Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(doliaa @ 2010 10 31, 16:35)
sveikos, na tai ilsites savaitgali ania  smile.gif  as vakar visokiu nesamoniu privalgiau, tai siandien nuo dusios pamyniau 1 val, nuvaziavau 10 km  bigsmile.gif  dar po to 8min abs padariau, jauciuosi super  biggrin.gif

ilsimes ilsimes biggrin.gif nuo atradienio reiks pradet sportine programa
Atsakyti
biggrin.gif nea tik šiandien pasidariau pertrauką( nemyniau elipsinio užtad lanką vis tiek pasukau mirksiukas.gif ) , o visas šios savaitės 6 dienas myniau sąžiningai- vis tik minant kasdien reikia bent vieną dieną palikti poilsiui) bigsmile.gif užtad rytoj iš visos dūšios minsiu nuo pat ryto biggrin.gif
Atsakyti
o as siandien spejau tik 30 min paminti, ir vel sugedo blink.gif doh.gif jauciu dirzas nukrito, nes minasi labai lengvai ir su uzsikirtimais. negi neikam tike tie hammeriai doh.gif
po pirmo gimdymo kai myniau tai jokiu problemu nebuvo, o dabar verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doliaa: 01 lapkričio 2010 - 12:47
Sveikutes.,
kaip sekasi minti? g.gif bigsmile.gif
As tai sendien valanda praminiau tai skauda visus raumeniukus lotuliukas.gif buvau jau apsileidus dabar vel pradedu rimtai sportuoti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos sportininkes 4u.gif bandysiu ir as prie jusu prisijungti. Turiu eliptini jau kokie metai bet sportuoju nereguliariai.. bet dabar pradejau laikytis dietos tai sakau vel reikia uzsiimti ir pasportuoti ant epiptinio ax.gif na bet jus ir saunuoles valanda laiko isminat bigsmile.gif as pusvandi dazniausiai, 40 min. mano rekordas, daugiau nepajegiu... blush2.gif o jus ant tempo minat ar is leto?
Atsakyti
as tai visaip ir letai ir ant tempo 4u.gif pasileidziu muzika ir i prieki thumbup.gif nors sendien ta valanda ilgai ejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doliaa @ 2010 11 01, 12:45)
o as siandien spejau tik 30 min paminti, ir vel sugedo  blink.gif  doh.gif  jauciu dirzas nukrito, nes minasi labai lengvai ir su uzsikirtimais. negi neikam tike tie hammeriai  doh.gif

tai kaip cia taip dabar? doh.gif
pas mane irgi hameris, bedu buvo tik is pradziu kai atsivezem ir sumontavom, tai ekrane tik mirksedavo skaiciai. Teko iskart atgal vezt i garantini.
Papildyta:
As anskciau kai mindavau tai jau max kokias 20 min blush2.gif o sporto klube kai vaiksciodavau tai taip super lengvai mindavosi. Nuo pacio treniruoklio manau priklauso ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

o ziuriu vis daugeja cia musu thumbup.gif

Planavau sportuot siandien, bet galva kazko skauda, tai jau nepajegiu...
Atsakyti
Kuo daugiau sportuojanciu, tuo smagiau smile.gif Net ir stimulas bus kasdienai thumbup.gif

O jus kuriuo metu dazniausiai minat rytais/vakarais ar po pietu? biggrin.gif
Atsakyti
as tai po pietu, i vakara labiau, minu. Siandien pamyniau 20 min. po ilgos pertaukos, sakiau uzteks ax.gif issitepiau anticeliulitiniu aliejuku, apsivyniojau celafanu ir i trasa bigsmile.gif tai bent jau suprakaitavau, nes paprastai man prakaita ispausti tai kryziaus kelius reikia nueiti kad pavyktu... g.gif is vienos puses gal ir gerai, bet kai nori mesti svori tai as kazkaip isivaizduoju kad geriau kai prakaituji, tipo riebaliukai istirpsta ir isvarva lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ekona @ 2010 11 01, 17:55)
tai kaip cia taip dabar?  doh.gif
pas mane irgi hameris, bedu buvo tik is pradziu kai atsivezem ir sumontavom, tai ekrane tik mirksedavo skaiciai. Teko iskart atgal vezt i garantini.
Papildyta:
As anskciau kai mindavau tai jau max kokias 20 min  blush2.gif o sporto klube kai vaiksciodavau tai taip super lengvai mindavosi. Nuo pacio treniruoklio manau priklauso ax.gif

nu jo, sutinku, kad nuo treniruoklio priklauso, nes man irgi taip pat buvo, kad sporto klube galedavau minti ilgai, ir ant sunkesnio lygio, o vat ant savo, minu 2 - 3 lygio ir reik ide nemazai pastangu...
Atsakyti
įsitikinau, kad man elipsiuko mynimas - tik rytais thumbup.gif , bandžiau vakare tai ne toks malonumas schmoll.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 02, 11:10)
įsitikinau, kad man elipsiuko mynimas - tik rytais  thumbup.gif , bandžiau vakare tai ne toks malonumas  schmoll.gif  biggrin.gif

reikia pries sporta 2v kokias nevalgyti sunkaus maisto... nes jiai tik pavalgius gerai tai iskart dusti, sunku minti, nuovargis, nera tokio aazarto ir lengvumo...
Man sportas tik padeda kg zudyti, tai vakar pirma karta po ilgos pertraukos pamynus turiu snd -600g lotuliukas.gif
Atsakyti