Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

Labas,

mes ligoninėje buvom verysad.gif prisėsiu vakare ilgiau rolleyes.gif
irmusiux - kaip sveikatėlė?
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Vission, tai gal roto virusą pasigavę buvot? neduok Dieve schmoll.gif doh.gif
Sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o mums jau visai neblogai, liko tik kosulys ir sloga, gerklytė jau beveik sveika, nebekarščiuoja. Buvo viduriukus paleidę, jau buvau išsigandusi kat rotuka pasigavom, bet pasirodo kad tai dėl vaistų, greitai susitvarkė karsta.gif Čia mūsų pirmoji liga doh.gif visą žiemą nesirgom, o va vasarą su kaupu atsiimam.
Ir tetukas iki liepos visus savaitgalius dirba verysad.gif nemačiau aš vasaros pernai, ir šiemet prabėgs taip neįdomiai. Vienintelė viltis Rugpjūtis, jeigu tik orai nepaves g.gif
Atsakyti
4u.gif Atostogaujat tikriausiai visos 4u.gif

Namučiai tušti.....
Atsakyti
...Kokios atostogos, kaip visada....
Atsakyti
sveikos,mergaites,
nekokios jusu zinutes,baikit sirgt.Sveikateles visiems...
As atostogauju iki liepos vidurio ,bet oras ne koks,o ir draugai i Danija isleke...Nieko pas mane daugiau naujo,sedziu namie kartais isbegu darziuka nusiravet ir viskas.Tiesa,su kolektyvu buvom antradieni pamario kraste.Ta diena buvo labai smagu,daug pamatem,daug isgerem:)))).Sekanti diena buvo juodai isbraukta is gyvenimo.Kaip viena is mokytoju sake-vaikus galima sudrausmint,bet girtu mokytoju-ne:)))
nesirkit,visgi vsara;)
Atsakyti
Nėra baisesnio žmogaus už mokytoją, o dar girtą doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip gyvenate?
Kaip sventes svenciate?
Atsakyti
Nešvenciam schmoll.gif namučiuose sėdim, gydomės vis dar doh.gif

Kur saulutė? Vasara kur?
Atsakyti
Man tas karštis jau kaip keiksmažodis, mūsų 5 a vaikas nuolat šlapias, aš ir doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Mes 3a , bet karšta kaip pirtyje, mažė pusplikė duodasi, po dušu vis kišu prakaitą nuplauti nes kakliuką griaužia, beria, o ji tuo tik džiaugiasi. Beja, galim pasigirti, kad jau truputį pavaikštom savarankiškai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 07 09, 10:48)
Laba  4u.gif

Mes 3a , bet karšta kaip pirtyje, mažė pusplikė duodasi, po dušu vis kišu prakaitą nuplauti nes kakliuką griaužia, beria, o ji tuo tik džiaugiasi. Beja, galim pasigirti, kad jau truputį pavaikštom savarankiškai  thumbup.gif  wub.gif

Irmusiux'ai,varykit pas mus.Mes pirmam aukste gyvenam ,tai pas mus gera per tuos karscius;)
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2010 07 09, 19:19)
Irmusiux'ai,varykit pas mus.Mes  pirmam aukste gyvenam ,tai pas mus gera per tuos karscius;)

schmoll.gif nevarysim, nes išvarom į pajūrį clap.gif aplankysim mano artimuosius, pasirodysim kaip užaugom, ką jau išmokom ax.gif . Visi ten toje pusėje gyvena, viena aš čia kažkaip atsibaladojau doh.gif

Neperkaiskit 4u.gif
Atsakyti