Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Kristuciuke @ 2010 05 11, 16:18)
Sveikos mergaites,

As cia vis paskaitineju, nes greiciausiai ir manes laukia laparoskopija, tik iskilo klausimas kokiom ciklo dienom ja daro? Ar kokia cd visai nesvarbu? g.gif

Nesvarbu tos cd. Buvau sutarusi su gyd. operuotis ciklo pabaigoje, bet dieną, kurią turėjo būti LP, apsirgau. Tai darėme iš kart po mmm. Taip, kad tikrai didelės esmės nesudaro tai, kurią cd. bus atliekama LP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 05 11, 18:32)
Nesvarbu tos cd. Buvau sutarusi su gyd. operuotis ciklo pabaigoje, bet dieną, kurią turėjo būti LP, apsirgau. Tai darėme iš kart po mmm. Taip, kad tikrai didelės esmės nesudaro tai, kurią cd. bus atliekama LP ax.gif

Aisku, aciu uz atsakyma.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 05 11, 19:32)

kartais gyd nedaro ciklo vidury Lapar, nes vis tiek yra tikimybė, kad moteris ir natūraliai gali pastoti, tada medikų invazija tik viską sugadins... blush2.gif
Atsakyti
man darė jau po O į ciklo pabaigą. Grįžau iš ligoninės ir susirgau mmm.
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
QUOTE(Tino @ 2010 05 11, 15:59)
sveikute, o žiūrėk, kaip mūsų ciklas susilygino  ax.gif  šiandien ir man mmm pramušė, cikliukas gavosi gana trumpas - 25 dienos... jau mane depresija ima, kad ir po LP niekas nesikeičia  verysad.gif

Susilygint tai susilygino, bet mane irgi nervas paėmė, kad po LP mmm nepasikeitė verysad.gif Vakar tik spėjau pasigirti, kad mano mmm į galą, kad visai neskausmingos ir negausios smile.gif O vakare sulaukiau "malonaus siurprizo" blink.gif - pradėjo mausti pilvą ir prasidėjo SKAUSMINGOS IR GAUSIOS mmm sad.gif Žodžiu, kaip ir prieš LP, taip ir dabar mano mmm DVIGUBOS frusty.gif Nu tik tiek, kad prieš LP "pirmas" mmm periodas būdavo šokoladinis, o dabar buvo normaliai kraujingas. Nu žodž, man DEPRESIJA verysad.gif verysad.gif

QUOTE(Kristuciuke @ 2010 05 11, 17:18)
Sveikos mergaites,

As cia vis paskaitineju, nes greiciausiai ir manes laukia laparoskopija, tik iskilo klausimas kokiom ciklo dienom ja daro? Ar kokia cd visai nesvarbu? g.gif

Labas, Kristuciuke bigsmile.gif Vienok smagu tave čia matyt, bet iš kitos pusės, gaila, kad susitinkam šitoj temoj, o ne pas prisiplanavusias mirksiukas.gif Bet jau jau greitai rolleyes.gif mirksiukas.gif
O į tavo klausimą atsakysiu taip- LP nedaro TIK per mmm mirksiukas.gif Po O nelabai irgi nori daryti, nes yra galimybė, kad moteris jau nestuke.gif , bet tokiu atveju viską išvalo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 12 gegužės 2010 - 07:51
Man keista, nes kai savo gn vakar pasiskambinau susitarti del laparoskopijos, ji man sake butinai tik po mm darys.O cia kai paskaiciau tai bet kuri laika daro g.gif . O dar tiksliai nz kada tos mano mm bus po persileidimo verysad.gif
Atsakyti
Ice tea nenorek kad pirmos butu geros visgi jei ten ka vidui degino tai ir zaizdeliu ir skausmas delto visos galvoja gerai jauciuos randukai gyja ir vidui taip greit..nenene..viskas bus ok aukstyn nosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 12, 08:50)
Labas, Kristuciuke  bigsmile.gif Vienok smagu tave čia matyt, bet iš kitos pusės, gaila, kad susitinkam šitoj temoj, o ne pas prisiplanavusias  mirksiukas.gif Bet jau jau greitai  rolleyes.gif  mirksiukas.gif
O į tavo klausimą atsakysiu taip- LP nedaro TIK per mmm  mirksiukas.gif Po O nelabai irgi nori daryti, nes yra galimybė, kad moteris jau  nestuke.gif , bet tokiu atveju viską išvalo  verysad.gif

Sveikos,

Ice tea, nieko susitiksim neuzilgo ir nestukiu skyrelyje.. mirksiukas.gif O dabar reikia isspresti problemeles. Man kai tik stimuliacija taip ant pabaigos cistos milziniskos, va del to ir kvepia laparoskopija.. O del laiko klausiau, tai del to kad mm man zada buti geguzes pabaigoj, o iki birzelio 9 dienos nenoriu jokiu operaciju nes man magistro gynimas tai daug reikalu, tai idomu pasidare kada cia daro ta LP..
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 05 12, 09:36)
Man keista, nes kai savo gn vakar pasiskambinau susitarti del laparoskopijos, ji man sake butinai tik po mm darys.O cia kai paskaiciau tai bet kuri laika daro g.gif . O dar tiksliai nz kada tos mano mm bus po persileidimo verysad.gif

Kai as suplanavau LP data, daktaras israse kontraceptines tam menesiui iki operacijos kad tikrai nebutu ovuliacijos ir nestumo. Bet as jau kaip rasiau , dariau ne LT
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 05 12, 10:37)
Ice tea nenorek kad pirmos butu geros visgi jei ten ka vidui degino tai ir zaizdeliu ir skausmas delto visos galvoja gerai jauciuos randukai gyja ir vidui taip greit..nenene..viskas bus ok aukstyn nosi 4u.gif

blush2.gif blush2.gif norėėėėėčiau ax.gif ax.gif

Ačiū mergaitės už nuleidimą ant žemės mirksiukas.gif Jūs fainos wub.gif
Atsakyti
Matau Kiipshiuke prisijungus bigsmile.gif
Niu kaip tu gyveni po operacijos pasakok.. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Na apsireiskiu ir as po savo LP smile.gif
Operavo mane geguzes 4 diena..
Liepe atvaziuoti pries 8, kol surase popierius, 8.30 jau buvau skyriuje, uzsiemiau lova, pasidejau daiktus i spintele, atejo gydytojas, sako as jau viska zinau apie tave, pakalbesim po operacijos smile.gif dar tik pasake ka darys. Labai greit buvau nuvesta i operacine, paguldyta, viena risa kojas, kita spaudima matuoja, trecia venu iesko, ketvirta kazka lipdo prie krutines... apie vokeli anesteziologui net pamirsus buvau, o be to, net nebuciau zinojus kam duot.
Mintis viena buvo ant to stalo - jeeetus kaip as atrodau! Issisketus, surista, nuoga doh.gif Ir dar... man niekas nesake kad reikia gert ta cololyta, nu ir negeriau, galvojau padarys klizma, bet ir klizmos nedare. Tai dar spejau pagalvot, o ka, jei apsikakosiu per operacija unsure.gif . Paskui galvoju nagi nagi ir kaip cia dabar ta narkoze veiks.. jau sakau sau, tikrai pagausiu ta momenta kada uzmigsiu. Nepasiduosiu.. smile.gif Girdziu kad per radija pypsi.. 9 valanda.. girdziu, sako dabar dursiu - idure.. sako dabar galva svaigs, laukiu kada svaigs, nesvaigsta, paskui pradejo suktis.. paskui sako, o dabar miegosi. As ziuriu i lempa ir galvoju, ne , neuzmigsiyu taip greit. Ir neima tas miegas lyg... po keliu akimirku jauciu, kad ne tai kad miegas jama, bet akys limpa, mirksejau mirksejau, ir sulig isgirstu per radija "dabar 9 valandos ryto.." nuluzau.
Prabudau, tiksliau dar net neatsimerkiau, girdziu klausia kaip jauciates, sakua salta labai, ir noriu ant sono atsigult, sako tuoj atjungsim ten kazka... kaip paverte ant sono taip ir neprisimenu, tik paskui kitas momentas - girdziu kaip kala man dantys.. is salcio. sakau saaalta man labai, sako gerai, dar apklosim.. vel nuluzau... paskui prabudau jau taip, mkkad atsimerkiau. Ziuriu palatoj. Apsigrabinejau ar ne slapia, ar neapsikakojus doh.gif , lyg sausa, svaru.. galvoju o kaip tas pilvas? atsargiai prilieciu - pleistrais uzklijuota, pilvas isispute4s. Atsikvepiu, galvoju " aciu dievui, jau viskas". tada vel uzmigau. paskui vel prabudau nuo pypsejimo. Ziuriu musu 6 palatoj. Sako tave ilgokai operavo.. sesele paskui sake kad papildomai narkozes dave.. Ziuriu daktarelis mano ratais vaiksto, paklausia kaip jauciuosi, sakau miego noriu, sako miegok. Tai net nezinau iek kartu taip prabudus buvau ir vel uzmigus. Paskui atejo mano gydytojas prie kitos moteriskes, issivede ja pakalbeti, sako paskui jau mane vesis, sakau gerai. Pabandziau atsisesti, pasiimti telefona, parasyt kad man viskas ok, bet galva susisuko. Ziuriu uzklostyta dviem adijaliukais - chalatu - ir dar vienu adijaliuku - kaip svogunelis biggrin.gif Belaukdama gydytojo vel nuluzau cool.gif . Bet paskui jis atejo, sako maciau kad miegojai, nenorejau zadint. Sako ar pajegsi nueit iki kabineto, sakau pajegsiu, stojausi drasiai, bet galva svaigo. bet nieko, nuslpesejau rolleyes.gif
Kabinete papasakojo, nupiese viska ka rado, kaip turejo but, ka padare, kap daba r kas atrodo. taip aiskai, suprantamai, kad pacia jokiu klasuimu net nekilo.
Taigi, kazkada jau sakiau, kad mano kiauside, ilga laika isvis nerasta gysddytoju, pasirodo, po cezario uzmesta buvo i virsu... apendikso vietoje ji buvo. Tai neleido ja i vieta, buvo labai daug saaugu, atidalino, padare drilinga - po keturias skyles kiekvienoj kiausidej, paziurejo praeinamuma kiesintakiu, tai sake keista, bet ta desine, pati negraziausia ir ne vietoj kuo graziausiai pratekama, o va kaire labai sunkaii, vos vos sake pratekejo... ai, dar gimda labai suaugus prie pilvo sienos - slapimo pusles, zarnu... nes ir mano gine per echo kiek ziuredavo, tai vis persilenkus per puse ta ano gimda, kreiva visa budavo...
Tai treciadieni nuvaziavau pas savo gine, paziurejo per echo, abi labai dziaugemes, kad pagaliau viskas savo vietoje, abi kiausides per vaginaline pamatyt jau galim (anksciau kaire tik per virsu, nes vaginaline nedaeidavo..)
Tai va, ta pacia diena , natradieni vakare jau atvaziavo MB namo parsivezt. Jauciausi tikrai gerai. Galvojau kad prasciau bus. Aisku, iskart griuvau i lova miegot. O va jau treciadieni, vis atchodai ejo, tai ir silpna buvo labai, turbut dar ir del to, kad antradieni nieko nevalgius buvau, tik vakare jau pries miega atsargiai banana suvalgiau. Tai slabna nuo nevalgymo buvo, galva svaigo, pykino, skaudejo... tai rigi treciad i r ketvirtadieni daugiausia lovoj pradulejau - prasedejau pusiau gulom. O penktadieni gi didvyre sakau eisiu pati vaiko is darzelio pasiimt, tai kaip nuejau, tai vos beparejau doh.gif Nors darzelis ant kiemo - pro langus matosi, bet per ilga man ta kelione pasirode.
Penktadieni vakare dar vaikui temperatura pakilo, grekle skaudet pradejo, tai taip iki vakar ir prabuvom namie kaip kurmaii uzsidare - as jau puse velnio - jau vaiksciojau pakankamai issitiesus, nebe kaip babayte sikna atkisus biggrin.gif Tai gydziau vyruka savo, o va siandien atvaziavau i darba miela smile.gif
Tiesa, visa savaite geriau antibiotikus..
Gydytojas operaves siule bandyt tris menesius naturalai palaukt, pabandyt pastot, bet , sake, galim ir iskart stimuliuot negaistant laiko, ne jo nelabai daug turiu - puse metu.. O kadangi kairysis kiausintakis vos pratekamas, tai dar sansu sumazeja...
Treciadieni su savo gine pakalbejom ir nusprendem, kad negaistam laiko, nelaukiam tu naturaliau menesiniu, nes ir pora menesiu galiu laukt, kas ten zino... tai iskart pradejau duphastono po viena tabletka gert (liko dar trys), tada sulaukiyu menesiniu ( labai tikiuosi, kad tikrai sulauksiu smile.gif ) tada paziuresim viena cikla kaip naturalai vyksta, ar isvis kas vyksta. Jei ovuliacijos nebus, tada vel bus duphastonas, ir tada jau stimuliuosim su clostilbegytu. Ziema jau turejau dvi stimuliacijas su juo, tai pirmu kartu nieko nevyko, o antru ovuliacijos sulaukiau, tiesa, veliau nei turejo but, bet vistisk ji buvo.
Tokios tokeles.
Vienas dalykas tik neramina - nuo penktadieni pradejo tepti, bet taip vos vos - na.. mazdaug per pietus vienakart vos sutepa pienisko sokolado spalva ir viskas, visa likusia diena bandau dar kazka rast, bet nieko.. ir taip dabar kasdien po ciut ciut. Tai galvoju cia turbut nuo to badymo kiausidziu. Vienu metu jau galvojau kad mm pareina, bet vistiek geriu ta duphastona, nes i menesines nepanasus tie patepimai..
Viska rodos jau papasakojau smile.gif Tiesa, BT matvau jau kita dien apo operacijos, tai 37,2 rode, [paskui 37, o dabar paskutines tris dienas 36,6. Bet dar nelabai tikslu, nes keliausi skirtingu laiku. Va dabar, pradejsu eit i darba, jau vienu laiku kasryt matuosiu. Gydytojas liepe stebet BT, darysi ovulaicijos testus..
Norejau paklaust, ar buvo dar kuriai tokiu mazu mazu patepliojimu?
Atsakyti