na su tais vaikais taip yra, ypac kai tokie maziukai, baisu butu minti, kai vaikas aplink smirineja, dar palys
Na, mano jau trimetinuke, ta gal susitart galima
Be to, ji miega ilgiau uz mane, tai rytais neturetu buti problemu, o siaip vakare juk galima vyreliu paprasyt, kad uzsiimtu su vaiku ir nusimuilint bent pusvalandziukui
Po vakarikscio minimo ant lengvo 1valanda - 400g
Dar sendien valanda laukia.
O as stengiuos pasportuoti kol maziukas miega.,jai neiseina tai teveliui pasibuti palieku
Dar sendien valanda laukia.
O as stengiuos pasportuoti kol maziukas miega.,jai neiseina tai teveliui pasibuti palieku
ech as niekaip neparsigabenu elipsiuko is kauna nu neturiu ten reikalu ir taip nenuvaziuoju o sportuoti butinai reikia jau atkreipiau demesi kad per 3men kol nejau i sporto kluba pradejo lyg ir celiulitas ant koju rysketi bet jau taip baisiai atrodo
QUOTE(premium @ 2010 11 12, 17:04)
na su tais vaikais taip yra, ypac kai tokie maziukai, baisu butu minti, kai vaikas aplink smirineja, dar palys
Na, mano jau trimetinuke, ta gal susitart galima
Be to, ji miega ilgiau uz mane, tai rytais neturetu buti problemu, o siaip vakare juk galima vyreliu paprasyt, kad uzsiimtu su vaiku ir nusimuilint bent pusvalandziukui 
prasau padaboti, bet jam daugiau niekas tada nerupi kai mato ar girdi kad as ji minu... jam reikia lipt, uzsilipa ant vieno pedalo ir strigsi.
Sveikos, sportininkes, savaitgalis, tai tinginiaujat, kad neuzeinat cia
as tai nei vakar, nei siand nelipu ant elipsiuko
vakar dar pratimukus presui padariau, o siandien sakiau, isvis nieko nedarysiu
nebent vakare uzplaks koks noras paprakaituoti
as tai nei vakar, nei siand nelipu ant elipsiuko
Taip ir yra, nei siandien nei vakar nesportovau
Sveikutes.,
as isskirus sekmadieni ilsiuos
nes iskrovauju daugiau visa savaite sporto
as isskirus sekmadieni ilsiuos
Ilsimes ilsimes
Rytoj vel kimbu i sporta
Sveikutės
gal kam reikia beveik naujo elipsinio treniruoklio, parduočiau savo, nes taip ir neprisiverčiau sportuoti
.Parašykite i až.
gal kam reikia beveik naujo elipsinio treniruoklio, parduočiau savo, nes taip ir neprisiverčiau sportuoti
Ech, man irgi taip gavosi, kad poilsiavau 2 dienas ( šeštadienį ir sekmadienį)
užtad šiandien ryte kaip reikiant paprakaitavau
Nagi sportininkes, kaip nuotaikos, kaip svoris ir savijauta?
As per sia sav. pameciau dar 0,5kg. apimtys sumazejo tik 3 cm. bt guodziu save, kad vis i minusa, o ne i pliusa
ilginsiu minimo laika nuo 35 min. iki 60 min. gal kita sav. rezultatai dziugins labiau
Prasom pasigirkit savo pasiekimais ir jus, idomu butu pasilygint su kitom