Įkraunama...
Įkraunama...

siuvinejimas kryželiu

QUOTE(Little angel @ 2010 05 18, 09:28)

Adatinė "Vasara" skirta Minigomi 4u.gif
user posted image

pacituosiu su foto, labai wub.gif

jau labaaai laaaukiu blush2.gif
Atsakyti
ŠND IŠKELIAUS PAS TAVE bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Little angel,2010 05 18, 08:58]
ŠND IŠKELIAUS PAS TAVE bigsmile.gif
[/qu
Miela adatine wub.gif
Atsakyti
help.gif Gal kuri žinot, per kiek laiko įrėmina paveiksliuką Kaune priešais Hyper Maximą esančiam rėminimo centre? Arba gal kur greitai ir gerai įrėmina?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 18, 10:29)
help.gif  Gal kuri žinot, per kiek laiko įrėmina paveiksliuką Kaune priešais Hyper Maximą esančiam rėminimo centre?  Arba gal kur greitai ir gerai įrėmina?? unsure.gif

Aš rėminu arba Daukanto gatvėje prie buvusio "merkurijaus" easnčioje rėmų parduotuvėje, arba senamiestyje Zamenhofo gatvėje dailininkams skirtų prekių parduotuvėje. Ir ten ir ten įrėmino tvarkingai, o dėl skubos nežinau, nes man nereikėjo skubiai rėminti.
Atsakyti
Labuka,
Little Angel - nu jau adatiniu prasmatnumas doh.gif wub.gif
Atsakyti
labutis, darbštuolytės turiu klausimuką- ketinu siuvinėti sūneliui ūgio matuoklę, tik nežinau kaip apskaičiuoti kokio nr Aidos reikia, gal kuri galit padėt?
Atsakyti
nors tikra aida man neatitiko pagal cm,su liniuote matavau.

adatines- noooriu daaar wub.gif
Atsakyti
aš suprantu, kad ten idealiai negali atitikti, vis tiek šiokia tokia paklaida bus. tik kažkaip neužtikrinta jaučiuosi blush2.gif

Ugio matuokle
http://gallery.ru/us...mp;nomyalbums=1

gal kas siuvinėjot tokia matuoklę? g.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklaust tokio gan kvailo klausimelio.. bandysiu siuvinet ant ewo 32 ir noreciau suzinoti ar ant tos medziageles siuvinejimui tinka bukos adatos ar smailiu reikia? blush2.gif
Atsakyti
Dėkavoju visom mergičkoms už komplimentus 4u.gif

Besišypsanti, aš ant šio lino siuvinėju 28ct bukom adatom... Smailių siuvinėjant nesu naudojus.... Na tik biseriui skirtos prisiūti yra smailos
Atsakyti
Na, aš vėl truputį siuvinėjau
user posted image
Atsakyti