Įkraunama...
Įkraunama...

Intymi šukuosena

Cia tas pats, jei gincytumetes kas graziau - blondine ar brunete, balta ar juoda, kava ar arbata. Juk visu skoniai skiriasi ir bendru visiems privalomu nuostatu nera. Pasikartosiu ka sakiau kitoj panasioj temoj - svarbu, kad jusu partneriui patiktu tas pats kas ir jums, plaukai - tai plaukai, plika - tai plika. Man asmeniskai graziau tvarkingi trumpuciai, grazios formos smile.gif
Atsakyti
Mano vaikinui patinka plikai. Buvau kelis kartus pasidariusi juostelę, trikampiuką, pasakė, kad nepatinka ir kad varyčiaus plikai biggrin.gifD o man pačiai patinka kai yra truputį plaukų, pastebėjau, kad tada greičiau patiriu orgazmą, nes kai plikai tai man per jautriai ar kas, ne tas... blush2.gif
Atsakyti
neseniai netycia blush2.gif uzmaciau ero skelbima, "Nusibodo skustos ?? Parasyk man i email, susitike palydesiu tave i malonumu giraite" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2012 09 07, 13:56)
neseniai netycia  blush2.gif  uzmaciau ero skelbima, "Nusibodo skustos ?? Parasyk man i email, susitike palydesiu tave i malonumu giraite"  lotuliukas.gif

neee neatsiliepčiau. natūralu bet man labiau patinka kai jokių šukuosenų ten nėra
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 09 04, 22:05)
man pačiai patinka kai yra truputį plaukų, pastebėjau, kad tada greičiau patiriu orgazmą, nes kai plikai tai man per jautriai ar kas, ne tas...  blush2.gif

Kokia įdomi sąsaja - truputis plaukų ir orgazmas g.gif Kažin, ar tiesos yra g.gif

QUOTE(Ozito @ 2012 09 07, 13:56)
neseniai netycia  blush2.gif  uzmaciau ero skelbima, "Nusibodo skustos ?? Parasyk man i email, susitike palydesiu tave i malonumu giraite"  lotuliukas.gif

Hahah thumbup.gif
Tas "netyčia" labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
as manau, kad visada reikia ziureti ir is kitosios puses, ar jums patinka apzele vyrai?...man ne smile.gif
- daug maloniau- visiskai svarutelis, taigi pati turiu buti tokia pat....kam ten dar klausti? jeigu vyras pats skutasi- jis to nores ir is partneres, jeigu pats nevalyvas- jam nesvarbi ir partneres intymi sukuosena. smile.gif
Atsakyti
mielos moterys,vyksta akcija kurios simsius sustresnis sudalyvaukite ir nereiks gyncintis,mes naujejeme amziuje ir vikas keicesi,taip kad ir nuomone keicesi
plika tai plika siek tiek ir gerai juk ne nuo to priklauso koks gyvemnimas bus su partneriu o seip kiek girdejau tai depiliuojamasi del saves ir higienos normu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prajuokino mane ši tema biggrin.gif
Esu tikra, kad atlikę apklausą tarp 20-mečių, 40-ečių ir 60-mečių gautumėte totaliai skirtingus rezultatus tongue.gif
Ateitų pas mane į lovą vyras visas plikutis, pagalvočiau, kad Žydrųjų albinų klubui priklauso bigsmile.gif O va jauniklėms tai grožio idealas doh.gif
Atsakyti
Staiga prisiminiau: prasčiausia yra 2-3 dienos po skutimo. Badosi. Visi kiti variantai - ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Su nuomone @ 2013 04 14, 22:56)
Prajuokino mane ši tema  biggrin.gif
Esu tikra, kad atlikę apklausą tarp 20-mečių, 40-ečių ir 60-mečių gautumėte totaliai skirtingus rezultatus tongue.gif
Ateitų pas mane į lovą vyras visas plikutis,  pagalvočiau, kad Žydrųjų albinų klubui priklauso  bigsmile.gif  O va jauniklėms tai grožio idealas  doh.gif

Tada speju jog 60-meciu kategorijai priklausot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2013 04 15, 21:36)
Tada speju jog 60-meciu kategorijai priklausot smile.gif

Neatspėjot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Su nuomone @ 2013 04 19, 22:44)
Neatspėjot biggrin.gif

na ir kaip sekasi jo pasididziavima miskuose atrast? Pagal kvapa biggrin.gif
Plaukai tarp dantu nestringa? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermario: 21 balandžio 2013 - 00:41