QUOTE(shogeta @ 2010 10 14, 17:38)
tikiuosi kuo greiciau prisijunkti ir as prie jusu
jergau kaip laukiu kol nusipirksiu treniruokli si sekmadieni jau tureciau tureti ieskau pigaus varianto 
Prisimenu ir as dar ta laukimo jausma
QUOTE(doliaa @ 2010 10 14, 23:31)
Sveika prisijungus
QUOTE(gizzy @ 2010 10 15, 10:21)
Prisimenu ir as dar ta laukimo jausma
Sveika prisijungus
As tai vis dar ant pirmo lygio minu, pas mane viso ju 8, bet man kazkaip uztenka ir to pirmo
Padidinsiu jei kada tas taps per lengvas 
Sveika prisijungus
nu labai tkiuosi kad nebus cia man laikina uzgaida
jau siandien pramyniau
siandien buvo sunkiau nei vakar, bent jau is pradziu, o po to isivaziavau
tai paplusejau 50 min
man, kaip pradedanciajai is po gimdymo, pirmas lygis pats tas, o kai pabandau ant aukstesnio tai is karto per kojas kerta
ech kaip laukiu rezultatu
aisku kad tik upo nepritruktu
man, kaip pradedanciajai is po gimdymo, pirmas lygis pats tas, o kai pabandau ant aukstesnio tai is karto per kojas kerta
QUOTE(doliaa @ 2010 10 15, 13:21)
jau siandien pramyniau
siandien buvo sunkiau nei vakar, bent jau is pradziu, o po to isivaziavau
tai paplusejau 50 min
aisku kad tik upo nepritruktu 
Ir tu 50 min is karto ismini, be pertraukeles?
Su nedidelem pertraukelem vandenuko atsigerti
o siaip tai pasileidziu video klipus ir varau i ritma - vienos dainos buna letesnes, kitos greitesnes
merginos laba diena,
noreciau irgi i jusu rata prisijungti, bet dar nenusprendziau koki treniruokli elipsini pirkti? gal galetumete patarti? kuris geresnis, aisku kad ir kaina butu mazesne
labai Jums busiu dekinga
noreciau irgi i jusu rata prisijungti, bet dar nenusprendziau koki treniruokli elipsini pirkti? gal galetumete patarti? kuris geresnis, aisku kad ir kaina butu mazesne
labai Jums busiu dekinga
QUOTE(panterra86 @ 2010 10 16, 16:50)
merginos laba diena,
labai Jums busiu dekinga
labai Jums busiu dekinga
Labas
Na as tai nelabi ka galesiu patarti, pati gyvenu dabar Danijoje ir treniruokli pirkau cia. As pirkau Proteus EEC 1850. Na kol kas esu labai patenkinta, dirba tyliai, minti smagu
Sekmes renkantis
Ech, ir aš gundausi elipsiniu
iki sportklubio kažkaip nenušliaužiu
o sporto reikia
tikslas - atsikratyti likusių 5 kg ir sustangrinti kūną ( ypač apatinę dalį : sėdimąją ir šlaunis)
Šiuo metu sukinėjuosi aplink KETTLER satura
simpatiškas elipsiukas
QUOTE(irmulia @ 2010 10 17, 10:06)
Ech, ir aš gundausi elipsiniu
iki sportklubio kažkaip nenušliaužiu
o sporto reikia
tikslas - atsikratyti likusių 5 kg ir sustangrinti kūną ( ypač apatinę dalį : sėdimąją ir šlaunis)
simpatiškas elipsiukas 
QUOTE(irmulia @ 2010 10 17, 16:30)
Pagaliau ir pas mus elipsinis atkeliavo
sukinėjomės su MB neilgai - vakar pamatėm, dar vakare internete info pasirankiojom ir štai jis jau namie
Kettler Satura M
ir dabar galiu oficialiai prie jūsų jungtis ir čiuožti iki negalėjimo
Kettler Satura M
ir dabar galiu oficialiai prie jūsų jungtis ir čiuožti iki negalėjimo
Sveika prisijungus
O kaip greitai isigijai treniruokli, ryte dar tik galvojai, o po pietu jau ir turi
na mes čia vakar su MB kažkaip į Sportline užsukom ir vis ratais ratais apie elipsinį sukom
, tada vakare grįžom, apsitarėm ir šiandien štai jau porą valandų kaip jis jau stovi ir jau išbandytas
smagus reikalas , pamyniau 10 minučių pagal riebalų deginimo progamą , sudeginau 94 kalorijas
ryt minsiu 30 minučių
žodžiu palinkėkite, kad noro tik nepristigtų
nes sakiau kad šis pirkinys turi akivaizdžių rezultatų pavidalu per pusmetį atsipirkti
smagus reikalas , pamyniau 10 minučių pagal riebalų deginimo progamą , sudeginau 94 kalorijas