Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Siguliuk, kaip tavo reikalai su KT? kokio plano ėmeisi? keitei KT ar nusprendei likti prie Yaz'o?
Atsakyti
Laba diena mergaites,
trumpas klausimelis: kokiomis ciklo dienomis yra daroma laparaskopija?
Atsakyti
QUOTE(Meskiuke @ 2010 05 24, 11:48)
Dažniausiai yra daroma iki ovuliacijos, (gydytojai taip apsisaugo nuo galimo nėšumo), bet jei reikia, daro bet kurią ciklo dieną. Gal tik pačių mmm metu nedaro.
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 24, 10:15)
Į šitą tai rytoj eisiu biggrin.gif Šiandie į dangų lipau gydytojos ieškot hihihi.gif

Paskaiciau apie dangu ir prisiminiau, kad KMUK i operacine eini tokiu kalniuku ir raudonomis plytelemis,,,o sesute tokia fainuole , matyt mato kad jau neveide blink.gif einu i ta operacine, bando mane prajuokinti, sako: raudonu kilimu i dangu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar juokas ima, bet tada tai tik verkt norejosi kaip bijojau ax.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites,

Visą ciklą išskyrus mmm, nors UK daro ir tomis dienomis mirksiukas.gif Aišku, taiko prieš O, kaip ir minėjo Rute mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 24 gegužės 2010 - 12:16
QUOTE(loorena @ 2010 05 24, 11:52)
Paskaiciau apie dangu ir prisiminiau, kad KMUK i operacine eini tokiu kalniuku ir raudonomis plytelemis,,,o sesute tokia fainuole , matyt mato kad jau neveide  blink.gif einu i ta operacine, bando mane prajuokinti, sako: raudonu kilimu i dangu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  dabar juokas ima, bet tada tai tik verkt norejosi  kaip bijojau ax.gif

aga pamenu ir man kazkaip bande linksmint tik kad stresas ir baime buvo didesne uz viska lotuliukas.gif dar pamenu apsizliumbiau nes prie to kalniuko islydejo mama su vyru mane i operacine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 05 24, 11:43)
Siguliuk, kaip tavo reikalai su KT? kokio plano ėmeisi? keitei KT ar nusprendei likti prie Yaz'o?

likau prie to pačio, neleido keist, o vienam ciklui ir iš ties nebetikslinga, matysiu kaip eisis po viso kurso. Tada dėliosim kitus veiksmų planus

Nu o pas jus kas naujo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 24 gegužės 2010 - 13:21
QUOTE(cyplius @ 2010 05 22, 12:32)
...sara... matau kad jau galiu tave sveikinti  wub.gif 

Pagaliau thumbup.gif

...kolkas pačiai nesitiki, kad pagaliau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2010 05 22, 19:44)
kaaaa?
kas cia cia do briedas?  blink.gif
Tikeciau, kad del kiausidziu plysimo - gal gal, o del infekcijos tai tikrai ne, juk TEN tai nieko nedare  g.gif

...drilingas - tai kaip kiaušidžių apvalkaluose pradegina skyles, kad lengviau kiaušinėliai pasišalintų ax.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites,

siaip tai visom iskyrus mmmm...manes tai net neperspejo del galimo pastojimo kad butu pries O..as pati pasiskaiciavau kada man geriau ir viskas...gal del to kad jau ilgokas laiko tarpas kai niekas nekibo tai ir sis netikejo kad galetu buti g.gif

QUOTE(loorena @ 2010 05 24, 12:52)
Paskaiciau apie dangu ir prisiminiau, kad KMUK i operacine eini tokiu kalniuku ir raudonomis plytelemis,,,o sesute tokia fainuole , matyt mato kad jau neveide  blink.gif einu i ta operacine, bando mane prajuokinti, sako: raudonu kilimu i dangu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  dabar juokas ima, bet tada tai tik verkt norejosi  kaip bijojau ax.gif

man ir mano artimiesiems nesuprantamas dalykas visiska ramybe ir jokios baime pries operacija...jau antroji man buvo LP operacija bet nei pries viena nei pries kita apsoliuciai nebijojau...tiesiog zinojau kad neusvengiama ir baime cia nepakeis nieko tik pablogins
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 05 24, 12:52)

Ojo, tokie pasakymai tikrai turetu nuraminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 24, 20:21)
Ojo, tokie pasakymai tikrai turetu nuraminti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vot nugriūtum paslika tokiai sesutei po kojų kap lenta-nebejuokautų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 24, 21:25)
vot nugriūtum paslika tokiai sesutei po kojų kap lenta-nebejuokautų  lotuliukas.gif

Joo, irgi geras džoukas gautųsi hihihi.gif
Atsakyti