Įkraunama...
Įkraunama...

Intymi šukuosena

QUOTE(Nekieno @ 2012 05 25, 19:00)
Apatinius reikia švarius nešiot ir bakterijos nekibs  lotuliukas.gif

Kuo mažiau  plaukelių visokių, tuo mažiau kur turi daugintis bakterijos ir skleisti nemalonius kvapus. Aš tik už skutimąsi. Tai liečia ir vyrus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As skutu viska plikai,ir man jokiu ligu nei bedu.
Atsakyti
Ligos ne dėl plaukelių atsiranda lotuliukas.gif
Atsakyti
Na nera butina viska su britva nusvarint, bet gyvatvores puoselet ir patvarkyt, kad nebujotu yra butina smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Gražu kai yra šiek tiek plauko užuomazgos, o ne mergaitiškai plika ten 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai patinka takelis smile.gif Kai plika, tai kaip belyčiai asmenybei su purvinu pirštu perbraukta. Labai patinka kai tie plaukeliai nosį kutena essen.gif
Atsakyti
QUOTE(grom @ 2012 06 05, 19:52)
Labai patinka takelis smile.gif Kai plika, tai kaip belyčiai asmenybei su purvinu pirštu perbraukta. Labai patinka kai tie plaukeliai nosį kutena essen.gif

Koks takelio aktyvistas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekieno @ 2012 05 25, 20:00)
Apatinius reikia švarius nešiot ir bakterijos nekibs  lotuliukas.gif

Kuo mažiau  plaukelių visokių, tuo mažiau kur turi daugintis bakterijos ir skleisti nemalonius kvapus. Aš tik už skutimąsi. Tai liečia ir vyrus.

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
prie ko tie plaukai ir sveikata? kai nuoga pute begiojo moteriskes tai plaukai ir saugojo jas nuo infekciju ir visokiu nsvarumu, o siais laikais... nu jei prausiesi, devi svarius apatinius, tai apsaugos nuo infekciju pilnai pakanka mirksiukas.gif
del grozio-kiekvienam savaip jis suprantamas. skonio reikalas.
bet sveikata... na ginekologe, kuri miskus savo tresia ir auginasi iki keliu, zinoma, sakys, kad tu paleistuve plika pute lotuliukas.gif kazkada taip ir sakydavo. bet siais laikais... nu nezinau, kiek tai ginekologei turi but metu ir kokio senumo jos sukirpimas, kad pasakyti pacientei augintis kasas:D
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 14, 12:39)
nu nezinau, kiek tai ginekologei turi but metu ir kokio senumo jos sukirpimas, kad pasakyti pacientei augintis kasas:D

Jei čia taikote mano išsakytai nuomonei, tai apie kasas aš net nerašiau, nereikia hiperbolizuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 14 birželio 2012 - 11:56
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 06 14, 12:55)
Jei čia taikote mano išsakytai nuomonei, tai apie kasas aš net nekalbėjau, nereikia hiperbolizuoti smile.gif

nesusireiksminkite taip 4u.gif ne jusu nuomonei tai taikau-taikau apskiritai tokiam reiskiniui, kai ginekologes pataria tureti ten plauku ale del sveikatos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 14, 12:56)
nesusireiksminkite taip 4u.gif  ne jusu nuomonei tai taikau-taikau apskiritai tokiam reiskiniui, kai ginekologes pataria tureti ten plauku ale del sveikatos mirksiukas.gif

Nesusireikšminu, bet tai tikrai turi įtakos, ypač toms, kurios turi dažnų ginekologinių problemų. Kaip sakoma kol viskas gerai, tai žinoma, kad ir nerūpi ką tos ginekologės sako smile.gif
Atsakyti