QUOTE(Dvi @ 2010 05 11, 14:40)
MTSA Brins de muguet. Zweigart Belfast 32ct Spruce Green linas, DMC muline, C&C karoliukai. Siuvinėta 1 siūlu 1x1.
Pavasariu pakvipo.

QUOTE(paule kaip saule @ 2010 05 11, 13:56)
Nu kuri mane dabar paprotins
klausimas toks - kaip cia suformuluot, kad ne taip juokingai nuskambetu
:
isigijau rema, ta mazesni, ne transformeri ilgom kojom
issiaiskinau ka prie ko prisiuti. bet audinys nera taip gerai itemptas kaip lankelyje. O kaip dabar - reikia dviem rankom siuvinet? pvz. desine bedu is apacios, o kaire gaudau virsuj? Pabandziau, bet man kairioji galune pavargo greit
Kaip cia dabar yr is tikruju??? tik nesijuokit labai is manes prasau, ka 

Tai lipukas yra dviejų sluoksnių. Tas švelnus pridaigstomas prie audinio, o šiurkštus lieka prie skersnio,

Na va viena mergaitė foto padarius///
O šonai tempiami siūliukais, kas foto taip pat matyt...
Nu žinok, jei viską gerai padarai, tai įsitempia labai gerai. Aš negaliu siuvinėt jei aisva, tai pas mane kaip būgnas įtemptas...
Little Angel, mazdaug supratau, bet labai noreciau pamatyt isdidinta varianta, jei galima, bo pozlibe nedatraukiu
galima ir i AZ ar pasta zanetalab@gmail.com
Dvi - kokis grozis

Dvi - kokis grozis

Nu parašysiu Metijai, kad nupaveiksluotų ir įdėtų
Mat pas mane ne su lipkais tvirtinasi

QUOTE(Florestina @ 2010 05 11, 15:44)
Bet pas Tave tai karibu liutis siaucia - avatare

Aciu Little Angel

QUOTE(paule kaip saule @ 2010 05 11, 15:32)
Tai jos ir būna gegužės-rugsėjo mėnesiais.

O aš vakar Kreiniką jaukinausi, pavyko kažkaip tai prisisjaukinti. Pradžioj per ilgą siūlą atsikirpau- tai taip susiraizgė, kad teko išmesti. Bet po to buvo aišku, kad nereikia ilgo.

QUOTE(paule kaip saule @ 2010 05 11, 12:17)
Little Angel, mazdaug supratau, bet labai noreciau pamatyt isdidinta varianta, jei galima, bo pozlibe nedatraukiu
galima ir i AZ ar pasta zanetalab@gmail.com
Dvi - kokis grozis

Dvi - kokis grozis

Dar galiu pridėti, kad nebūtina siuvinio ištempti kuo plačiausiai. Žinoma, daug išsiuvinėjus smagu žiūrėti ir iš karto matyti visą vaizdą, bet užtenka volelius pritvirtinti tik per pusę rėmo aukščio, o likusią siuvinio dalį laikyti ant jų susuktą. Siuvinėjimo plotas vistiek dar lieka labai didelis, rankas nepatogu ir per aukšta kelti jei viršutinis volelis įvirtintas į pačią aukščiausią skylutę ir siuvinėji siuvinio viršų, jau išsiuvinėtas siuvinys užvyniotas ant volelio mažiau dėvisi ir pūkuojasi, ir kai mažesnis tarpas tarp volelių, siuvinys geriau įsitempia ir nereikia jo tvirtinti iš šonų siūlais.
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 05 11, 12:56)
Nu kuri mane dabar paprotins
:
issiaiskinau ka prie ko prisiuti. bet audinys nera taip gerai itemptas kaip lankelyje. O kaip dabar - reikia dviem rankom siuvinet? pvz. desine bedu is apacios, o kaire gaudau virsuj? Pabandziau, bet man kairioji galune pavargo greit
Kaip cia dabar yr is tikruju??? tik nesijuokit labai is manes prasau, ka 

gal tu labai staciai ji pasistacius??? , jei taip, tai aisku, kad ranka pavargs auksciau keliama, pas dukra rėmelis dar perstačiai stovi, bet ji čia tik pozavo

QUOTE(Dvi @ 2010 05 11, 13:40)
ant tokio lino suaudimo lengvai 1*1 siuvinet?

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 11, 16:49)
ant tokio lino suaudimo lengvai 1*1 siuvinet?

QUOTE(paule kaip saule @ 2010 05 11, 14:05)
Daisiuke, o kaip prisiuti medz. galiukai su lipukais prisiklijuoja ir tada nenuslenka?
na ant galu prisiuvi tas svelniasias lipuku dalis ir tada suki tuos volelius kol medziaga isitempia..