Įkraunama...
Įkraunama...

siuvinejimas kryželiu

cia siandieninis darbas " Raudonanosis" staiga susidures su realybe biggrin.gif tik betruksta balto lapo nugareleje blush2.gif biskiprisviles blynas blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 10 gegužės 2010 - 21:11
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 10, 22:11)
cia siandieninis darbas " Raudonanosis" staiga susidures su realybe  biggrin.gif  tik betruksta balto lapo nugareleje blush2.gif biskiprisviles blynas blush2.gif  blush2.gif

koks fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
Aciu , malonu kad patiko 4u.gif
Atsakyti
doh.gif visai uzmirsau cia 18ct zveigard , gobeleniniu dygsniuku su bilei kokiais siulai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 05 09, 20:23)
Labai grazus darbai ir procesai  4u.gif  bigsmile.gif

kad jau prakalbot apie RR-a, tai parodysiu ir as savo, daugiau kaip metus trukes  biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

o kaip sito darbo tema vadinas? cia tie paukstukai serija kazkokia ? kaip vadinas ju dizainas(jei yra toks) ? jauciu kad noreciau ir as tokiu paukseliu jei rr'e sudalyvaut sugalvosiu...
Atsakyti
Tvikse, ir man grazus sie paukstukai ypatingai tie gelsvais pilvukais susivele smile.gif
Atsakyti
Kokie grazus visu darbeliai!! bigsmile.gif thumbup.gif

Rodausi su savo fejos procesu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Koks Nojaus laivas wub.gif
O tas kūdikėlis wub.gif laukia ir manęs šis nuostabus kūrinėlis.

Kroshkyte nu ir tempai pas tave. thumbup.gif

Aš su savo mazge nelabai ką sugebu padaryt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 10, 21:05)
o kaip sito darbo tema vadinas? cia tie paukstukai serija kazkokia ? kaip vadinas ju dizainas(jei yra toks) ? jauciu kad noreciau ir as tokiu paukseliu jei rr'e sudalyvaut sugalvosiu...

Čia HERITAGE, Valerie Pfeiffer 'Harmony' Cross Stitch Collection. http://www.sewandso..../ran1308-0.html
Atsakyti
Sveiki,

gal kartais kas nors jau buvot siuvineje toki grozi
user posted image
user posted image
user posted image

kiek reikejo medziagytes?

dabar sedziu, prisirinkus grozybiu, skaiciuoju, kiek katrais kainuos, katra rinkti toliau siuvineti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 10, 22:05)

QUOTE(tute28 @ 2010 05 11, 00:01)
Čia HERITAGE, Valerie Pfeiffer 'Harmony' Cross Stitch Collection. http://www.sewandso..../ran1308-0.html

TUTE ATSAKĖ JAU mirksiukas.gif
Atsakyti
jau darbelių grožis wub.gif , visoms po 4u.gif (nevardinsiu, nes galiu ko nepaminėti dar).
Mano mūza matyt įsimilėjo (pavasaris juk) ir mane paliko, todėl ėmiausi mezgimo, bet pasižiūrėjus į jūsų darbus pavydas šaukia atgal visas mūzas biggrin.gif

gadik schemas turi? jei taip - paskaičiuoji kiek kryžiukų, pasirenki audinio tipą ir pagal jį paskaičiuoji kiek cm ar m bus darbas. dar nepamirk uždėt kraštam apie 5-10cm
pirmą pav. kažkuri ne taip senai ir baigė g.gif , bet jei pasirinksi stambesnę ar smulkesnę kanvą tai ir medžiagos kiekis atitinkamai skirsis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 11 gegužės 2010 - 09:48