Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

Sveikos 4u.gif

Mes su maze kazkoki bruda pasigavom viduriuojam doh.gif doh.gif doh.gif Siandien jauciames jau geriau ax.gif vaziuosim pas senelius smile.gif ryt i darba doh.gif

lauke kaip silta bigsmile.gif namie taip vesu,gera.. biggrin.gif

irmusiux 4u.gif kad greiciau islystu dantukai 4u.gif ir tau sveikateles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2010 06 04, 10:58)
Sveikos 4u.gif

Mes su maze kazkoki bruda pasigavom viduriuojam doh.gif  doh.gif  doh.gif Siandien jauciames jau geriau ax.gif vaziuosim pas senelius smile.gif ryt i darba doh.gif

lauke kaip silta bigsmile.gif namie taip vesu,gera.. biggrin.gif

irmusiux  4u.gif kad greiciau islystu dantukai 4u.gif ir tau sveikateles 4u.gif

Ačiuka, ir jums kietesnių vioduriukų 4u.gif

Man šiandien truputį geriau, tik iš gerklės į plaučius leidžiasi, kosėju doh.gif išsiuntėm tetuką vaistų ax.gif

Labas rytas 4u.gif Už lango gražu, bet aš nepajėgi iš namučių išeiti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 06 05, 09:01)
Ačiuka, ir jums kietesnių vioduriukų  4u.gif

Man šiandien truputį geriau, tik iš gerklės į plaučius leidžiasi, kosėju  doh.gif  išsiuntėm tetuką vaistų  ax.gif

Labas rytas  4u.gif  Už lango gražu, bet aš nepajėgi iš namučių išeiti  verysad.gif

pasirodyk gydytojai gal g.gif

mes jau buvom lauke bigsmile.gif

Sveikos blush2.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Mano mažam visurius paleido, kaip gydyti? duodu gerųjų bakterijų g.gif Bet va atėjo šalia ir vėl stena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 06 06, 21:30)
Labas smile.gif

Mano mažam visurius paleido, kaip gydyti? duodu gerųjų bakterijų  g.gif Bet va atėjo šalia ir vėl stena doh.gif

as mazei jau isgydziau,bet sau ne doh.gif mazajai daviau daug kmynu arbateles,skaiciau kad smectos galima duot,bet nezinau kokia norma jos galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 06 06, 21:30)
Labas smile.gif

Mano mažam visurius paleido, kaip gydyti? duodu gerųjų bakterijų  g.gif Bet va atėjo šalia ir vėl stena doh.gif

Smekta ir bakterijos būtinai, ir kuo daugiau skysčių. O dėl dozavimo patarti gali vaistininkė. Sveikit 4u.gif
Ir timi 4u.gif sveikatytės

Ir man pačiai 4u.gif doh.gif

Šiek tiek gerėja sveikatos, bet nežymiai schmoll.gif o ir mažikė pradėjo čiaudėti, pakosi kartais, tai pradėjau duoti vaistukus, tokius dar nuo žiemos likusius homeopatinius peršalimui gydyti, tikiuosi kad neįsisirgs doh.gif
Atsakyti
sveikos,mergytes,
kas cia su jumis darosi??? Sveikit kuo greiciau,juk vasara prasidejo;)
Atsakyti
Labas smile.gif

Aš irgi tikėjausi, kad vasarą ligos baigsis, o va verysad.gif
Grįžom iš kaimo, vaikui nebaisūs nei uodai, nei šunys, tik leiskit tepu tepu biggrin.gif
Gal kuri esate Venspilyje buvusi?
Atsakyti
user posted image

Parodau savo Dodą su seilinuku, mirk negyvas kaip keistai ir juokingai su juo atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Koks didelis ir gražus vyrukas wub.gif 4u.gif o jau plaukučiai wub.gif
o tokį seilinuką ir mes turim tongue.gif tik nenaudoju dar, nes mažė pradingsta po juo biggrin.gif

O aš šianakt beveik be miego, mažikei temperatūra 39 laikėsi, verysad.gif kažko sunkiai numušt buvo, atsikėlė su 38. skambinsiu gydytojai, gal stipresnių vaistukų reikia g.gif o gal atvažiuos pažiūrėti.
Tetukas pabėgo į kitą kambarį miegoti unsure.gif
Neduok Dieve sirgti pačiai ir dar sergantį vaiką prižiūrėti schmoll.gif

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Buvom pas gydytoją, laringitas, prirašė antibiotikų abiejoms verysad.gif
kur dingusios visos g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 06 08, 21:20)
Buvom pas gydytoją, laringitas, prirašė antibiotikų abiejoms  verysad.gif
kur dingusios visos  g.gif

Sveikit 4u.gif
Atsakyti