Įkraunama...
Įkraunama...

Intymi šukuosena

QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 25, 15:26)
o koks plaukuotumas sveikas?

Tai jau skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 05 25, 15:29)
Tai jau skonio reikalas.

lotuliukas.gif uztai ir paklausiau. Nes teigiat, kad nesveika, tai jei man skonio reikalas - jokiu plauku. Tai kur riba?
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 25, 15:40)
lotuliukas.gif uztai ir paklausiau. Nes teigiat, kad nesveika, tai jei man skonio reikalas - jokiu plauku. Tai kur riba?

Na jūs esate savo kūno šeimininkė, kaip norite, taip darote smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 gegužės 2012 - 14:49
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 05 25, 15:49)
Na jūs esate savo kūno šeimininkė, kaip norite, taip darote smile.gif

lotuliukas.gif pakalbejom apie nieka. Nes nesugebate atsakyti i klausima.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 25, 15:52)
lotuliukas.gif pakalbejom apie nieka. Nes nesugebate atsakyti i klausima.

O ko jūs norite, kad pasakyčiau kokią šukuoseną jums ten darytis ? biggrin.gif Ne mano reikalas juk - man vienodai. O kad pasidalinau info ką žinau apie plikumą, tai jau čia tipo kažkas užkabliavo jus? biggrin.gif
O jei būtų ginė tą pasakiusi? Tai irgi pristotumėt? Patarimų ir rekomendacijų pilna, bet spręsti tai jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 gegužės 2012 - 15:07
Tai nusenę ginekologai pasakytų, kad plaukai reikalingi, kažkada tai gal ir apsaugodavo, kai nuogom pūtėm lakstė, o dabar kaip tik per plaukus kur kas daugiau bakterijų galima "prinešti".

Jaučiuosi, švaresnė, gražesnė plikutė ten.
Atsakyti
Svarbiausia asmeninė higiena. Jei augintumėm plaukus užuot praususiosis, tai tada gal...bet aš geriau į dušą kas rytą vaikštau ir nurėžiu viską ten. Kam čia reikia džiungles augint?
Atsakyti
Apatinius reikia švarius nešiot ir bakterijos nekibs lotuliukas.gif

Kuo mažiau plaukelių visokių, tuo mažiau kur turi daugintis bakterijos ir skleisti nemalonius kvapus. Aš tik už skutimąsi. Tai liečia ir vyrus.
Atsakyti
Mano mama dirba ginekologiniame skyriuje ligoninėje. Tai pasakojo, kad toms moterims/merginoms, kurios dažnai turi visokių bėdelių gydytojai rekomenduoja nebesiplikinti. Bet žinoma, pacientės pačios renkasi kaip joms elgsis ateityje.
Kažkaip susidaro įspūdis, kad jei jau ne plika, tai vadinasi kasos iki kelių arba džiunglės biggrin.gif Juk galima ir trumpą kirpimą gražų pasidaryti, o kasų tikrai nereikia.
Bet tai žodžiu, aš savos nuomonės jokiais būdais niekam neperšu, tik pasidalinau ką žinau ir tiek victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 gegužės 2012 - 18:29
g.gif Kokiu bedeliu.
Manoma, kad plaukuciai apsaugo nuo infekcijos patekimo, keista, bet nuogos nevaikstom, o visa kita priklauso nuo higienos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nekieno @ 2012 05 25, 18:00)
Apatinius reikia švarius nešiot ir bakterijos nekibs  lotuliukas.gif

Kuo mažiau  plaukelių visokių, tuo mažiau kur turi daugintis bakterijos ir skleisti nemalonius kvapus. Aš tik už skutimąsi. Tai liečia ir vyrus.

As ir tokios nuomones rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 05 25, 19:53)
g.gif Kokiu bedeliu.

Ginekologinių.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 05 25, 18:58)
Ginekologinių.

Tai as suprantu, kad ginekologiniu, bet, matomai del infekcijos g.gif

Atsakyti