Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

na su tais vaikais taip yra, ypac kai tokie maziukai, baisu butu minti, kai vaikas aplink smirineja, dar palys doh.gif Na, mano jau trimetinuke, ta gal susitart galima biggrin.gif Be to, ji miega ilgiau uz mane, tai rytais neturetu buti problemu, o siaip vakare juk galima vyreliu paprasyt, kad uzsiimtu su vaiku ir nusimuilint bent pusvalandziukui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 12 lapkričio 2010 - 16:08
Po vakarikscio minimo ant lengvo 1valanda - 400g thumbup.gif
Dar sendien valanda laukia.
O as stengiuos pasportuoti kol maziukas miega.,jai neiseina tai teveliui pasibuti palieku thumbup.gif
Atsakyti
ech as niekaip neparsigabenu elipsiuko is kauna nu neturiu ten reikalu ir taip nenuvaziuoju o sportuoti butinai reikia jau atkreipiau demesi kad per 3men kol nejau i sporto kluba pradejo lyg ir celiulitas ant koju rysketi bet jau taip baisiai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 11 12, 17:04)
na su tais vaikais taip yra, ypac kai tokie maziukai, baisu butu minti, kai vaikas aplink smirineja, dar palys doh.gif Na, mano jau trimetinuke, ta gal susitart galima biggrin.gif Be to, ji miega ilgiau uz mane, tai rytais neturetu buti problemu, o siaip vakare juk galima vyreliu paprasyt, kad uzsiimtu su vaiku ir nusimuilint bent pusvalandziukui mirksiukas.gif

prasau padaboti, bet jam daugiau niekas tada nerupi kai mato ar girdi kad as ji minu... jam reikia lipt, uzsilipa ant vieno pedalo ir strigsi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kuri turite CL-8610 elipsiuką? kaip jis jums? blush2.gif apskritai, gal galite ką nors patarti, koks geriau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkes, savaitgalis, tai tinginiaujat, kad neuzeinat cia biggrin.gif

as tai nei vakar, nei siand nelipu ant elipsiuko blush2.gif vakar dar pratimukus presui padariau, o siandien sakiau, isvis nieko nedarysiu blush2.gif nebent vakare uzplaks koks noras paprakaituoti biggrin.gif
Atsakyti
Taip ir yra, nei siandien nei vakar nesportovau doh.gif
Atsakyti
Sveikutes.,
as isskirus sekmadieni ilsiuos 4u.gif nes iskrovauju daugiau visa savaite sporto thumbup.gif
Atsakyti
Ilsimes ilsimes biggrin.gif Rytoj vel kimbu i sporta showoff.gif fitness3.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

gal kam reikia beveik naujo elipsinio treniruoklio, parduočiau savo, nes taip ir neprisiverčiau sportuoti doh.gif .Parašykite i až.
Atsakyti
Ech, man irgi taip gavosi, kad poilsiavau 2 dienas ( šeštadienį ir sekmadienį) doh.gif užtad šiandien ryte kaip reikiant paprakaitavau thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nagi sportininkes, kaip nuotaikos, kaip svoris ir savijauta? bigsmile.gif As per sia sav. pameciau dar 0,5kg. apimtys sumazejo tik 3 cm. bt guodziu save, kad vis i minusa, o ne i pliusa rolleyes.gif ilginsiu minimo laika nuo 35 min. iki 60 min. gal kita sav. rezultatai dziugins labiau ax.gif Prasom pasigirkit savo pasiekimais ir jus, idomu butu pasilygint su kitom bigsmile.gif
Atsakyti