Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(doliaa @ 2010 10 29, 14:11)
ohoo, ir per kiek laiko tie 10kg nukrito  bigsmile.gif  dar ka nors darei, pvz su mityba?

Taip, sureguliavau ir mitybą. Sportas ir mityba , padėjo man per mėnesį (truputį mažiau) numesti 10 kg. Taip, žinau, kad galbūt per greitai , bet aš jaučiausi PUIKIAI. thumbup.gif Mityba įprasta, tiesiog mažesnės porcijos, o po šešių tik obuoliuką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 10 29, 15:57)
Taip, sureguliavau ir mitybą. Sportas ir mityba , padėjo man per mėnesį (truputį mažiau) numesti 10 kg. Taip, žinau, kad galbūt per greitai , bet aš jaučiausi PUIKIAI. thumbup.gif  Mityba įprasta, tiesiog mažesnės porcijos, o po šešių tik obuoliuką.  smile.gif

Oho blink.gif tikrai labai jau greitai. O po to nesugryzo tie kg su kaupu kai apleidai treinruokli?
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 10 29, 16:02)
Oho  blink.gif tikrai labai jau greitai. O po to nesugryzo tie kg su kaupu kai apleidai treinruokli?

Ne, su kaupu negrįžo smile.gif (ftu ftu ftu) beveik 10 ir grįžo. blush2.gif
Atsakyti
na mano patirtis tokia, kad daugiau nei 10 kg nukrito (be sporto) per gerą pusmetį ( čia skaičiuojant nuo kovo pradžios) ir toliau mažėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 29, 17:16)
na mano patirtis tokia, kad daugiau nei 10 kg  nukrito (be sporto) per gerą pusmetį ( čia skaičiuojant nuo kovo pradžios) ir toliau mažėja  mirksiukas.gif

Šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas. Turiu ir as elipsiuka jau virs 2 metu. Ziuriu geri pas jumi pasiekimai. Po savaitgalio nuvalau dulkes ir jungiuos prie jusu
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2010 10 29, 17:52)
Labukas. Turiu ir as elipsiuka jau virs 2 metu. Ziuriu geri pas jumi pasiekimai. Po savaitgalio nuvalau dulkes ir jungiuos prie jusu

Sveika smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2010 10 29, 16:52)

valyk jau dabar mirksiukas.gif ir nors keletui minučių mirksiukas.gif

aš minu dar neilgai - bus tik 2 savaitės, bet super jaučiuosi thumbup.gif dar lanką išsitraukiau, kad liemenį paplonini ir šonus pamažinti( galėtų jie ir greičiau susitraukti mastau.gif , nors jie akivaizdžiai pradėjo mažėti tik dabar g.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 29, 18:01)
valyk jau dabar  mirksiukas.gif  ir nors keletui minučių  mirksiukas.gif
aš minu dar neilgai - bus tik 2 savaitės, bet super jaučiuosi  thumbup.gif  dar lanką išsitraukiau, kad liemenį paplonini ir šonus pamažinti( galėtų jie ir greičiau susitraukti mastau.gif , nors jie akivaizdžiai pradėjo mažėti tik dabar  g.gif )

uoj nea biggrin.gif snd penktadienis, draugu atvaro neuzilgo. Pradesiu po ilgojo savaitgalio minimo maratona cool.gif
Atsakyti
Aš jau šiandien truputį padirbėjau su elipsiuku smile.gif))
Kai jau seniai nedirbėjau su juo, tai kolkas tik 10 minučių padirbėjau (3,5km) smile.gif 4u.gif DAR laisvai galėjau 10 minučių, bet muzikėlė baigėsi, buvo nuobodu, tai vėl atskirai 10 min padariau thumbup.gif Žodžiu iškarto nevažinėjo p pusvalandžiuką, o su atodūsiais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 10 30, 12:09)
Aš jau šiandien truputį padirbėjau su elipsiuku smile.gif))
Kai jau seniai nedirbėjau su juo, tai kolkas tik 10 minučių padirbėjau (3,5km)  smile.gif  4u.gif  DAR laisvai galėjau 10 minučių, bet muzikėlė baigėsi, buvo nuobodu, tai vėl atskirai 10 min padariau thumbup.gif  Žodžiu iškarto nevažinėjo p pusvalandžiuką, o su atodūsiais  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Saunuole smile.gif As tai savaitgali ilsiuosi ax.gif
Atsakyti
sveikos, na tai ilsites savaitgali ania smile.gif as vakar visokiu nesamoniu privalgiau, tai siandien nuo dusios pamyniau 1 val, nuvaziavau 10 km bigsmile.gif dar po to 8min abs padariau, jauciuosi super biggrin.gif
Atsakyti