Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(Simoniux18 @ 2010 11 11, 12:56)
Sveikutes.,
as jau antra savaite sportuoju isskirus sekmadieni.Po 1valanda kartais 30min 40min.
Bet tie kg nelabai krenta.,tyk apimtis biski pamazejo.
Cia turbut kad ant sunkaus lygio minu g.gif  doh.gif

jei nori svorį mesti( riebalus deginti) , tai imk lengvą progamą tik ilgiau minti, o jei stangrinti kūną tada jau su apkrovomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 16:14)
jei nori svorį mesti( riebalus deginti) , tai imk lengvą progamą tik ilgiau minti, o jei stangrinti kūną tada jau su apkrovomis  mirksiukas.gif

Aciuka uz info.,tai dabar ir supratau lotuliukas.gif doh.gif nes pradzioj kai miniau ant lengvo tai -1kg o dabar vos ne vel atgal tas 1 kg sugrizo doh.gif
Atsakyti
nieko, pas mane dabar svyravimas nuo 55,9 iki 57,7 kg (labai daug kas įtakoja) doh.gif biggrin.gif ir nieko, džiaugiuosi, kad krenta, labai po truputį bet užtikrintai thumbup.gif aišku apmintys tikrai sumažėjusios, ir dar yra kur mažėti biggrin.gif
Atsakyti
As ka tik is senuku - kiek klausiau - kokie skirtumai koks geresnis ir pan, nieko doro nepasake, nelabai ka tie konsultantai ten ir ismano. Klausiau apie samgrati, kuo skiriasi ju svraiai ka tai reiskia, tai tik israudo, tai net nebezinau. ir dar kaip ten su tuo stabdymu - magnetinis ir rankinis berods? kaip zinot (pajaust gal) kur koks, nes jie ten patys nezino, o aprasyme irgi nera, tik viename is kokiu 8 buvo aprasyme kad magnetine stabdziu sistema ar pan. o jau taip noriu nusipirkti kad net spirgu visa. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga Dabašinskienė @ 2010 11 11, 15:41)
As ka tik is senuku

buvau rasiusi del smagracio, del stabdymo sistemu ir siaip nuoroda ikelusi apie tai kaip issirinkti elipsiuka, truputi paskaitykit atgal. O parasyta tai turetu buti viskas, jei nera aprasymo vietoje, galima gal paprasyt, kad atnestu pilna aprasyma tam tikros prekes g.gif Ai, ir dar uzsirasyk tave dominanciu modeliu numerius ir gali internete platesnius aprasymus susirasti ir vartotoju atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 11 lapkričio 2010 - 17:47
QUOTE(Inga Dabašinskienė @ 2010 11 11, 17:41)
As ka tik is senuku - kiek klausiau - kokie skirtumai koks geresnis ir pan, nieko doro nepasake, nelabai ka tie konsultantai ten ir ismano. Klausiau apie samgrati, kuo skiriasi ju svraiai ka tai reiskia, tai tik israudo, tai net nebezinau. ir dar kaip ten su tuo stabdymu - magnetinis ir rankinis berods? kaip zinot (pajaust gal) kur koks, nes jie ten patys nezino, o aprasyme irgi nera, tik viename is kokiu 8 buvo aprasyme kad magnetine stabdziu sistema ar pan. o jau taip noriu nusipirkti kad net spirgu visa.  doh.gif

yra išeitis- nulėk į kokią grynai tik sporto prekių parduotuvę, ten konsultantai tau viską papasakos išsamiai ir t.t.t., o tada jau rinkis iš kur tik nori : iš jų pačių, iš senukų ar internetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 19:46)
yra išeitis-

bandysim... aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 15:47)
nieko, pas mane dabar svyravimas nuo 55,9 iki 57,7 kg (labai daug kas įtakoja)  doh.gif  biggrin.gif 

o nuo ko svyruoja? ir kas itakoja?
tarkim, mane pacia kartais nervas ima.
viena diena pasisveriu - 56.4, kita diena - 57.9 g.gif dar kita - vel koks 56.6 doh.gif
tiesiog man nelogiska kad per diena ar dvi svoris kaiteliotusi 1.5 ar 2 kg.
bet kiek esu pastebejusi, praktiskai visada tas svoris i savaite pasisvyruoja kelis kartus.
bandziau ismastyti kodel, bet ko tais nieko protingo nesumasciau rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
sukat jus galvas del keliu simtu gramu biggrin.gif O gal tu sveriesi skirtingu metu, nes dienos begyje svoris kinta, ryte maziausiai buna (taip sakant "tikriausias" svoris). Svoris padideja pries mmm, gal kartais daugiau isgeri ar suvalgai nei iprastai, drabuziai kitokie ir t.t. Pas mane irgi svyruoja. jei nori stebeti svori, sverkis visada tuo paciu metu, geriausia rytais, o dar geriau kas kelias dienas.
Atsakyti
šiaip tai teisingai premium rašo drinks_cheers.gif - taip ir reiktų daryti svertis tuo pačiu paros metu kas kažkiek dienų, pvz. kas savaitę mirksiukas.gif

na bet kai matai svarstykles po nosimi ir lipi lotuliukas.gif juk smalsu biggrin.gif
Atsakyti
zinau zinau, kad reik svertis tuo paciu metu ryte, bet neiseina man taip lotuliukas.gif as pasisveriu ryte, pries pietus, po pietu ir vakare lotuliukas.gif nes svarstykles stovi svetainej uz duru. netgi sveciai buna, uzlekia, pastebi jas ir klausia - galima pasisverti lotuliukas.gif
o siaip tai as ir reaguoju, ir anksciau kalbejau tik apie skaicius, kuriuos matau rytais.
reiks paslepti tas svarstykles kur toliau, ir svertis kas kokias kelias dienas hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 11 11, 16:39)
Sveikos,
seniai noriu paklausti vieno klausimėlio  blush2.gif
turiu Hummerį (kokį,tai bala žino  mastau.gif ),ir esu pastebėjus,kad tiek minant ant lengviausios programos,tiek ant sunkios,rodo,kad kcal išdeginama vienodai-tai kaip čia glai būt?? mano logika,sunki programa ir turėtų išdegint daugiau kcal  g.gif

Mano Hameris (irgi bala zino koks blush2.gif ) ant zemesnes programos rodo, kad sudeginta daugiau kcal., nei minant sunkesne ax.gif o beje, merginos teisingai sake- jei nori stangrint kuna ir augint raumeni- mint sunkesniu lygiu, jei degint lasiny-lengvesniu 4u.gif

As irgi sveriuosi kas ryta doh.gif ir svorio svyravimu buna, ypac, tokiu nezymiu, bet juos itakoja manau keli dalykai (cia mano nuomone): tai ka paliekama wc, viena diena nenueik- kita diena jau gali svert siek tiek daugiau, artejancios mmm- daugumai svoris pakyla bent 1kg., tai ka valgeme vakar-nuo suraus maisto organizmas sulaiko daugiau skysciu, tad svorio nors ir nepriaugam, bet sveriame daugiau. ir dar vienas pastebejimas- miegas! kuo ilgiau miegi, tuo maziau sveri bigsmile.gif
Tai va ax.gif
Atsakyti