Oi tiesa mergytes dar vienas klausimas: per kiek laiko pasidaro tyrimai? Ir ar svarbu kelinta diena ciklo? Nes daug laiko neturiu, gryztu kelioms savaitems i Lt...galvoju ar spesiu

QUOTE(linuke79 @ 2010 05 11, 11:49)
Oi tiesa mergytes dar vienas klausimas: per kiek laiko pasidaro tyrimai? Ir ar svarbu kelinta diena ciklo? Nes daug laiko neturiu, gryztu kelioms savaitems i Lt...galvoju ar spesiu 

priklauso apie kokius tyrimus cia klausi?
Sveikos,
Nea, mėmių vis dar laukiu
Reiks skambint kai sulauksiu, nes kitaip neįmanoma nuprognozuot kada čia mėsinėt
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 10, 18:18)

QUOTE(bum @ 2010 05 11, 11:01)
Sveikos,
Reiks skambint kai sulauksiu, nes kitaip neįmanoma nuprognozuot kada čia mėsinėt 

bum, manau mes tau greit karakyri ir turėsi 3 skilutes

QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 11, 11:39)
Aij šitą ir pati galiu

na pvz, kad ir biohemini tyrima?
QUOTE(linuke79 @ 2010 05 11, 12:23)
na pvz, kad ir biohemini tyrima?
Bendram kraujo tyrimui nereikia ciklo dienų

Sveikutes.
Didelis dekui.
Kaip nuotaikos? Man kazkaip jau norisi, kad greiciau mane isoperuotu ir galeciau laiminga skristi pas vyrioka savo.
Liudna, kad nebus jo salia manes tokiu sunkiu momentu, bet ka padarysi...

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 11, 09:40)
Didelis dekui.

Kaip nuotaikos? Man kazkaip jau norisi, kad greiciau mane isoperuotu ir galeciau laiminga skristi pas vyrioka savo.

QUOTE(Neffertite_ @ 2010 05 11, 13:43)
Kaip nuotaikos?
Aš tai jau išlydžiu savo mmm ir kibsim į MALONUMUS

O tau tikrai linkiu, kad kuo greičiau prasisuktų tas laikas

Aciu labai uz pagalba Ice tea

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 11, 14:31)
sveikute, o žiūrėk, kaip mūsų ciklas susilygino

Sveikos mergaites,
As cia vis paskaitineju, nes greiciausiai ir manes laukia laparoskopija, tik iskilo klausimas kokiom ciklo dienom ja daro? Ar kokia cd visai nesvarbu?
As cia vis paskaitineju, nes greiciausiai ir manes laukia laparoskopija, tik iskilo klausimas kokiom ciklo dienom ja daro? Ar kokia cd visai nesvarbu?