Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Oi tiesa mergytes dar vienas klausimas: per kiek laiko pasidaro tyrimai? Ir ar svarbu kelinta diena ciklo? Nes daug laiko neturiu, gryztu kelioms savaitems i Lt...galvoju ar spesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 05 11, 11:49)
Oi tiesa mergytes dar vienas klausimas: per kiek laiko pasidaro tyrimai? Ir ar svarbu kelinta diena ciklo? Nes daug laiko neturiu, gryztu kelioms savaitems i Lt...galvoju ar spesiu ax.gif

priklauso apie kokius tyrimus cia klausi?
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 10, 18:18)
na cia tai jau kita sneka lotuliukas.gif pala tai dar taves nemesinejo?
ax.gif  blush2.gif

Nea, mėmių vis dar laukiu doh.gif Reiks skambint kai sulauksiu, nes kitaip neįmanoma nuprognozuot kada čia mėsinėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 11, 11:01)
Sveikos,

Nea, mėmių vis dar laukiu doh.gif Reiks skambint kai sulauksiu, nes kitaip neįmanoma nuprognozuot kada čia mėsinėt unsure.gif

bum, manau mes tau greit karakyri ir turėsi 3 skilutes lotuliukas.gif ir be mėmių priimsim
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 11, 11:39)
bum, manau mes tau greit karakyri ir turėsi 3 skilutes  lotuliukas.gif  ir be mėmių priimsim

Aij šitą ir pati galiu hihihi.gif
Atsakyti
na pvz, kad ir biohemini tyrima?
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 05 11, 12:23)
na pvz, kad ir biohemini tyrima?

Bendram kraujo tyrimui nereikia ciklo dienų mirksiukas.gif Ciklo dienos svarbu yra hormoniniams tyrimams mirksiukas.gif Reikia tik nevalgius ir negėrus ateiti- tikrina cukrų kraujyje mirksiukas.gif O tyrimus padaro labai įvairiai. Bet dažniausiai per parą jau būna atsakymas mirksiukas.gif Tiksliau pasakys tavo poliklinikoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 11, 09:40)
Jau atsakiau  mirksiukas.gif Gaudyk laišką  mirksiukas.gif

Didelis dekui. 4u.gif

Kaip nuotaikos? Man kazkaip jau norisi, kad greiciau mane isoperuotu ir galeciau laiminga skristi pas vyrioka savo. smile.gif Liudna, kad nebus jo salia manes tokiu sunkiu momentu, bet ka padarysi...
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2010 05 11, 13:43)
Kaip nuotaikos?

Aš tai jau išlydžiu savo mmm ir kibsim į MALONUMUS wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

O tau tikrai linkiu, kad kuo greičiau prasisuktų tas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai uz pagalba Ice tea tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 11, 14:31)
Aš tai jau išlydžiu savo mmm ir kibsim į MALONUMUS  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikute, o žiūrėk, kaip mūsų ciklas susilygino ax.gif šiandien ir man mmm pramušė, cikliukas gavosi gana trumpas - 25 dienos... jau mane depresija ima, kad ir po LP niekas nesikeičia verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

As cia vis paskaitineju, nes greiciausiai ir manes laukia laparoskopija, tik iskilo klausimas kokiom ciklo dienom ja daro? Ar kokia cd visai nesvarbu? g.gif
Atsakyti