Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydytojai Klaipėdoje

Geriauia Petkienė 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o zonduoja (Lornoje) Žukauskas iš Kauno 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bet Petkienė jau labai senai nepriiminėja. Vis serga g.gif Ir turbūt jau koks pusę metų g.gif Mes taip pat bandysim registruotis pas Žukauską. Spalio 13 d p\registruos pas jį.
Atsakyti
o musu kliacki zondavo gyd. Krakauskiene- ir labai greitai, ir kokybiskai bigsmile.gif tik ishsamesnei akiu apziurai liepe ateit, kai lialiui bent metai bus, bo labai jau jis smarkiai prieshinosi ax.gif
aisku, neturiu su kuo lygint, bet mums daktare Krakauskiene thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(redaliux @ 2008 11 09, 00:15)
o musu kliacki zondavo gyd. Krakauskiene- ir labai greitai, ir kokybiskai  bigsmile.gif tik ishsamesnei akiu apziurai liepe ateit, kai lialiui bent metai bus, bo labai jau jis smarkiai prieshinosi  ax.gif
aisku, neturiu su kuo lygint, bet mums daktare Krakauskiene  thumbup.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Vis neužsirašau pas okulistą nes nuolat siūlo talonus pas ją, o aš daugiau pas ją neisiu. Ji baisai nervavosi kai 3mėn Ugnius muistėsi ir nesileido tiesiog šiaip paprastai apžiūrinėjamas. Jį teko laikyti ir už rankų, ir galvą ir akytes praplėšti, o ji ten nervavosi, bumbėjo ir mane barė kad nemoku laikyti doh.gif Daugiau pas ja kojos nekelsiu g.gif
Atsakyti
4u.gif Mes vakar buvom pas gyd Žukauską jis vieną kart mėn atvažiuoja iš Kauno ax.gif Esu be galo patenkinta šiuo vizitu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 11 16, 13:03)
4u.gif Mes vakar buvom pas gyd Žukauską jis vieną kart mėn atvažiuoja iš Kauno ax.gif Esu be galo patenkinta šiuo vizitu  thumbup.gif

Kur jia priima?
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 11 16, 15:57)
Kur jia priima?

Lornoje 4u.gif Pirmadienį galit skambint užrašinės gruodžio 12 ar 13 dienai 4u.gif
Atsakyti
sveikos. gal zinot kur ir pas ka nuvesti vaikiuka del zvairumo klaipedoje?
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2008 11 26, 10:10)

ax.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2008 11 26, 10:10)

Atrodo Lornoje.
Paziurek www.lorna.lt
Atsakyti