima, ne kaltas ne jis - kaltas alkoholis. O visos tos sovietinės filosofijos apie neišgydomą alkoholizmą, atkritimą po vienos taurelės, jo stadijas, kepenyse gaminamus nuodus ir pan. tėra pasakaitės silpniems ir bevaliams žmonėms. Grybai taip pat detoksikuojami kepenyse ir jų apykaitos produktai yra žymiai nuodingesni, bet dėl to niekas galų nesidaro. Todėl, manyčiau, kad jei jūs sugebate negerti, jūs galite save kontroliuoti, bet labai tuo didžiuotis gal ir nereikėtų, daug žmonių nėra priklausomi alkoholiui, tačiau tai nėra joks pranašumas...
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2010 05 27, 11:04)
Alkoholizmas - tai liga, kuri buvo sugalvota sovietų sistemoje norint pateisinti masinį žmonių girdymą.  Ir gydė ją kažkaip įdomiai - uždarydavo į profilaktoriumus, ten priversdavo nemokamai dirbti, pralaikydavo tam tikrą laiką ir išleisdavo gerti toliau.  Alkoholizmo esmė - viskuo kaltas alkoholis, o žmogus, esą, nekaltas.  Dabar toks pavadinimas niekur, išskyrus Rusiją, nebenaudojamas - tai vadinasi priklausomybės alkoholiu sindromas, esmė yra, kad ne alkoholis kaltas, o geriantis žmogus, kuris nesugeba valdyti savo potraukių.  Mano vyras nepraleidžia progos išgerti, todėl kažkada kreipiausi į psichiatrą, šis nematęs mano vyro diagnozavo alkoholizmą ir rekomendavo nuvesti vyrą į AA susirinkimą.  Šiaip taip prikalbėjau, šis grįžęs juokėsi net už pilvo susiėmęs.  Tai, ko gero, vienintelis įvykis mano gyvenime dėl kurio prisiminusi visada jaučiu gėdą.  Dabar vyras nuolatos man primena, kad jam viskas galima, ne kaltas ne jis - kaltas alkoholis.  O visos tos sovietinės filosofijos apie neišgydomą alkoholizmą, atkritimą po vienos taurelės, jo stadijas, kepenyse gaminamus nuodus ir pan. tėra pasakaitės silpniems ir bevaliams žmonėms.  Grybai taip pat detoksikuojami kepenyse ir jų apykaitos produktai yra žymiai nuodingesni, bet dėl to niekas galų nesidaro.  Todėl, manyčiau, kad jei jūs sugebate negerti, jūs galite save kontroliuoti, bet labai tuo didžiuotis gal ir nereikėtų, daug žmonių nėra priklausomi alkoholiui, tačiau tai nėra joks pranašumas...

Mat jos vyrelis alkaselis pasijuoke ir reiskia, kad visa tai apsurdas doh.gif
O jei vyras jusu riesuto didzio smegenim ,tai jam ir AA nepades. Jei nepastebejost alkoholio veikiami zmones elgiasi kitaip, nei blaivus, del to kaltas alkoholis, kuris veikia musu smegenu sistema neigiamai. VA TODEL IR GERT NEREIKIA,NEVERTA, nes alkoholis keicia zmogu, sitai jusu vyrui aisku nedasuto ? Tik tai ,kad del visko kaltas alkoholis. Ai nai nai kaip juokinga, nu nors mirk is juoko. Gert mest nenori,tai ir issisikineja.
Nu jo,jei zmogaus pasauleziura sustoja ties SSRS, tai joa, tada nera cia ir ka kalbeti, a ka tik SSRS alkoholiku buovo? Kiek as zinau tai tikrai ne, ju yra visur jeigu ka. Gal jau laikas pamirsti SSRS, a? Ji zlugo, o jus vis dar ja i pavizdi imat. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2010 05 27, 10:04)
Alkoholizmas - tai liga, kuri buvo sugalvota sovietų sistemoje norint pateisinti masinį žmonių girdymą.  Ir gydė ją kažkaip įdomiai - uždarydavo į profilaktoriumus, ten priversdavo nemokamai dirbti, pralaikydavo tam tikrą laiką ir išleisdavo gerti toliau.  Alkoholizmo esmė - viskuo kaltas alkoholis, o žmogus, esą, nekaltas.  Dabar toks pavadinimas niekur, išskyrus Rusiją, nebenaudojamas - tai vadinasi priklausomybės alkoholiu sindromas, esmė yra, kad ne alkoholis kaltas, o geriantis žmogus, kuris nesugeba valdyti savo potraukių. Mano vyras nepraleidžia progos išgerti, todėl kažkada kreipiausi į psichiatrą, šis nematęs mano vyro diagnozavo alkoholizmą ir rekomendavo nuvesti vyrą į AA susirinkimą.  Šiaip taip prikalbėjau, šis grįžęs juokėsi net už pilvo susiėmęs.  Tai, ko gero, vienintelis įvykis mano gyvenime dėl kurio prisiminusi visada jaučiu gėdą.  Dabar vyras nuolatos man primena, kad jam viskas galima, ne kaltas ne jis - kaltas alkoholis.  O visos tos sovietinės filosofijos apie neišgydomą alkoholizmą, atkritimą po vienos taurelės, jo stadijas, kepenyse gaminamus nuodus ir pan. tėra pasakaitės silpniems ir bevaliams žmonėms.  Grybai taip pat detoksikuojami kepenyse ir jų apykaitos produktai yra žymiai nuodingesni, bet dėl to niekas galų nesidaro.  Todėl, manyčiau, kad jei jūs sugebate negerti, jūs galite save kontroliuoti, bet labai tuo didžiuotis gal ir nereikėtų, daug žmonių nėra priklausomi alkoholiui, tačiau tai nėra joks pranašumas...

nu ir mastymas...... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 27 gegužės 2010 - 13:03