Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

4u.gif Sveikos, nusprendziau ir as susiimti ir pradeti minti elipsiuka smile.gif ziureti i save negaliu doh.gif Siandien pasijungiau klipus ir myniau ant lengviausio lygio, kai paprasiu reikes didinti kruvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2010 10 14, 17:38)
tikiuosi kuo greiciau prisijunkti ir as prie jusu blush2.gif jergau kaip laukiu kol nusipirksiu treniruokli si sekmadieni jau tureciau tureti ieskau pigaus varianto biggrin.gif

Prisimenu ir as dar ta laukimo jausma biggrin.gif

QUOTE(doliaa @ 2010 10 14, 23:31)
4u.gif Sveikos, nusprendziau ir as susiimti ir pradeti minti elipsiuka  smile.gif  ziureti i save negaliu  doh.gif  Siandien pasijungiau klipus ir myniau ant lengviausio lygio, kai paprasiu reikes didinti kruvi  smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif As tai vis dar ant pirmo lygio minu, pas mane viso ju 8, bet man kazkaip uztenka ir to pirmo biggrin.gif Padidinsiu jei kada tas taps per lengvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 10 15, 10:21)
Prisimenu ir as dar ta laukimo jausma  biggrin.gif
Sveika prisijungus  4u.gif  As tai vis dar ant pirmo lygio minu, pas mane viso ju 8, bet man kazkaip uztenka ir to pirmo  biggrin.gif  Padidinsiu jei kada tas taps per lengvas  biggrin.gif

nu labai tkiuosi kad nebus cia man laikina uzgaida ax.gif nu nes kokiu 7-8kg noreciau atsikratyti smile.gif
Atsakyti
jau siandien pramyniau thumbup.gif siandien buvo sunkiau nei vakar, bent jau is pradziu, o po to isivaziavau smile.gif tai paplusejau 50 min rolleyes.gif
man, kaip pradedanciajai is po gimdymo, pirmas lygis pats tas, o kai pabandau ant aukstesnio tai is karto per kojas kerta biggrin.gif
ech kaip laukiu rezultatu biggrin.gif aisku kad tik upo nepritruktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doliaa @ 2010 10 15, 13:21)
jau siandien pramyniau  thumbup.gif  siandien buvo sunkiau nei vakar, bent jau is pradziu, o po to isivaziavau  smile.gif  tai paplusejau 50 min  rolleyes.gif 
man, kaip pradedanciajai is po gimdymo, pirmas lygis pats tas, o kai pabandau ant aukstesnio tai is karto per kojas kerta  biggrin.gif
ech kaip laukiu rezultatu  biggrin.gif  aisku kad tik upo nepritruktu  lotuliukas.gif

Ir tu 50 min is karto ismini, be pertraukeles? blink.gif smile.gif
Atsakyti
Su nedidelem pertraukelem vandenuko atsigerti biggrin.gif o siaip tai pasileidziu video klipus ir varau i ritma - vienos dainos buna letesnes, kitos greitesnes smile.gif
Atsakyti
merginos laba diena,

noreciau irgi i jusu rata prisijungti, bet dar nenusprendziau koki treniruokli elipsini pirkti? gal galetumete patarti? kuris geresnis, aisku kad ir kaina butu mazesne smile.gif
labai Jums busiu dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2010 10 16, 16:50)
merginos laba diena,

noreciau irgi i jusu rata prisijungti, bet dar nenusprendziau koki treniruokli elipsini pirkti? gal galetumete patarti? kuris geresnis, aisku kad ir kaina butu mazesne smile.gif
labai Jums busiu dekinga ax.gif

Labas smile.gif

Na as tai nelabi ka galesiu patarti, pati gyvenu dabar Danijoje ir treniruokli pirkau cia. As pirkau Proteus EEC 1850. Na kol kas esu labai patenkinta, dirba tyliai, minti smagu smile.gif Kainavo jis litais apie 1780lt. Dar ziurinejau Kettler firmos. Anksciau viena mergina cia rase, kad labai patenkinta Kettler Verso XS treniruokliu.
Sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
Ech, ir aš gundausi elipsiniu wub.gif iki sportklubio kažkaip nenušliaužiu doh.gif blush2.gif o sporto reikia biggrin.gif tikslas - atsikratyti likusių 5 kg ir sustangrinti kūną ( ypač apatinę dalį : sėdimąją ir šlaunis) bigsmile.gif

Šiuo metu sukinėjuosi aplink KETTLER satura wub.gif simpatiškas elipsiukas bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir pas mus elipsinis atkeliavo thumbup.gif sukinėjomės su MB neilgai - vakar pamatėm, dar vakare internete info pasirankiojom ir štai jis jau namie bigsmile.gif

Kettler Satura M wub.gif

štai jis

user posted image

user posted image

ir dabar galiu oficialiai prie jūsų jungtis ir čiuožti iki negalėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 17, 10:06)
Ech, ir aš gundausi elipsiniu  wub.gif  iki sportklubio kažkaip nenušliaužiu  doh.gif  blush2.gif  o sporto reikia  biggrin.gif  tikslas - atsikratyti likusių 5 kg ir sustangrinti kūną ( ypač apatinę dalį : sėdimąją ir šlaunis) bigsmile.gif

Šiuo metu sukinėjuosi aplink KETTLER satura  wub.gif simpatiškas elipsiukas  bigsmile.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 10 17, 16:30)
Pagaliau ir pas mus elipsinis atkeliavo  thumbup.gif  sukinėjomės su MB neilgai - vakar pamatėm, dar vakare internete info pasirankiojom ir štai jis jau namie  bigsmile.gif

Kettler Satura M  wub.gif

ir dabar galiu oficialiai prie jūsų jungtis ir čiuožti iki negalėjimo  biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Kaip smagu, kad musu cia daugeja biggrin.gif
O kaip greitai isigijai treniruokli, ryte dar tik galvojai, o po pietu jau ir turi thumbup.gif
Atsakyti
na mes čia vakar su MB kažkaip į Sportline užsukom ir vis ratais ratais apie elipsinį sukom biggrin.gif , tada vakare grįžom, apsitarėm ir šiandien štai jau porą valandų kaip jis jau stovi ir jau išbandytas thumbup.gif

smagus reikalas , pamyniau 10 minučių pagal riebalų deginimo progamą , sudeginau 94 kalorijas biggrin.gif ryt minsiu 30 minučių pioneer.gif žodžiu palinkėkite, kad noro tik nepristigtų biggrin.gif nes sakiau kad šis pirkinys turi akivaizdžių rezultatų pavidalu per pusmetį atsipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti