o man kaip tik, kartais kai skauda sanarius, lipu ant elipsiuko ir nebeskauda...

Merginos, o kaip padaryti, kad sportuojant nekristų svoris, bet pamažėtų apimtys?
Nes aš ir taip jau 178cm ūgio ir ~57kg svorio, tai žiauriai kūda atrodai, bet man norėtųsi užpakaliuką pamažinti (tik jį, nes krūtinės visai neturiu, o šikna didelė, kvailai atrodo, esu kriaušė). Sportuojant man svoris krenta, o valgyt daug nemoku
Duokit patarimų kas nors

sveikos
as jau turiu namie savo elipsini treniruokli. pirkau nebrangu ir ne parduouveje.
siandien pabandziau, kolkas pirma programa ir 10min ismynus visa isprakaitavau
tai pradziai nusprendziau kad bus gana, nenoriu persistengt ir po truputi ilgint laika.
nors sveriu nedaug ir esu nezema, taciau siaip noriu bendrai kuna sustiprint ir pagrazint:) ziuresim kaip seksis!

as jau turiu namie savo elipsini treniruokli. pirkau nebrangu ir ne parduouveje.
siandien pabandziau, kolkas pirma programa ir 10min ismynus visa isprakaitavau

nors sveriu nedaug ir esu nezema, taciau siaip noriu bendrai kuna sustiprint ir pagrazint:) ziuresim kaip seksis!

QUOTE(ievoolia @ 2010 06 07, 17:35)
sveikos

Sveika prisijungusi

Pasakok kaip sekasi sportuoti?
O as vis dar minu savo elipsiuka

QUOTE(Greituole @ 2010 06 08, 14:21)
Sveika prisijungusi

vakar numyniau 10, 10, 15min per diena. nenorejau persistengt

siandien jau iskart pasiseke 30min numint ir beveik nepavargau, bet ir pagalvojau kad uzteks.
ziuriu kad cia mazokai mergaiciu, negi niex nepasidalins savo mintimis kaip sekasi?

QUOTE(ievoolia @ 2010 06 08, 22:01)
vakar numyniau 10, 10, 15min per diena. nenorejau persistengt 
siandien jau iskart pasiseke 30min numint ir beveik nepavargau, bet ir pagalvojau kad uzteks.
ziuriu kad cia mazokai mergaiciu, negi niex nepasidalins savo mintimis kaip sekasi?

Saunuole

Kas pas tave per treniruoklis galiu paklausti?

QUOTE(Greituole @ 2010 06 08, 22:04)
Saunuole
As prisimenu savo pirmuosius bandymus, kurie buvo ne taip jau seniai, pries nepilnas 3 savaites
Tai 10 minuciu buvo sunku istvert

ai labai paprastas, svediskas. Adrenalin vadinasi

tik va ziuriu girgzdet pradejo, tai reikes patept kokia alyva dar, gal prasivazinejo dalys

nu man irgi pradzioj labai jau tas 10min ant lengviausio sunkoka buvo. bet keista, kaip greit pripratau, ir jau kita diena vienu kartu 30min ismyniau

o tau jau matosi koki nors pozymiai? ir siaip, kokioj daly galiu tiketis geriausiu rezultatu? nes nelabai noreciau kad pvz kokios blauzdus sustoretu.
QUOTE(musiuks @ 2010 06 09, 21:28)
o tau jau matosi koki nors pozymiai? ir siaip, kokioj daly galiu tiketis geriausiu rezultatu? nes nelabai noreciau kad pvz kokios blauzdus sustoretu.
Na negaliu tau tiksliai atsakyti kokioj daly gali tiketis rezultatu, bet judant elipse treniruojamas visas kunas, stiprinama sirdute, o minant palinkus i prieki didziausias kruvis tenka blauzdoms ir uzpakaliukui

As per visa si laika kiek minu (nepilnai 3 sav po 30 min) jau neturiu 1 kg

QUOTE(Greituole @ 2010 06 09, 22:13)
Na negaliu tau tiksliai atsakyti kokioj daly gali tiketis rezultatu, bet judant elipse treniruojamas visas kunas, stiprinama sirdute, o minant palinkus i prieki didziausias kruvis tenka blauzdoms ir uzpakaliukui

oj, nemaiau kad drauges nicku buvo prijungta

tai saunu, o geriau trbt minti daugiau bet mazesniu kruviu? negu sunkiu ir trumpiau. nesinori uzsiaugint raumenuku ryskiu ant blauzdu

Niu as ka tik po treniruotes
Pas mane treniruoklis suprogramuotas, tai pasirenku "fat burning" ir minu kol programa baigsis
Tai net nezinau kaip cia geriau ar ant lengvesnio ir ilgiau ar ant sunkaus ir trumpai, nors logiskai pamascius ilgai judant tvirteja kunas

Pas mane treniruoklis suprogramuotas, tai pasirenku "fat burning" ir minu kol programa baigsis

QUOTE(Greituole @ 2010 06 10, 20:46)
Niu as ka tik po treniruotes
Tai net nezinau kaip cia geriau ar ant lengvesnio ir ilgiau ar ant sunkaus ir trumpai, nors logiskai pamascius ilgai judant tvirteja kunas 

nu jo, logiskai, kai buna su kokiais svareliais pvz, kad geriau su lengvais bet daugiau, tada neuzauga toki raumenai

as siandien neuzlipua, tai ryt jau kai atsikelsiu po pusryciu, palauksiu dar valandele ir eisiu

o idomu kur kitos sportininkes??

Cia cia sportininkes
. As dabar reciau uzlipu ant elipsiuko, tik tokia diena kai lyja arba salta. Nes su tikru dviratuku daug per diena numinu. O dar vaika vezu ant galo keduteje, tai i kalna yra ka veikti, nebelengvas jau