Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

QUOTE(A.Š. @ 2010 05 07, 09:17)
nenuostabu butu, jei zmonos meile ir isgaravo, nes su tokio poziurio vyru tai apskritai gyventi nelinkeciau niekam....
O be to, nepagalvojai, kad tu tiesiog nesugebi patenkinti savo zmonos? Gal atsibodai lovoj ....  unsure.gif

Tai kas per meilė, kuri išgaruoja daug dėl šeimos finansinės gerovės dirbančiam vyrui, kuris dar ir nori švelnumo iš savo žmonos... Jis gi nenori kažko neįmanomo, jis tik nori normalių santykių su SAVO žmona, kurios trokšta, geidžia ir t.t. Ar dėl to vyras yra egoistas?

Žinot, mielos moterys, jūs kažką šitoj temoj nusišnekat...
Aš esu moteris. Man nėra normalūs santykiai, kai kalba eina apie mylėjimasi su mylimu vyru vos kartą per mėnesį ar du... Nes kai žmogų myli, tai ieškai su juo ir fizinio kontakto, apsikabinimų, bučinių, kurie neretai baigiasi glamonėmis ir t.t....
O gal aš nieko neišmanau, tada pasakykit, prašau, kas ta meile, kai nesinori prisiglaust prie artimo žmogaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 07 gegužės 2010 - 08:52
Su žmona pas seksologą nueikit. Čia patarimų neatsirinksit. Per daug skirtingi žmonės su savo nuomonėmis. Tiesiog dar labiau susipainiosit.
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 05 07, 09:27)
1.o apie 50- 60- 70 metų kai aistros jau nulis tai ir meilės nėra?taip jau visi ir mylisis iš didelės meilės ane?o kaip vienkartiniai nuotykiai -yra aistra tai ir meilė yra?
2.klaust pas žmoną kas blogai ir abiems stengtis tai pataisyti.

1. Dabar kalbam apie 30-ečius, o ne apie 50-70 m. žmones.
2. Jis klausia, bando kalbėtis. Panašu, kad akligatvis. Žmona nejaučia emocinio ryšio, todė negali būti aistros, o be jos ir lytinių santykių. Kokie tolesni pasiūlymai?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 07, 09:25)
1. O kaip turėtų pasireikšti žmonos meilė vyrui be aistros?
2. Kaip įžiebti vėl tą aistrą? Nors vieną praktišką patarimą duokit.

Nemastykit taip primityviai - negi moters meilė pasireiškia tik sekso kiekiu per savaitę?
Kiek aš suprantu situaciją - tai čia vyras nenori spręsti problemos, o nori, kad žmona užgniaužtų savyje visas savo problemas, baimes, nuoskaudas, rūpesčius, ligas, nerimą ir duotų vyrui 2 kartus per dieną, nes ji PRIVALO tai daryti, kadangi yra žmona. Radaras pats pasakė, kad žmona "stengiasi jį suprasti, bet tai jo neguodžia". Vienintelė išeitis kurią mato vyras - kažkokiu būdu priversti žmoną jam duoti 2 karus per dieną. Vat tau ir tasakymas - jis nenori sužinoti kodėl žmona nebenori mylėtis, jis nori sužinoti, kaip žmoną priversti vėl mylėtis.

Raga, o kokią išeitį jūs matot?
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 05 07, 09:39)
Nemastykit taip primityviai - negi moters meilė pasireiškia tik sekso kiekiu per savaitę?
Kiek aš suprantu situaciją - tai čia vyras nenori spręsti problemos, o nori, kad žmona užgniaužtų savyje visas savo problemas, baimes, nuoskaudas, rūpesčius, ligas, nerimą ir duotų vyrui 2 kartus per dieną, nes ji PRIVALO tai daryti, kadangi yra žmona. Radaras pats pasakė, kad žmona "stengiasi jį suprasti, bet tai jo neguodžia". Vienintelė išeitis kurią mato vyras - kažkokiu būdu priversti žmoną jam duoti 2 karus per dieną. Vat tau ir tasakymas - jis nenori sužinoti kodėl žmona nebenori mylėtis, jis nori sužinoti, kaip žmoną priversti vėl mylėtis.

Aš situaciją matau kiek kitaip. Jei vyras nenorėtų spęsti problemos, tai neklaustų supermamose patarimo...
Akivaizdu, kad vyras nusiteikęs problemą spręsti. Priešingu atveju, jau senaiai būtų įsitaisęs meilužę, su kuria patenkintų visus savo poreikius.
Beje, neįskaitau ir to, kad vyras trokštų priversti žmoną mylėtis... Jis tenori dėmesio iš žmonos, kurio jam trūksta, nes jaučiasi nesvarbus, kadangi žmona užimta vien vaiku, ir jai nebelabai svarbu, kaip jaučiasi vyras. Galbūt ji ištiesų pavargsta, ją ko gero taip pat užkniso rutina, vyras pasidarė nemielas ir t.t.t.t.
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 07, 09:33)
Tai kas per meilė, kuri išgaruoja daug dėl šeimos finansinės gerovės dirbančiam vyrui, kuris dar ir nori švelnumo iš savo žmonos... Jis gi nenori kažko neįmanomo, jis tik nori normalių santykių su SAVO žmona, kurios trokšta, geidžia ir t.t. Ar dėl to vyras yra egoistas?

Aš esu moteris. Man nėra normalūs santykiai, kai kalba eina apie mylėjimasi su mylimu vyru vos kartą per mėnesį ar du... Nes kai žmogų myli, tai ieškai su juo ir fizinio kontakto, apsikabinimų, bučinių, kurie neretai baigiasi glamonėmis ir t.t....
O gal aš nieko neišmanau, tada pasakykit, prašau, kas ta meile, kai nesirori prisiglaust prie artimo žmogaus?

Tokia jau ta meilė, kad kartais tiesiog norisi prisiglausti prie mylimo žmogaus. Norisi moralinio, dvasinio palaikymo, o ne rankų po sijonu... Iš proto galima išeit, jei kiekvienas švelnus apkabinimas, bučinys ar prisilietimas baigiasi fizinių norų tenkinimu. Kaip tada tokiam vyrui pasiguosti, kai užuovėjos ieškojimas vyro glėby baigiasi rankom už liemenėlės... Nu ne visas problemas galima seksu išspręst.
Sutinku, kad kartas per mėnesį yra laaabai mažai. Bet, kad seksualinis gyvenimas būtų pilnavertis, turi norėti abui partneriai, o ne taip - vienas nori, o kitas privalo...

Šioj vietoj apsilankymas pas seksologą, o gal ir pas šeimos psichologą yra nebloga išeitis.

Nu tai ką tada Raga patarsit? nu juk būna, kad viskas taaaaip atsibostas. o dėl rūpinimosi vaiku - gal moteris daug rūpinasi vaiku, nes vyras visą dieną darbe. Galbūt verta vaiku rūpintis abiem, o ne numesti viską mamai - nes tai norma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 07 gegužės 2010 - 08:53
QUOTE(Raga @ 2010 05 07, 09:33)

O gal aš nieko neišmanau, tada pasakykit, prašau, kas ta meile, kai nesirori prisiglaust prie artimo žmogaus?

kalbama ne apie apsikabinima, fizini kontakta, o apie tai, kad po 10 santuokos metu sekso 2-3 kartus per savaite zmogui yra mazai doh.gif

Raga, o tu esi moteris, 10 metu gyvenanti su tuo paciu zmogum, auginanti vaika, viena besirupinanti buitimi ir dar dirbanti darba?
O tavo "mylimasis" tavo darbo "nelaiko" rimtu uzsiemimu, nes uzdirbi mazai, tavo rupesti vaiku ir namais jis vadina ne indeliu i seima, o savaime suprantamu ir naturaliu dalyku, namo grizta velai, nes jam mat "itampa" nuo sekso nebuvimo (tai yra nuo mazo jo buvimo 2-3 k. per savaite) doh.gif
Jei taip, tavo padetis panasi i Radaro zmonos ir tu esi viskuom patenkinta tada dziaugiuosi uz tavo vyra. Jam pasiseke.
Jei nesi tokioj padety, kaip Radao zmona, tada ir nesistebek, kodel jai nesinori prisiglausti ir myletis daznai mirksiukas.gif
man tai kyla klausimas, kam Radaro zmonai apskritai toks vyras, kurio nebuna namuose, pagalbos is jo 0 ir lieka tik priekastai del sekso trukumo... doh.gif doh.gif

Gal si pora yra seksualiai nesuderinama - vienam reikia 2 k. per diena, o kitam uztenka karto per savaite...
Tai kuris yra labiau nuskriaustas? ar tas, kuriam truksta, ar tas, kuriam per daug arba nesinori visai?
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 06, 15:08)
O moters pareiga-auginti vaikus, bet nepamiršti, kad vaikai yra laikini, gyventi senatvėje reikės su vyru...

nu ir nusišnekėjimas doh.gif . tai vaikai čia amžini, pasigimdei - ir jie visą gyvenimą liks tavo vaikais. o vyrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
o tu savo žmoną myli labiau negu savo vaiką? g.gif

QUOTE(Radaras @ 2010 05 06, 18:02)
Ne automatiskai...O tai kur meile? Kur aistra? Galima numanyti, kad jei nera aistros, vadinasi nera ir meiles...

Tiesiog manau, kad moterys (bandau dabar bendraja prasme) turetu isisamoninti, kad vyras be sekso nebus demesingas, rupestingas. Paskaitykite psichologu komentarus apie tai, kaip daznai vyrai eina i kaire, nes negauna is zmonos to, ko jam gyvybiskai reikia. Sekso nebuvimas-tai uztikrintas itampos saltinis.
Suprantu, gal zmonai uztenka ir 2-3 kartu per savaite, bet ji myledama vyra, galetu pasirupinti ir tuo, kad jis nejaustu sekso ,,bado" Tuo labiau, kai vyrui nera 30 metu. Dabar man gerokai virs 30 ir tiek daug nereikia, bet graziausi ir pajegiausi mano metai praejo kaip vienuolio...

prie ko čia meilė? o kur tavo meilė, jei vienintele savo pareiga laikai pinigų uždirbimą? o kur tokios tavo meilės išraiškos, kaip pagalba buityje? ar pamasažuoji jai kojas kai ji gryžta po dienos darbų nusilaksčius? ar atsikeli naktį prie sergančio vaiko, kai ji jau 3 naktis normaliai dėl to nemiega? ar parašai tiesiog sms su meilės prisipažinimu paprastą dieną, kad pradžiugintum? juk nedarai to. tai kur tavo meilė?

dv pabandyk dirbt 8 val kaip žmona, po darbo lėkt į pardę, po to parėjus pasirūpint vaiku (nupraust, perrengt, pamaitint, paskaityt pasaką, išklausyt jo dienos džiaugsmus ir rūpestėlius,pamigdyt), pagamint valgyt, sutvarkyt namus, suruošt visai šeimai drabužius rytojui ir t.t. (na padaryk kokią savaitę viską ką daro žmona kasdien) ir pasižiūrėsim tada kaip tu po viso to norėsi 2 kartus per dieną lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir dar man toks klausimėlis iškilo - kaip tu praktiškai įsivaizduoji 2 kartus per d seksą, kai namie gyvena mažas vaikas. nu gerai, 1 kartas kai vaikas užmiega. o kada kitas? atsikelt ryte 5 kol dar miega? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 05 07, 09:50)
nu juk būna, kad viskas taaaaip atsibostas. o dėl rūpinimosi vaiku - gal moteris daug rūpinasi vaiku, nes vyras visą dieną darbe. Galbūt verta vaiku rūpintis abiem, o ne numesti viską mamai - nes tai norma.

Aš bloga patarėja, nežinau ką patart, todėl to nedarysiu.

Aš tik žinau, kad tokiose situacijose abu yra vienodai atsakingi už susidariusią padėtį, ir stentis turi abu, ir norėti- turi abu. Vienas nieko nepadarysi, nes meilėje ir sekse dalyvauja du, o ne vienas, ir santykiai yra dėl to, kad du santykiauja kartu, o ne po vieną atskirai.
O jūs užsipuolėt vieną, išvadinot egoistu ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(A.Š. @ 2010 05 07, 09:54)
Raga, o tu esi moteris, 10 metu gyvenanti su tuo paciu zmogum, auginanti vaika, viena besirupinanti buitimi ir dar dirbanti darba?
O tavo "mylimasis" tavo darbo "nelaiko" rimtu uzsiemimu, nes uzdirbi mazai, tavo rupesti vaiku ir namais jis vadina ne indeliu i seima, o savaime suprantamu ir naturaliu dalyku, namo grizta velai

Taip.
Ir aš esu viskuom nepatenkinta.
Ką man patarsi?
Atsakyti
manau, kad kita moteris jums tikrai nepades, is pradziu gal, veliau vel tas pats, patikekit, tokios tos moterys blush2.gif . Rasau, todel, kad kaip suprantu jus zmona mylit ir tai puiku. o jus nenorit su zmona vietomis pasikeisti? pasikeiskit bent kelioms dienoms, darykit viska, ka zmona daro(as apie buiti ir vaiko prieziura). manau, kad sexo poreikis sumazes. nenoriu izesti, jusu nepazystu, bet protingi zmones savo lytine aistra sugeba nukreipti ir paversti ja kazkuo labai naudingu(mokslas, sportas, menas ir t.t.) zemesnieji instinktai ima virsu tik pas... tongue.gif 2-3 kartai per savaite tikrai manau yra gana normalu. taip, kad jei norit laimingai gyventi, tai sportuokit, skaitykit, zvejokit, dainuokit, pieskit, grokit, medziokit...zmogus turi tureti hobi. ir tu 2-3 kartu tikrai pakaks. sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 07, 09:59)
ir dar man toks klausimėlis iškilo - kaip tu praktiškai įsivaizduoji 2 kartus per d seksą, kai namie gyvena mažas vaikas. nu gerai, 1 kartas kai vaikas užmiega. o kada kitas? atsikelt ryte 5 kol dar miega? blink.gif

Gaile, nustok nusišnekėt.
Jei rašai, tai paskaityk prieš tai atydžiai.
Viską, ką rašė temos autorius atydžiai perskaityk.... tada pabandyk įsijaust į žmogaus situaciją... Pagalvok, kaip būtų, jei būtum jo vietoje... Tada pandyk duot protingą patarimą.
O dar geriau iš savo patirties...
Papildyta:
QUOTE(bakatita @ 2010 05 07, 10:03)
2-3 kartai per savaite tikrai manau yra gana normalu. taip, kad jei norit laimingai gyventi, tai sportuokit, skaitykit, zvejokit, dainuokit, pieskit, grokit, medziokit...zmogus turi tureti hobi. ir tu 2-3 kartu tikrai pakaks. sekmes!!! 4u.gif

Dar viena patarėja neskaitanti...
Pas žmogų jau kuris laikas santykiai tik 1 kartą per mėnesį...
Atsakyti
Niekas nieko nepuola. Tikrai ne. Nu aš tikrai nenorėjau pulti...
Sunku spresti apie situaciją, kai girdi tik vieną pusę.
Labai teisingai pasakėt, kad santykiuose yra du žmonės ir ABU turi norėti. Nu bet radaro žmona nenori. Nu nenori ir viskas. Jei moterys galėtų taip pagal užsakymą užsivesti tai nė vienam vyrui tokių problemų nekiltų. Nu bet moterys negali taip. NEGALI. vyram užtenka labai minimalių dirgiklių, kad susijaudinti, o moterims reika laaaaaabai daug "investicijų", kurios kartais atrodo su seksu nė truputį nesusijusios... reikia suvokti, kad vyrai ir moterys yra skirtingi, laaaabai skirtingi.
iš Radaro pusės kol kas girdisi tik viena gaidelė - aš noriu. O ko nori jo žmona? Kodėl žmona PRIVALO daryti tai ko nori jis? Galbūt jis PRIVALO daryti, tai ko nori žmona?

Sekso ir aistros trūkumas (kas yra vienas ir tas pats) - yra pasėkmė. Reikia ieškoti priežasties. Reikia taisyti problemą, o ne problemos rezultatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 07 gegužės 2010 - 09:13