Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

Aš kai prisimenu kaip per paskutinę pamoką žliumbti pradėjau... Gėda kokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 29, 00:53)
Aš kai prisimenu kaip per paskutinę pamoką žliumbti pradėjau... Gėda kokia blush2.gif

o as kazkaip jau nieko nebeatsimenu ax.gif .Tais laikais kai baiginejau astuonias klases is musu vienetai testojo i vidurine,o mes visi like i profkes susokom.Tai tik 8 klases isleistuves biski atsimenu,o medicinkej kazkaip viskas greitai uzsibaige.Nei mes kur svest su grupe lekem,nei to paskutinio skambucio neatsimenu...
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 28, 23:53)

geras biggrin.gif as tai kazkaip atsilaikiau rolleyes.gif ax.gif maciau tik mama verkiancia per paskutini skambuti smile.gif

QUOTE(munyte @ 2010 05 29, 09:31)
o as kazkaip jau nieko nebeatsimenu ax.gif .Tais laikais kai baiginejau astuonias klases is musu vienetai testojo i vidurine,o mes visi like i profkes susokom.Tai tik 8 klases isleistuves biski  atsimenu,o medicinkej kazkaip viskas greitai uzsibaige.Nei mes kur svest su grupe lekem,nei to paskutinio skambucio neatsimenu...

taip saltai g.gif o mes kai kolegija baiginejom paskutine paskaita atsventem kavinej, o diplomu iteikima tai kas kur issiskirstem..turbut, kad vieni kitiem jau buvom atsibode biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kaip gyvenate mergaites ?
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

gryzom is seneliu nepailseje o pavarge kazkokie doh.gif

Ka jus nuveiket? bigsmile.gif
Atsakyti
mes turejome sveciu siandien, tai smagi diena buvo

vakar su bendradarbiais po darbo lekem su antrom pusem prie ezeriuko kokteiliu maisyti, bet salta buvo, tai susivertem visi pas bendradarbi i namus, tai pasilinksminom iki kol dangus svieseti pradejo lotuliukas.gif Siandien aisku jau ne taip uz tai linksma lotuliukas.gif bet virtuvej langa vistiek issivaliau, nors ir su skaudancia galva.
Atsakyti
sveikos,mergaites,
esu pavargus po savaitgalio,kuris gan audringas buvo.Vakar buvo smagu,o siandien jau nelabai kas.Bet draugai issiveze i savo sodyba,dave šampo-atsigavau....
Imetu nuoruoda su paskutinio skambucio irasu.Mano pana bus ta ,kuri antroj daly skaitys skanduote;)
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munyte: 30 gegužės 2010 - 22:31
QUOTE(munyte @ 2010 05 30, 23:31)
sveikos,mergaites,
esu pavargus po savaitgalio,kuris gan audringas buvo.Vakar buvo smagu,o siandien jau nelabai kas.Bet draugai issiveze i savo sodyba,dave šampo-atsigavau....
  Imetu nuoruoda su paskutinio skambucio irasu.Mano pana bus ta ,kuri antroj daly skaitys skanduote;)

Šauniai 4u.gif Ir ką tavo panelė nori studijuoti?

Labas rytas 4u.gif
Orai baisūs, rytoj tikriausiai liksim be šventės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2010 05 30, 23:31)
sveikos,mergaites,

super thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 31, 10:31)

Orai baisūs, rytoj tikriausiai liksim be šventės  verysad.gif

gal ryt pasitaisys orai mirksiukas.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

O mes vakar Kurtuvėnuose buvom, faina wub.gif
Atsakyti

! 
Mieli portalo narės/nariai,
Norėtumėm paprašyti susitvarkyti Jūsų parašus, kurie paskutiniu metu labai neatitinka taisyklių. (taisykles rasite čia )

Norėtumėm priminti, kad paraše gali būti:

* arba 2 liniuotės
* arba 1 liniuotė 1 paveikslėlis/nuotrauka
* arba 1 liniuotė 1 didesnis užrašas (7-10dydžio)
* arba 2 liniuotės vienas mažas užrašas (iki 5 dydžio pageidautina)

(Paraše negalima susirašyti kilogramų, centimetrų bei dantukų ar kokių kitų jūsų mažylių pasiekimų, tam skirti Jūsų dienoraščiai forume)

Yra narių, kurios į parašus įsikelia galerijų/temų nuorodas, norėtumėm priminti, kad paraše galima turėti:

* šeimos nuotraukų galeriją
* rankdarbių galeriją be kainų
* nuorodą į paramos, ar kitą ne komercinės paskirties temą (kelionės, bendraminčiai, bendraamžiai ir pan.)

Blog'ų, parašuose turėti negalima. Norinčios jį turėti, gali įsikelti per profilio informaciją "asmeninis tinklalapis".

tema apie parašus yra čia ir čia
konkretus paaiškinimas, kas ir kodėl leistina/neleistina yra čia

Informacija apie tai, ko nei temose nei parašuose turėti negalima čia

Pastaruoju metu buvo padaryti keli pakeitimai dėl leidžiamų simbolių skaičiaus  paraše. Šiuo metu paraše galima turėti 3 eilutes užrašų/liniuočių/nuorodų. Sistemą tarpą tarp liniuočių ar nuorodų priima irgi kaip eilutę.

P.S. narės, išsipirkusios komercines temas, parašuose gali turėti tiek galerijas su kainomis, tiek nuorodas į jų komercines temas, tiek kvietimus pirkti jų prekes.

Prašytume susitvarkyti parašus per 2 savaites, nes nuo birželio 14d., prasidės masinis parašų trynimas, ir radus netvarkingą parašą, jis bus naikinamas, o narei/nariui skiriama nuobauda.

Atsakyti
labutis bigsmile.gif

tai ziuriu visos cia kas kur kazka sventet drinks_cheers.gif thumbup.gif as irgi sestadieni grizom 3 valanda is draugu.. blush2.gif visa nakti galva skaudejo doh.gif

munyt, tavo mergaitei sekmes didziausios egzaminuose ir visame kame 4u.gif 4u.gif 4u.gif
visas tas dalis ziurejau oda pasiurpusia ir prisiminiau savo laikus..atrodo 4 metai atgal ir as buvau toj pacioj situacijoj.. verysad.gif kaip tas laikas greit eina rolleyes.gif negimdysiu vaiku, nes kai uzaugs krokodilo asarom verksiu lotuliukas.gif
Atsakyti