Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(irmulia @ 2010 10 19, 11:42)
Ką gi, šiandien po rytinio 30 min pamynimo, pasijautė visi raumenukai : tiek šlaunų - vidus išorė, tiek sėdimosios  thumbup.gif

Na tai thumbup.gif
As anksciau irgi rytais sportuodavau, o dabar vis patingiu ir nukeliu vakarui ax.gif
O ka tu veiki kai mini? Klausai muzikos, ziuri Tv ar siaip mini ir viskas? smile.gif
Atsakyti
Na kadangi maniškis gan sunkus tai prieš televizorių neišeina jo pasukti, kai minu tiesiog įsijungiu MTV ir pusiau matau, daugiau klausau mirksiukas.gif Bet šiaip tai jau lengviau mynėsi nei vakar, tik štai pulsas tai sunkiai suvaldomas g.gif labai greitai užkyla - na čia n metų nesportavimo bei pasyvaus gyvenimo pasekmė doh.gif
tikiuosi, kad jis susitvarkys ilgiau pamynus g.gif

Dar skaitinėjuosi apie visokius L- karnitinus, galvoju truputį jų pagerti g.gif

bet realiai tai man daugiau ne riebalus ( didžiąją dalį jų atsikračiau atsisakiusi "blogo" nesveiko maisto) numesti, o sutangrinti kūną reikia, nors šiuo metu minu pagal riebalų deginimą ( ant 1 apkrovos bet ilgiau, kad kūną pripratinti prie nors ir minimalaus bet vistik krūvio) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 19, 12:50)
Na kadangi maniškis gan  sunkus tai prieš televizorių neišeina jo pasukti, kai minu tiesiog įsijungiu MTV ir pusiau matau, daugiau klausau  mirksiukas.gif  Bet šiaip tai jau lengviau mynėsi nei vakar, tik štai pulsas tai sunkiai suvaldomas  g.gif  labai greitai užkyla - na čia n metų nesportavimo bei pasyvaus gyvenimo pasekmė  doh.gif
tikiuosi, kad jis susitvarkys ilgiau pamynus  g.gif

Dar skaitinėjuosi apie visokius L- karnitinus, galvoju truputį jų pagerti  g.gif

bet realiai tai man daugiau ne riebalus ( didžiąją dalį jų atsikračiau atsisakiusi "blogo" nesveiko maisto)  numesti, o sutangrinti kūną reikia, nors šiuo metu minu pagal riebalų deginimą ( ant 1 apkrovos bet ilgiau, kad kūną pripratinti prie nors ir minimalaus bet vistik krūvio)  mirksiukas.gif

As tai nieko nevartoju, bet gal reiktu, net nezinau g.gif
As tai noriu nuo pilvuko lasinukus numesti, o siaip irgi sustangrinti kojas, rankas.. smile.gif
As kol kas nusistatau manual ir pirmu lygiu minu ax.gif Mindama pasistau kompa priesais ir ziuriu koki parsisiusta seriala ar siaip filma smile.gif
Atsakyti
taip, taip, laiko užmušimas minant elipsinį super dalykas thumbup.gif na aišku ir mintys, kad po kažkiek laiko bus norimi rezultatai stumia į priekį mirksiukas.gif

plius maistas - pastaruoju metu pamėgau obuolius - geras dalykas mirksiukas.gif ypač jei po 18 val. tokį alkį pajuntu, tai obuolys išgebsti mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas bandė įsivynioti savo sėdimąją ir šlaunis į plėvelę su GEOMAR anticeciulitiniu vandenyno dumblių purvu

user posted image

bei paminti elipsinį ir galėtų pakomentuoti - veiksminga neveiksminga? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 19, 13:42)
gal kas bandė įsivynioti savo sėdimąją ir šlaunis į plėvelę su GEOMAR anticeciulitiniu vandenyno dumblių purvu

bei paminti elipsinį  ir galėtų pakomentuoti - veiksminga neveiksminga?  bigsmile.gif

Turiu as ta Geomar dumbliu purva, bet jau senokai naudojau blush2.gif Vis patingiu terliotis ax.gif o minti juo issitepus ir apsivyniojus plevele nebandziau g.gif
Atsakyti
aš tai dar jo neišbandžiusi ( tik pylingą bei kremą- tai šiais esu labai patenkinta) , na manau, kad dar šią savaitę vyniosiu save į plėvelę su geomar ir šoksiu ant elipsinio biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 19, 14:39)
aš tai dar jo neišbandžiusi ( tik pylingą bei kremą- tai šiais esu labai patenkinta) , na manau, kad dar šią savaitę vyniosiu save į plėvelę su geomar ir šoksiu ant elipsinio  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Dar neisbandei? smile.gif
As tai apsirgau truputi, persalau, tai vakar nesportavau ir siandien dar tikrai nesportuosiu verysad.gif Nu, bet tikiuosi, kad greit pasveiksiu ir vel galesiu sportuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 10 21, 09:19)
Dar neisbandei?  smile.gif
As tai apsirgau truputi, persalau, tai vakar nesportavau ir siandien dar tikrai nesportuosiu  verysad.gif  Nu, bet tikiuosi, kad greit pasveiksiu ir vel galesiu sportuot  smile.gif

Sveik greičiau 4u.gif dar ne doh.gif planai šiam reikalui šiadien arba ryt bet kokiu atveju biggrin.gif

na o aš pagaliau išvydau ir išvajotuosius 56,9 kg ( "dzin", kad po kablelio 900 gramų lotuliukas.gif ) už tad jau perkopiau 57 kg biggrin.gif

jaučiu visą užpakalį su kojomis doh.gif ir dar vakar užmačiau, kad šonai mažėja blink.gif

dar keletas min ir lėksiu paminti savojo žirgo fitness3.gif
Atsakyti
Na ką gi, susiaurėjau po 1 cm nuo juosmens, klubų, šlaunų biggrin.gif žiūrėsim kaip čia toliau seksis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 25, 08:17)
Na ką gi, susiaurėjau po 1  cm nuo juosmens, klubų, šlaunų  biggrin.gif  žiūrėsim kaip čia toliau seksis  bigsmile.gif

O kaip faina smile.gif Ir kaip greitai rezultatai matosi smile.gif

As jau lyg geriau jauciuosiu, tai siandien bandysiu vel sportuot smile.gif
Atsakyti
gizzy- labai smagu, kad geriau jautiesi mirksiukas.gif

Tiesą pasakius man pačiai keista blink.gif na gal čia pagaliau pasimatė ne vien ta intensyvaus mynimo savaitė bet ir gero pusmečio rezultatai ( visų "blogų" maistų atsisakymas ir porcijų sumažinimas, nevalgymas po 18 val.) g.gif
Atsakyti