Siguliuk, kaip tavo reikalai su KT? kokio plano ėmeisi? keitei KT ar nusprendei likti prie Yaz'o?
QUOTE(Meskiuke @ 2010 05 24, 11:48)
trumpas klausimelis: kokiomis ciklo dienomis yra daroma laparaskopija?
Dažniausiai yra daroma iki ovuliacijos, (gydytojai taip apsisaugo nuo galimo nėšumo), bet jei reikia, daro bet kurią ciklo dieną. Gal tik pačių mmm metu nedaro.
QUOTE(bum @ 2010 05 24, 10:15)
Paskaiciau apie dangu ir prisiminiau, kad KMUK i operacine eini tokiu kalniuku ir raudonomis plytelemis,,,o sesute tokia fainuole , matyt mato kad jau neveide

Laba diena mergaites,
Visą ciklą išskyrus mmm, nors UK daro ir tomis dienomis

QUOTE(loorena @ 2010 05 24, 11:52)
Paskaiciau apie dangu ir prisiminiau, kad KMUK i operacine eini tokiu kalniuku ir raudonomis plytelemis,,,o sesute tokia fainuole , matyt mato kad jau neveide
einu i ta operacine, bando mane prajuokinti, sako: raudonu kilimu i dangu
dabar juokas ima, bet tada tai tik verkt norejosi kaip bijojau 

aga pamenu ir man kazkaip bande linksmint tik kad stresas ir baime buvo didesne uz viska

QUOTE(Rute @ 2010 05 24, 11:43)
Siguliuk, kaip tavo reikalai su KT? kokio plano ėmeisi? keitei KT ar nusprendei likti prie Yaz'o?
likau prie to pačio, neleido keist, o vienam ciklui ir iš ties nebetikslinga, matysiu kaip eisis po viso kurso. Tada dėliosim kitus veiksmų planus
Nu o pas jus kas naujo?
QUOTE(cyplius @ 2010 05 22, 12:32)
...kolkas pačiai nesitiki, kad pagaliau

Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2010 05 22, 19:44)
kaaaa?
kas cia cia do briedas?
Tikeciau, kad del kiausidziu plysimo - gal gal, o del infekcijos tai tikrai ne, juk TEN tai nieko nedare
kas cia cia do briedas?

Tikeciau, kad del kiausidziu plysimo - gal gal, o del infekcijos tai tikrai ne, juk TEN tai nieko nedare

...drilingas - tai kaip kiaušidžių apvalkaluose pradegina skyles, kad lengviau kiaušinėliai pasišalintų

Laba diena mergaites,
siaip tai visom iskyrus mmmm...manes tai net neperspejo del galimo pastojimo kad butu pries O..as pati pasiskaiciavau kada man geriau ir viskas...gal del to kad jau ilgokas laiko tarpas kai niekas nekibo tai ir sis netikejo kad galetu buti

QUOTE(loorena @ 2010 05 24, 12:52)

man ir mano artimiesiems nesuprantamas dalykas visiska ramybe ir jokios baime pries operacija...jau antroji man buvo LP operacija bet nei pries viena nei pries kita apsoliuciai nebijojau...tiesiog zinojau kad neusvengiama ir baime cia nepakeis nieko tik pablogins
QUOTE(loorena @ 2010 05 24, 12:52)

Ojo, tokie pasakymai tikrai turetu nuraminti

QUOTE(bum @ 2010 05 24, 20:21)
vot nugriūtum paslika tokiai sesutei po kojų kap lenta-nebejuokautų

QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 24, 21:25)
Joo, irgi geras džoukas gautųsi