Taip, sureguliavau ir mitybą. Sportas ir mityba , padėjo man per mėnesį (truputį mažiau) numesti 10 kg. Taip, žinau, kad galbūt per greitai , bet aš jaučiausi PUIKIAI. Mityba įprasta, tiesiog mažesnės porcijos, o po šešių tik obuoliuką.
Taip, sureguliavau ir mitybą. Sportas ir mityba , padėjo man per mėnesį (truputį mažiau) numesti 10 kg. Taip, žinau, kad galbūt per greitai , bet aš jaučiausi PUIKIAI. Mityba įprasta, tiesiog mažesnės porcijos, o po šešių tik obuoliuką.
aš minu dar neilgai - bus tik 2 savaitės, bet super jaučiuosi dar lanką išsitraukiau, kad liemenį paplonini ir šonus pamažinti( galėtų jie ir greičiau susitraukti , nors jie akivaizdžiai pradėjo mažėti tik dabar )
valyk jau dabar ir nors keletui minučių
aš minu dar neilgai - bus tik 2 savaitės, bet super jaučiuosi dar lanką išsitraukiau, kad liemenį paplonini ir šonus pamažinti( galėtų jie ir greičiau susitraukti , nors jie akivaizdžiai pradėjo mažėti tik dabar )
Aš jau šiandien truputį padirbėjau su elipsiuku )) Kai jau seniai nedirbėjau su juo, tai kolkas tik 10 minučių padirbėjau (3,5km) DAR laisvai galėjau 10 minučių, bet muzikėlė baigėsi, buvo nuobodu, tai vėl atskirai 10 min padariau Žodžiu iškarto nevažinėjo p pusvalandžiuką, o su atodūsiais
Aš jau šiandien truputį padirbėjau su elipsiuku ))
Kai jau seniai nedirbėjau su juo, tai kolkas tik 10 minučių padirbėjau (3,5km) DAR laisvai galėjau 10 minučių, bet muzikėlė baigėsi, buvo nuobodu, tai vėl atskirai 10 min padariau Žodžiu iškarto nevažinėjo p pusvalandžiuką, o su atodūsiais
sveikos, na tai ilsites savaitgali ania as vakar visokiu nesamoniu privalgiau, tai siandien nuo dusios pamyniau 1 val, nuvaziavau 10 km dar po to 8min abs padariau, jauciuosi super