Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

QUOTE(Meluge @ 2010 07 22, 15:25)
blush2.gif biski tik kg numest reiktu... blush2.gif sekasi gerai,
grozis tavo lelyte  wub.gif  kada as tokia turesiu, turbut kai dar 4 metais pasensiu  hihihi.gif
o kur mamka? staigiai pasirodai tongue.gif

kazin kaip Truzka gyvena?Truzka, mano sunenas buvo toks laimingas gaves dovana, sese sake emocijos liejosi per krastus,  aciu Tau  4u.gif

Man t.p. reiktų kg. numesti, ir ne biški doh.gif blush2.gif tik kai tokie karščiai tai ir sėdėti sunku, o ką jau bekalbėti apie judėjimą doh.gif

Smagu kad tau ten gerai sekasi, kad ir toliau taip 4u.gif moterys nesensta lotuliukas.gif

O Truzka mus visai apleido, darbai g.gif

pasirodom dar rolleyes.gif

user posted image

va ką pajūry mažoji veikė....

user posted image
user posted image

skardinė žinoma tuščia doh.gif

o va šitaip atrodėme per pirmąjį gimtadienį user posted image
Atsakyti
cia tu tojn nuotraukoj? bigsmile.gif ti nuo kurios vietos tau ka reik numest blink.gif blink.gif nu mazyle tai super, alu geria kaip tikras vyras, o per gimtadieni kaip tikra dama wub.gif jau tokia maza, o taip graziai pozuoja, bus modelis turbut rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pamaiva ji pas mus flirt.gif doh.gif
O aš prieš nėštumą svėriau 13 kg. mažiau, gimdymo dieną buvau priaugusi tik 11kg. viskas buvo lyg ir sugrįžę į savo vietas, bet staiga pradėjau pūstis lyg mielinė bandelė doh.gif aggressive.gif atrodau lyg 6mėn nestuke.gif siutas ima, spinta pilna, o apsivilkti nėra ko frusty.gif pilvas niekur netelpa, rankos rankovėse užstringa doh.gif
Atsakyti
Irmusiux - oi kaip puikiai tave suprantu, man pernai tas pats buvo - rūbų pilna, o nei į vienus neįlendu, tai pravaikščiojau su vienais džinsais visą laiką doh.gif
Bet jau gražuolės abi wub.gif Db ieškosiu jūsų vežimo beržyne blush2.gif
Meluge - aišku negrįšk, nėra čia normalaus gyvenimo, tikriausiai ir nebus schmoll.gif Sakau pasitaupysiu pinigėlių ir vešiuosi vyrą užsienio pamatyti, gal lengviau iš čia ištempti bus doh.gif Jau rezgi kokį planą chuliganą apie darbo keitimą? Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Oi kokių grožybių pridėta wub.gif Ir vaišės kokios thumbup.gif

Meluge su tortadieniu 4u.gif

Mes ir atostogaujam,jūra,ežerai,draugai,nesinori net namie būti kai gyveni 9 aukšte doh.gif doh.gif doh.gif

Parodau iš aš savo paną blush2.gif

user posted image

Truzka,greitai pasakoji kaip sekas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viilda: 22 liepos 2010 - 22:15
S-V-E-I-K-U-T-E-S 4u.gif

Pirmiausiai skubu atsiprasyti, kad apleidau jus blush2.gif

Antra skubu sveikinti musu mazyles jubiliates 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatytes pupai metinukei wub.gif wub.gif Grazuole !

Trecia sveikinimai didziausi Melugei 4u.gif 4u.gif Sveikinimai ir su jusu planais, speju kvepia vestuvemis wub.gif Lauksim nekantriai pasipasakojant. Dziaugiuosi uz jusu sekme, uztai, kad sekasi, smagu !!!!

Visi ziuriu tik atostogauja, tik dziaugiasi vandenukais.... Mes irgi ilsejomes pajury, pagulinejam (kai galim, o galim mazai) prie ezeriuku, svenciame gimtadienius, krikstynas ir t.t. Bet daugiausiai tai dirbam doh.gif Bet esu laiminga ir patenkinta. Pagaliau supratau isejusi is darbo, kad gyvenu.... Atsidarem parduotuvyte Taurageje. Tai db vos spejam suktis. Bet didziausias mano igyvendintas tikslas, tas kad pradejau vairuoti, nugalejau visas baimes. Issitraukiau savo teises islaikytas pries 8 metus ir sedau uz vairo, nes gyvenimas priverte.
Na gerai, nedrasiai ir as pasirodau blush2.gif blush2.gif
Krikstynose...
user posted image
Palangoje...
user posted image
Laukiame delfinu...
user posted image
Nidoje...
user posted image
user posted image

Nu va, neparasau tai neparasau, bet kai prisedu, tai per visa puslapi, atleiskit.
Viilda- kookia jau diiiidele tavo Viltute thumbup.gif
Atsakyti
Kokios visos gražios wub.gif
O maniškis pamatęs Šreką pradėjo verkti ax.gif Kur Nidoje apsistojote?
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 07 22, 22:33)
Db ieškosiu jūsų vežimo beržyne

Nerasi lotuliukas.gif nes beržyne tik vieną kartą tebuvom, o jeigu dar ateisim tai ne su tuo vežimu schmoll.gif

kokios jau didelės Truzkos ir viildos panelytės wub.gif pagaliau ir Truzka pamačiau. smagu kad visoms gerai sekasi.

o manoji šreko nė nepastebėjo, sausainį griaužė doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 07 23, 11:05)
Kokios visos gražios  wub.gif
O maniškis pamatęs Šreką pradėjo verkti  ax.gif Kur Nidoje apsistojote?

Nidoje negyvenome, ten tik buvome dienai pasizvalgyti, buvau nebuvus Nidoje, bet daugiau ir nenoreciau. Vaizda pamatyti verta tikrai, grazu ten, bet baisiai nuobodu. Papludimi paguleti galima ir Palangoje, ir dvigubai pigiau. ax.gif

O manoji verke, kai srekas nuejo, nes norejo dar ir dar ji glostyti lotuliukas.gif

Siomis dienomis neturiu ka veikti, nuobodziauju namie. Laukiam naujos siuntos, tai pasiemem savaite laisvesne pries visus darbus. Bet kiaulystes desnis yra kiaulystes. Kai dirbi, tai vasara karsciausia, kai laisva - lija.

Kaip jums visoms sekasi? Manau labai gerai. Visos uzsieme, tuscia cia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Truzka @ 2010 07 29, 17:08)

Kaip jums visoms sekasi? Manau labai gerai. Visos uzsieme, tuscia cia. smile.gif

Truzka, labai grazi seimyna esate mirksiukas.gif 4u.gif

neturiu nuotaikos rasyt, slyksti diena doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Niekaip tie orai negali būti normalūs - tai kaitina be proto, tai lyja doh.gif Bet geriau nei žiema su -20, galima tarp lietaus į lauką išlįsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2010 07 29, 23:39)
Truzka, labai grazi seimyna esate  mirksiukas.gif  4u.gif

neturiu nuotaikos rasyt, slyksti diena doh.gif

kas atsitiko ? console.gif
QUOTE(Vission @ 2010 07 30, 09:06)
Labas smile.gif

Niekaip tie orai negali būti normalūs - tai kaitina be proto, tai lyja  doh.gif Bet geriau nei žiema su -20, galima tarp lietaus į lauką išlįsti  ax.gif

mane irgi erzina tokie orai doh.gif
Atsakyti