Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikutes! Siandien eisiu pas gine ziuret derliaus... siand 14CD, kaip ir turetu ovuliacija but, bet nzn nzn smile.gif tempa tai visalaik 36,5-36,6 budavo, vakar tik 36,4, o siand 36,7. gal sakau ji vakar ir ivyko g.gif
Na bus matyt po apziuros.
Ryt papasakosiu smile.gif Butu stebuklu stebuklas jei pas mane neturalaii ovuliacija vyktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 05 25, 11:24)
Butu stebuklu stebuklas jei pas mane neturalaii ovuliacija vyktu  bigsmile.gif

Lauksim tavo stebuklo bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pasipasakosiu apie savo O mirksiukas.gif Prieš LP vos gyva būdavau per O- vaistų suvalgydavau daugiau nei per mmm doh.gif O vakar (buvo O) nė vienos tablietkos nesugėriau thumbup.gif thumbup.gif - maudė šonus, raižė, bet skausmai pakeliami thumbup.gif thumbup.gif Taigi per LP TIKRAI kažką krapštė, ne vien tris skylutes padarė tongue.gif thumbup.gif
Taigi O buvo, ND atlikti, belieka laukti II thumbup.gif thumbup.gif Nors man BT nelabai patinka unsure.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes.. 4u.gif
siandien gavau PRG atsakymus, 32 CD, 8 DPO progesteronas 33.27 thumbup.gif LP ciklas vis dar tesiasi.. rolleyes.gif
Atsakyti
Bandysiu jungtis i jusu grupele...
man sutrike hormonai.. rado struma pries puse metu, nuo hormonu sutrikimo atsirado policistines kaiusides.. nu ka... dingo men... jau du menesiai kaip ju nera, buvau mazylyje siandiena, tai sake ne zymes men prasideti... israse duphaston gerti... mes labai norime vaikelio verysad.gif tik niekas nesigauna..tai dave pastojimo termina iki rugsejo, jei nepastosiu teks daryti lapar... nuliudau ir zliumbiu...
Atsakyti
labutis!!!kadangi pas mane ciklas trumpas tik 28CD tai snd 9 CD bet as matuodama BT ji snd pakilo iki 36.9 idomu jau cia O g.gif sakyciau ankstoka kiektai g.gif ir siaip jau 2savaite ariu be iseiginiu tai ND snd gautusi kaip prievole nes mintys man sukasi tik apie lova ir saldu saldu miegeli doh.gif bet bijau paskui pramazint doh.gif tektu kaltinti tik save.... tiesa mane tai piktina tai kad vis dar teplioja doh.gif

QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 05 25, 18:25)
Bandysiu jungtis i jusu grupele...
man sutrike hormonai.. rado struma pries puse metu, nuo hormonu sutrikimo atsirado policistines kaiusides.. nu ka... dingo men... jau du menesiai kaip ju nera, buvau mazylyje siandiena, tai sake ne zymes men prasideti... israse duphaston gerti... mes labai norime vaikelio verysad.gif tik niekas nesigauna..tai dave pastojimo termina iki rugsejo, jei nepastosiu teks daryti lapar... nuliudau ir zliumbiu...

sveikute atvykus!junkis...na aisku kaip man jau po LP skaitant tavo tokias stiprias baimes tai ax.gif .....tikrai LP nera baisus dalykas po LP merginos paskui juokiasi is savu baimiu lotuliukas.gif neliudek buk stipri nes mes cia visos su savom bedelem didesnem ar mazesnem.ir visos norim to pacio - nestuke.gif .taigi neliudek ir junkis i musu bureli pasiguok pasidomek kas tave baimina ar domina....ir mes su tavimi! group.gif
Papildyta:
tiesa merginos kokios isskyros per vaisingas dienas buna? blush2.gif ax.gif visai jau elementariu dalyku nzn ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 25, 19:04)
tiesa merginos kokios isskyros per vaisingas dienas buna? blush2.gif  ax.gif visai jau elementariu dalyku nzn ax.gif  blush2.gif

kiaušinio baltymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 25 gegužės 2010 - 18:12
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 25, 19:11)
kiaušinio baltymo

dekavoju :4u:reiks uzsiimti ND nes butent tokios ir yra ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 25, 19:43)
reiks uzsiimti ND nes butent tokios ir yra
Vaisingu ND thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveikutes mergaites.
Berods praeitame lapeteiravosi kazkuri apie mane. As tyliai tyliai buvau, nes per pirmuosius echo nebuvo dar sirdeles, tai neramiai laukiau tolimesniu ziniu... O vakar buvau VK, tada pamaciau pulsavima wub.gif leliukui 7 sav. 1~3 dienos wub.gif na siandien jau dienele daugiau hihihi.gif todel kol kas viskas eina sekmingai wub.gif
Visoms jums linkiu greito svajoniu issipildymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 25, 20:02)
O vakar buvau VK, tada pamaciau pulsavima  wub.gif

griebiu virusiuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 25, 20:02)
Vaisingu ND  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikutes mergaites.
Berods praeitame lapeteiravosi kazkuri apie mane. As tyliai tyliai buvau, nes per pirmuosius echo nebuvo dar sirdeles, tai neramiai laukiau tolimesniu ziniu... O vakar buvau VK, tada pamaciau pulsavima  wub.gif leliukui 7 sav. 1~3 dienos  wub.gif na siandien jau dienele daugiau hihihi.gif todel kol kas viskas eina sekmingai  wub.gif
Visoms jums linkiu greito svajoniu issipildymo  wub.gif

dekavoju ax.gif ai bet kaip smagu girdeti tas istorijas nestuke.gif nevalingai pradedi sypsotis mirksiukas.gif o siaip kaip sveikateles?ar jau yra kazkokie pozymiai?pykinimas ir pan? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 25, 19:02)
Vaisingu ND  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikutes mergaites.
Berods praeitame lapeteiravosi kazkuri apie mane. As tyliai tyliai buvau, nes per pirmuosius echo nebuvo dar sirdeles, tai neramiai laukiau tolimesniu ziniu... O vakar buvau VK, tada pamaciau pulsavima  wub.gif leliukui 7 sav. 1~3 dienos  wub.gif na siandien jau dienele daugiau hihihi.gif todel kol kas viskas eina sekmingai  wub.gif
Visoms jums linkiu greito svajoniu issipildymo  wub.gif

Labutis 4u.gif
Aš čia teiravausi blush2.gif Smagu matyti liniuotę ir girdėt geras naujienas smile.gif Mūsų didieji vienodo amžiaus tikiuosi ir su antru tave pasivyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 25, 20:07)
griebiu virusiuką 

uzsuksiu pastoviai paciaudeti mirksiukas.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 25, 20:08)
dekavoju ax.gif ai bet kaip smagu girdeti tas istorijas nestuke.gif  nevalingai pradedi sypsotis mirksiukas.gif o siaip kaip sveikateles?ar jau yra kazkokie pozymiai?pykinimas ir pan?

Pozymiai - uosle kaip šuni hihihi.gif (specialiai ijungiau 1 raidei lietuviska raidyna, kad tikrai matytusi kam) krutine jau atslugo, pries tai kokia savaite buvo tokia kaip sutinus, dabar tik pats priekis jautrus... O siaip - tai miegociau, miegociau ir dar nusnusciau. Endokrinologe issigando, kad skydliauke nedirba, ji pas mane tokia link tinginio hihihi.gif bet siandien pasirode, kad viskas ciki, viskas normose thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrutė @ 2010 05 25, 20:15)
Smagu matyti liniuotę ir girdėt geras naujienas smile.gif Mūsų didieji vienodo amžiaus tikiuosi ir su antru tave pasivyti

Labai realu, kad suspesi pasivyti mirksiukas.gif
Atsakyti