Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

Sveikos 4u.gif
Man pirmadienį jau į darbą,atostogos baigės,kyla net mintis biuletenį pasiimti,taip smagu buvo atostogauti tas dvi savaites su šeima wub.gif

Šiandien buvo Latvijos pajūry,man ten taip ramu ir gera,savaitės pradžioj atostogavom Palangoj,tik oras nelepino ax.gif Maniškė vandenyje galėtų mirkti visą dieną,ir eina kuo giliau doh.gif

Atsakyti
sveikutukes 4u.gif

QUOTE(Truzka @ 2010 07 31, 14:51)
kas atsitiko ? console.gif

ai avyte numire del seimininkes kaltes doh.gif nekokios nuotaikos, bet jau praejo bigsmile.gif

gal jums salcio banga is skotijos atsiust, mes cia silumos beveik neturim schmoll.gif

QUOTE(viilda @ 2010 07 31, 21:42)
Sveikos 4u.gif
Man pirmadienį jau į darbą,atostogos baigės,kyla net mintis biuletenį pasiimti,taip smagu buvo atostogauti tas dvi savaites su šeima wub.gif

darbas ne vilkas, i miska nepabegs, tai imk biulioteni, seima svarbiausia wub.gif

sianakt sapnavau namus, kaip grizau, susitikau su visa seima, o jau kokia laiminga sapne buvau wub.gif retai kada tokius grazius sapnus sapnuoju wub.gif
nieko naujo pas mus rolleyes.gif

Vission, o planai i kokia sali patraukt? rolleyes.gif

o del to kas bus kitais metais, Truzka, tu teisi.. thumbup.gif Tik dar garsiai nekalbam, kol datu ir vietos neturim tikslios. rolleyes.gif

Atsakyti
Ach, meluge, kaip faina wub.gif Čia apie tai, kas bus kitais metais ax.gif
O avytės tai gaila verysad.gif
Jei būtų mano valia, tai skrisčiau Amerikon... Bet vyras labiau į skandinavus žiūri g.gif Bus matyt, tikiuosi, kad neišlėksim į skirtingas šalis, arba dar blogiau - neliksim čia vargų vargti g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kaip smagu cia pas jumis bigsmile.gif ciauskutes tikros smile.gif gal ir man cia prisitrinti i draugus galvoju g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2010 08 01, 01:46)

o del to kas bus kitais metais, Truzka, tu teisi.. thumbup.gif  Tik dar garsiai nekalbam, kol datu ir vietos neturim tikslios.  rolleyes.gif

nu saunuoliai, sveikinu, to ir reikejo tiketis is judvieju 4u.gif wub.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Vission @ 2010 08 01, 17:26)
Jei būtų mano valia, tai skrisčiau Amerikon... Bet vyras labiau į skandinavus žiūri  g.gif Bus matyt, tikiuosi, kad neišlėksim į skirtingas šalis, arba dar blogiau - neliksim čia vargų vargti g.gif

na manau rasit bendra kalba thumbup.gif ir vyksit ten kur labiausiai norisi mirksiukas.gif o kai norisi tai ir gaunasi smile.gif

QUOTE(smilyte @ 2010 08 02, 12:48)
sveikutes 4u.gif kaip smagu cia pas jumis bigsmile.gif ciauskutes tikros smile.gif gal ir man cia prisitrinti i draugus galvoju g.gif  biggrin.gif

visada prasom 4u.gif

Sveikutes visos 4u.gif
su grazia vasariska diena wink.gif
Atsakyti
kazkur saulyte dingo unsure.gif norejom prie ezeriuko nuvaziuoti,bet baisu kazko schmoll.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

meluge - smagios naujienos thumbup.gif wub.gif malonūs rūpestėliai laukia 4u.gif

smilyte - sveika prisijungus 4u.gif

Pasirodom "šviežia" Katalikė ax.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Irmusiux - gražu wub.gif Kas paveikslavo?
Atsakyti
Patys ax.gif
Kunigas tokių krikštynų tikriausiai dar nematė, tėtis su kamera, mama su fotiku doh.gif
bet kai nėra iš ko rinktis tai ir taip gerai, geriau nei nieko rolleyes.gif

Beja, pasigirsiu blush2.gif rūbelius mažikei pati sumeistravau
Atsakyti
Auksarankė kokia bigsmile.gif
Vis pamirštu paklausti kaip tas šalmas mažylei per karščius g.gif
Atsakyti
Tai kad jau seniai jo nebenaudojam, kai Birželio pradžioje susirgo tai negalėjom dėti nes karščiavo, o kol pasveiko išmoko save saugoti, niekada daugiau ir nedėjom. Bet per karščius manau negalima jo nešioti, ir be jo vaikas visas šlapias, o su juo gali ir šiluminis smūgis ištikti g.gif reikės rudenį parduoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šauni mažylė wink.gif O maniškis vis su guzais ir mėlynėmis, išdykūnas nerealus, pamaiva didžiausias, kartais truputį persistengia doh.gif
Atsakyti