Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

Neapsieinam ir mes be traumų, bet palyginus kaip griuvinėjo pradžioj, tai čia vieni juokai. Fainus man tie pamaiviukai, kaip maži beždžioniukai wub.gif maniškė t.p. mėgsta pasimaivyt rolleyes.gif kartais taip norėtusi sustabdyti laiką, juk dabar pats gražiausias gyvenimo etapas ax.gif
Atsakyti
Labukas ax.gif Buvau kažkada prisiungus ir pabėgau ax.gif blush2.gif 4u.gif norėčiau vėl grįžti wub.gif

Metai kaip šiauliuos gyvenam, o vis jaučiamės kaip naujakuriai.... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doovilijaa @ 2010 08 08, 18:06)
Labukas ax.gif  Buvau kažkada prisiungus ir pabėgau  ax.gif  blush2.gif  4u.gif  norėčiau vėl grįžti  wub.gif

Metai kaip šiauliuos gyvenam, o vis jaučiamės kaip naujakuriai.... ax.gif  biggrin.gif

Sveika sugrįžusi smile.gif Kurioje pietinio vietoje gyveni? Atostogauji ar dirbi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 08 08, 18:08)
Sveika sugrįžusi smile.gif Kurioje pietinio vietoje gyveni? Atostogauji ar dirbi? ax.gif

Labukas 4u.gif Anksčiau gyvenau lyros gatvėj, dabar pabėgau į statybininkus biggrin.gif O mano mergina lanko "Rugiagėle" ax.gif
Atostogauju nuo mokslų, o dirbti dirbu cool.gif
O jūs kur gyvenat ?
Atsakyti
QUOTE(doovilijaa @ 2010 08 08, 18:12)
Labukas 4u.gif  Anksčiau gyvenau lyros gatvėj, dabar pabėgau į statybininkus  biggrin.gif  O mano mergina lanko "Rugiagėle"  ax.gif

Mes ir "Rugiagėlę" lankom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2010 08 09, 18:18)
Mes ir "Rugiagėlę" lankom mirksiukas.gif

Kokioj grupėj ? smile.gif
Atsakyti
Ančiukų dabar ax.gif
Atsakyti
Mes Kiškučius lankom ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokie gražūs grupių pavadinimai bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, man irgi patinka, tokie švelnūs ax.gif
Atsakyti
Ku kuuuu smile.gif Kur pradingę? g.gif

Parodau savo mažą po pusryčių lotuliukas.gif

user posted image

Pasakokit kaip sekasi ax.gif
Atsakyti

uzuojauta viildai netekus mamytes, o mazajai Viltei mociutes. stiprybes Jums ir didziule uzuojauta. nors aisku sie zodziai niekis palyginus pries Jusu skausma...Dar ir dabar negaliu patiket...koks gyvenimas nesaziningas... cray.gif cray.gif
Atsakyti