QUOTE(Medėja @ 2010 05 28, 09:19)
Pasaulyje šimtai milijonų žmonių kasdien vartoja alkoholį. Alkoholikų nėra apskritai. Yra žmonės priklausomi nuo alkoholio vartojimo ir nepriklausomi nuo alkoholio vartojimo.
Mano vyras juokėsi ne iš to, kad yra AA ir jie kam nors padeda, bet iš to, kad aš jį ten nuvedžiau.
Papildyta:
O jūs tikrai gyvenate neydingą gyvenimo būdą? O kodėl jis turėtų jį keisti?
Neaišku, prieš ką jis turėtų teisintis.
Lažybas jūs pralaimėtumėte. Vyras nei alkoholizmu nei jo problemomis nesidomi apskritai. O aš kaip tik "kapsčiau" šiek tiek giliau - privačiame priklausomybių gydymo centre Liucernoje, kur atvyksta gydytis žmonės iš viso pasaulio, o ne tik perskaičiau daug brošiūrų apie alkoholizmą. Ir dar kartą patvirtinsiu, kad alkoholizmo nėra apskritai.
Mano vyras juokėsi ne iš to, kad yra AA ir jie kam nors padeda, bet iš to, kad aš jį ten nuvedžiau.
Papildyta:
O jūs tikrai gyvenate neydingą gyvenimo būdą? O kodėl jis turėtų jį keisti?
Neaišku, prieš ką jis turėtų teisintis.
Lažybas jūs pralaimėtumėte. Vyras nei alkoholizmu nei jo problemomis nesidomi apskritai. O aš kaip tik "kapsčiau" šiek tiek giliau - privačiame priklausomybių gydymo centre Liucernoje, kur atvyksta gydytis žmonės iš viso pasaulio, o ne tik perskaičiau daug brošiūrų apie alkoholizmą. Ir dar kartą patvirtinsiu, kad alkoholizmo nėra apskritai.
Na ir koks, po perkūnais, skirtumas kaip jus juos pavadinsit? Ko jus užsiciklinot ant pavadinimo? Gal žiūrėkim esmę, o ne etiketę? Ir mūsų "alkoholikai" ir jūsų "priklausomi nuo alkoholio" turi problemų su svaigalų vartojimų. Jie negali sukontroliuoti savo gėrimo.
Jeigu jums abiems yra gerai, kad jis geria, tai be abejo, kam jį keist. Gyvenkit ir džiaukitės.
O pasiteisinimo alkoholikai ieško pirmiausia patys prieš save, jiems taip lengviau. Užgožia sąžinės kirbėjimą ar dar kokį velnią.
Gal ir pralaimėjau tas lažybas,

Ir dar. Kažką jus tam centre praleidot pro ausis. Negali būti, kad priklausomybių centre būtų varoma tokia demagogija, kad alkoholizmas neegzistuoja ir kad tai išgydoma.

Arba mes ir vėl nesusišnekam.