Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

QUOTE(Raga @ 2010 05 07, 10:02)
Ir aš esu viskuom nepatenkinta.
Ką man patarsi?

Galiu tik pasidziaugti uz tamstos vyra - jam pasiseke, kad jo zmona po 10 metu santuokos ir gyvenimo kartu yra nuolanki patriarchaline moteris, besirupinanti visa buitimi, tenkinanti vyra ir dar tuom patenkinta... Super...
jei abu laimingi, tai valio
O jums patarsiu ir toliau buti tokia laiminga 4u.gif
siukstu nesidairyti i kitokias seimas, i kitokius santykius, kur zmones yra lygiaverciai partneriai siemoje...
Ir dar labai nuosirdziai linkiu ir toliau buti patenkinta ir nesuvokti po kokiu 15 metu, kad vyru buna ir griztanciu namo laiku, ir padedanciu buityje, ir gerbianciu zmona uz tai, kad ji dirba, nors uzdirba ir maziau, ir suprantanciu, palaikanciu ir besidominciu zmonos norais, ne tik savo mirksiukas.gif
o jei visgi jums lemta suprasti ir suvokti, tai linkiu, kad tai ivyktu kuo anskciau... mirksiukas.gif

QUOTE(Raga @ 2010 05 07, 10:06)
Dar viena patarėja neskaitanti...
Pas žmogų jau kuris laikas santykiai tik 1 kartą per mėnesį...

o gal pati nelabai skaitai, arba perskaitai ka nori...
As kaip suprantu, tai 1 karta per menesi buvo tik du menesius. Apskritai neradau, kad kartas per menesi yra nuolat.

QUOTE(Radaras @ 2010 05 06, 09:49)
Jai pasidarė gana 2-3 kartų per savaitę, o man norėjosi bent 2 kartų per dieną. Pradėjome tolti vienas nuo kito.

QUOTE(Radaras @ 2010 05 06, 14:53)
Ypač kai būdavo taip, kad mylėdavomės vos vieną kartą per mėnesį-kaip į tai reaguoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.Š.: 07 gegužės 2010 - 09:29
QUOTE(Raga @ 2010 05 07, 09:06)
Gaile, nustok nusišnekėt.
Jei rašai, tai paskaityk prieš tai atydžiai.
Viską, ką rašė temos autorius atydžiai perskaityk.... tada pabandyk įsijaust į žmogaus situaciją... Pagalvok, kaip būtų, jei būtum jo vietoje... Tada pandyk duot protingą patarimą.
O dar geriau iš savo patirties...
Papildyta:

Dar viena patarėja neskaitanti...
Pas žmogų jau kuris laikas santykiai tik 1 kartą per mėnesį...

tai perskaičiau. ir kaip supratau, tai BUVO toks laikas, kai gavo 1 kart į mėn. BUVO seniau (manau pas daugelį pasitaiko tokių laikotarpių gyvenime, pvz kai nėštumas, kai naujagimis, kai ligos kokios užpuola, nelektys, na visom šeimom skirtingai, bet užeina tokie etapai ir praeina, nereikia ant to kas buvo užsiciklint). paskui tai pasikeitė. kiek kartų yra db autorius nekonkretizuoja. kiek jam REIKĖTŲ db - irgi nekonkretizuoja.
tai pagal tokį nekonkretumą, čia dar lb konkrečius patarimus žmogus gauna biggrin.gif
QUOTE(taram-param @ 2010 05 07, 09:08)
Sekso ir aistros trūkumas (kas yra vienas ir tas pats) - yra pasėkmė. Reikia ieškoti priežasties. Reikia taisyti problemą, o ne problemos rezultatą.

drinks_cheers.gif
o priežastis ko gero paprasta - vyro nesupratingumas, žmonos indėlio į šeimą nevertinimas, atsainus jo požiūris į vaiko auklėjimą ir priežiūrą (kas jau savaime instinktyviai sukelia moters priešiškumą tam vyrui) ir be abejo žmonos nuovargis (gal net fizinis) dėl didelės buitinės - moralinės atsakomybės šeimai.
Atsakyti
QUOTE(A.Š. @ 2010 05 07, 10:23)
Galiu tik pasidziaugti uz tamstos vyra - jam pasiseke, kad jo zmona po 10 metu santuokos ir gyvenimo kartu yra nuolanki patriarchaline moteris, besirupinanti visa buitimi, tenkinanti vyra ir dar tuom patenkinta... Super...
jei abu laimingi, tai valio
O jums patarsiu ir toliau buti tokia laiminga  4u.gif

Kartoju: "esu viskuom nepatenkinta".
O kur čia laimė?
Tavo interpretacija kardinaliai priešinga mano parašytai frazei.

Skaityk atydžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 07 gegužės 2010 - 09:36
Visgi nesuprantu aš -kaip gali nuovargis užgošti norą būti su savo MYLIMU vyru. Kodėl staiga atsiradus vaikeliui moterys pasikeičia 180 laipsnių ir vyro nebemato (šnekėsiu apibendrintai, nes manau kad dauguma tap elgiasi). Kur aistra, meilė? Visas dėmesys atitenka tik vaikui, o vyras nustumiamas į antrą planą. O jau kai vaikas paauga, tampa savarankiškas, tai tada jos prisimena, kad visgi kažkur čia turėtų būti vyras (jei dar nepabėgo pas kitą).... Galų gale kaip gali nenorėti to fizinio kontakto, susiliejimo su savo žmogumi. Skaitykite daugiau psichologų komentarų, nes visi jie pripažįsta, kad sekso nebuvimas baigiasi netgi skyrybomis...
Atsakyti
Aš galiu pasakyti iš savo patirties. Vyras iš manęs taip pat retai gauna sekso, bet kai jau gauna, tada tampo 1,5 val o po to pareiškia, kad jam nelabai patiko, nes jautė, kad man tai buvo kančia. Nu tai laba diena,po tokių pareiškimų jis dar rečiau gauna nei gavo praeitą mėnesį.Visi vyrai savanaudžiai, jiems svarbu tik pasitenkinti patiems, o į moterį žiūri kaip į kokią nuosavą nemokamą kekšę, kuri turi norėti visą parą ir visiškai nesvarbu jos poreikiai r norai.
Atsakyti
QUOTE(saule24 @ 2010 05 07, 10:31)
Visi vyrai savanaudžiai, jiems svarbu tik pasitenkinti patiems, o į moterį žiūri kaip į kokią nuosavą nemokamą kekšę, kuri turi norėti visą parą ir visiškai nesvarbu jos poreikiai r norai.

Analogiškai galiu jums atsakyti, tai, koks vaizdas susidaro paskaičius moteriškių komentarus šioje temoje: "Visos moterys frigidiškos arba aseksualios".

Atsakyti
Aš tikrai nefrigidiška, nes prieš santuoką mes per dieną mylėdavomės po 3-4 kartus.
Atsakyti
QUOTE(saule24 @ 2010 05 07, 10:31)
Aš galiu pasakyti iš savo patirties. Vyras iš manęs taip pat retai gauna sekso, bet kai jau gauna, tada tampo 1,5 val o po to pareiškia, kad jam nelabai patiko, nes jautė, kad man tai buvo kančia. Nu tai laba diena,po tokių pareiškimų jis dar rečiau gauna nei gavo praeitą mėnesį.Visi vyrai savanaudžiai, jiems svarbu tik pasitenkinti patiems, o į moterį žiūri kaip į kokią nuosavą nemokamą kekšę, kuri turi norėti visą parą ir visiškai nesvarbu jos poreikiai r norai.

Pala, vyras gauna. O jūs pati negaunate? O jeigu jis jaučia, kad darote tik tam, kad užsidėti pliusą, tai kaip galite pykti už tai, kad sako tiesą. Manote labai smagu mylėtis, kai žinai, kad kita pusė daro tai tik iš pareigos?
Atsakyti
QUOTE(saule24 @ 2010 05 07, 10:37)
Aš tikrai nefrigidiška, nes prieš santuoką mes per dieną mylėdavomės po 3-4 kartus.

Tai kas atsitiko, kad susituokus situacija pasikeitė? Kaip priėjot iki to, kad savo vyro nebenorit ir aistros jam nebejaučiat?
Atsakyti
Radare,argi tu nesakei, kad moterys turi suprasti vyrus, kad jie nori, nejaugi joms taip sunku ta padaryti. man nesunku praskėsti kojas jei vyras labai nori, bet man bus malonu mylėtis tik tada kai aš būsiu tam nusiteikus, kai bus atitinkama aplinka ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 07, 10:31)
Visgi nesuprantu aš -kaip gali nuovargis užgošti norą būti su savo MYLIMU vyru. Kodėl staiga atsiradus vaikeliui moterys pasikeičia 180 laipsnių ir vyro nebemato (šnekėsiu apibendrintai, nes manau kad dauguma tap elgiasi). Kur aistra, meilė? Visas dėmesys atitenka tik vaikui, o vyras nustumiamas į antrą planą. O jau kai vaikas paauga, tampa savarankiškas, tai tada jos prisimena, kad visgi kažkur čia turėtų būti vyras (jei dar nepabėgo pas kitą).... Galų gale kaip gali nenorėti to fizinio kontakto, susiliejimo su savo žmogumi. Skaitykite daugiau psichologų komentarų, nes visi jie pripažįsta, kad sekso nebuvimas baigiasi netgi skyrybomis...

Sekso nebuvimas yra požymis kad kažkas šeimoje negerai. Dar karta kartoju sekso nebuvimas nėra problema, o problemos pasėkmė.
Jeigu skauda dantį - tu jį taisai, gręži, nu blogiausiu atveju išrauni. Nuolatinis nuskausminamųjų vaistų gėrimas padės problemą išsręsti tik tam kartui, bet iš esmės situacija tik blogės, kol galų gale dantis visai supus. Reikia gydyti dantį, o ne skausmą. Tas pats ir su jūsų problema.
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 07, 09:31)
1. Visgi nesuprantu aš -kaip gali nuovargis užgošti norą būti su savo MYLIMU vyru.

2. Kodėl staiga atsiradus vaikeliui moterys pasikeičia 180 laipsnių ir vyro nebemato (šnekėsiu apibendrintai, nes manau kad dauguma tap elgiasi).

3. Kur aistra, meilė? Visas dėmesys atitenka tik vaikui, o vyras nustumiamas į antrą planą.

4. O jau kai vaikas paauga, tampa savarankiškas, tai tada jos prisimena, kad visgi kažkur čia turėtų būti vyras (jei dar nepabėgo pas kitą)....

5. Galų gale kaip gali nenorėti to fizinio kontakto, susiliejimo su savo žmogumi.

6. Skaitykite daugiau psichologų komentarų, nes visi jie pripažįsta, kad sekso nebuvimas baigiasi netgi skyrybomis...

1. ogi lb paprastai - esi tiek nusivarius nuo kojų, kad nebeturi jėgų jų išskėst biggrin.gif

2,.netiesa kad nebemato. jos kaip tik atveria akis ir pamato, kad pasauly tikrai egzistuoja besąlygiška meilė - savam vaikui. ir jos tikrai juos myli labiau už vyrus. už save labiau net. kaip gi tokia patirtis gali nepakeist žmogaus? biggrin.gif

3. užgniaužta, nesuprasta, neišsakyta, nuoskaudų pilna meilė ir aistra tūno giliai sieloje ir laukia vyro, kuris supras, užjaus, padės, įvertins. ba tada ta mielė ir aistra vėl pražys naujom spalvom. arba taip ir mirs tamsoje, nes vyras kaip koks povas tik vaikščiojo aplink gėrėdamasis savimi ir burbuliavo dėl SAVO poreikių doh.gif

4. arba kai vaikas tampa savarankiškas, ji praregi ir supranta, kad neverta savo gyvenimo švaistyt kažkokiam narcizui, kuris net nuosavo vaiko besąlygiškai mylėt nesugeba tongue.gif

5. žr. 1 punktą cool.gif

6. tuose pat komentaruose dar parašyta, kad kai vyras nevertina žmonos darbo ir nepadeda jai buityje, ji nustoja jį mylėti ir jo geisti. ir dar daug ko ten parašyta, bet akivaizdu kad tu skaitai tik apie seksą biggrin.gif .

ir apskritai man rodos, esi gyvenime per mažai užsiėmęs, neturi ką veikt, todėl turi per daug laisvalaikio galvojimui apie pimpaliuko reikalus tongue.gif
Atsakyti