Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(bum @ 2010 05 10, 18:15)
Aš irgi nemoku, galvojau nieko neduoti, bet kai čia mane prakišinės be eilės tai turbūt kitaip ir neišeina unsure.gif

na cia tai jau kita sneka lotuliukas.gif pala tai dar taves nemesinejo?
ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 10, 17:12)
as tam tai pritariu kad reikia po operacijos atsidekoti...tik aisku jei tas gyd yra vertas tos padekos...jei ne tai tada ne...nes db daug kas duoda pries....o gyd jau priprate  gauti tokiu paskistukiu pries o ne po...taigi manau kad padorus ir save gerbiantis gyd net neimtu nei po nei pries operacija. mirksiukas.gif o tokiu tikrai yra mirksiukas.gif

Oi tokių tai dieną su žiburiu reik ieškot lotuliukas.gif gal pradžioj tik pradėję dirbti neima,o po to pripranta ir jama visi.

Labutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2010 05 10, 19:46)
Oi tokių tai dieną su žiburiu reik ieškot lotuliukas.gif gal pradžioj tik pradėję dirbti neima,o po to pripranta ir jama visi.

Labutis 4u.gif

kas teisybe tas nemelas lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms. Man jau metai praėję po laparoskopijos ir sunerimau dėl likusių randelių. Kažin gal dar ne vėlu kuom nors juos patepti, kad mažiau matytųsi. O tai žiūriu nenuslėpsiu nuo nieko vasarą, kad man kažkas operuota. Teks nebent uždarą maudymosi kostiumėlį dėvėti, o ant manęs kūdenos tinkantį sunku rasti. Ypač nepatinka drūžis virš bambos, į akis krenta, nors ir plonas. Nėra kaip jį paslėpti.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 05 10, 23:05)
Labutis visoms. Man jau metai praėję po laparoskopijos ir sunerimau dėl likusių randelių. Kažin gal dar ne vėlu kuom nors juos patepti, kad mažiau matytųsi. O tai žiūriu nenuslėpsiu nuo nieko vasarą, kad man kažkas operuota. Teks nebent uždarą maudymosi kostiumėlį dėvėti, o ant manęs kūdenos tinkantį sunku rasti. Ypač nepatinka drūžis virš bambos, į akis krenta, nors ir plonas. Nėra kaip jį paslėpti.

pasiklausinek vaistinej,tikrai yra tepaliuku nuo randu mirksiukas.gif
As kol kas dar negalvoju apie tai ir naiviai tikiuosi,kad ju greitai nesimatys. Tik man labiau kliuna tie soniukuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 05 11, 00:05)

man LP dar tik pries savaite daryta ir tik siandien siulus iseme, bet pjuvis bamboje atliktas idealiai bigsmile.gif jo visai nesimato, visas jis i bamba sulindo bigsmile.gif thumbup.gif o del soniniu skyluciu nepergyvenu, nes jos zemai, tikrai bikinis pasleps thumbup.gif
Atsakyti
Aš visa operuoti skersai išilgai, pirma operacija - apendicitas, antra - supuliavo po apendicito operacijos, tad prie ilgojo rando yra dvi skylutes iš abiejų pūsių, nes valydavo, drenai ten buvo įkišti, paskui laparaskopija 2005 metais, dabar laukia antra. Bamboje vos matosi tas randelis, o tie kur šonuose - vos įžiūrimi, tad jei iš maudimkės vos išlenda - nekrenta į akis, nes jis tokios pat spalvos kaip oda, vos įžiūrimas. Nepergyvenkite, merginos, svarbiausia, kad tai atneštų mažučiukus leliukus į jūsų šeimą, o tie randeliai tikrai nėra pats svarbiausias dalykas. O dar per nėštumą gali atsirasti strijų, kaip kad mano atveju, kaip betepčiau - vis tiek jų yra, labiausiai šonuose. Anksčiau laai kompleksavau, nes esu gan kūda, matydavosi jie, slėdavau, bet su laiku jie beveik nematomi pasidarė. thumbup.gif

Žiūriu, niekas neatrašo į mano prieš tai būvusius postus, nusiunčiau savo nuotraukytes į jūsų paštą - negaunu slaptažodžio. blush2.gif Ar persisiuntė laiškas, ar kur užstrigęs. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2010 05 10, 23:40)
Žiūriu, niekas neatrašo į mano prieš tai būvusius postus, nusiunčiau savo nuotraukytes į jūsų paštą - negaunu slaptažodžio.  blush2.gif Ar persisiuntė laiškas, ar kur užstrigęs.  g.gif

na aš dar ten pakliūti nesitaikiau, manau laiškas bus nuėjęs-kantrybės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, sakykit, kuri zadejo kazko pas Vanaga eiti (jau po op)? blush2.gif
Reiktu ir man trumpam pas ji, tai gal kaip sakant po kompanija drasiau butu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 05 11, 07:48)
Reiktu ir man trumpam pas ji, tai gal kaip sakant po kompanija drasiau butu biggrin.gif blush2.gif

viena bijaisi? lotuliukas.gif tigi sakei fains daktariuks
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2010 05 10, 23:40)
Žiūriu, niekas neatrašo į mano prieš tai būvusius postus, nusiunčiau savo nuotraukytes į jūsų paštą - negaunu slaptažodžio.  blush2.gif Ar persisiuntė laiškas, ar kur užstrigęs.  g.gif

Jau atsakiau mirksiukas.gif Gaudyk laišką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 05 11, 07:48)

As, Linutas, taves klausinejau apie P.V., mirksiukas.gif bet visdelto pasiryzau eit pas E.T i V.K. nes ir mano vyreliui ne kas su sperma unsure.gif , tai manau teks abiems i V.K pavaisciot, gali mums tekt IUI darytis, Oi nusimato kryzio keliai iki to issvajoto nestuke.gif
Atsakyti