Įkraunama...
Įkraunama...

siuvinejimas kryželiu

QUOTE(Ameera @ 2010 05 18, 11:29)
help.gif  Gal kuri žinot, per kiek laiko įrėmina paveiksliuką Kaune priešais Hyper Maximą esančiam rėminimo centre?  Arba gal kur greitai ir gerai įrėmina?? unsure.gif

Aš rėminau Senamiesty Daukšos gatvėj, einant link krantinės. Labai šauniai aptarnavo, patarė, rezultatu esu patenkinta, ir kiti sakė, kad viskas šaunu thumbup.gif Padarė per dvi dienas.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 18, 11:03)
Aš rėminu arba Daukanto gatvėje prie buvusio "merkurijaus" easnčioje rėmų parduotuvėje, arba senamiestyje Zamenhofo gatvėje dailininkams skirtų prekių parduotuvėje. Ir ten ir ten įrėmino tvarkingai, o dėl skubos nežinau, nes man nereikėjo skubiai rėminti.

Aš prie Merkurijaus visada rėminu, bet ten užtempia kartais. Vieną kartą per dvi dienas padarė, bet kai prieš Kalėdas nunešiau, tai visa laimė, kad porą savaičių ankščiau nešiau, laukti teko savaitę, viskas aišku, nes prieš šventes, bet sulaukus paaiškėjo, kad sumaišė pasportus, per naują rėmino, tada vėl sumaišė kažką..Taip gavosi, kad vos vos Kūčių dieną pavyko man jį pasiimti. Apie nervus net nekalbu.

zuzanele - ačiū, pabandysiu nueiti, nes ryt nešu, o noriu 5dienį kad jau būtų padaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 18 gegužės 2010 - 15:27
QUOTE(aizztulia @ 2010 05 18, 14:35)
labutis, darbštuolytės turiu klausimuką- ketinu siuvinėti sūneliui ūgio matuoklę, tik nežinau kaip apskaičiuoti kokio nr Aidos reikia, gal kuri galit padėt?

as kai siuvinejau man cm neatiiko..tai as tiesiog susimatavau su liniuote tikrus cm ir pagal tai paveiksliuka dariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 05 18, 16:22)
Na, aš vėl truputį siuvinėjau

wub.gif
mėlynų dar neteko matyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 18, 16:29)
as kai siuvinejau man cm neatiiko..tai as tiesiog susimatavau su liniuote tikrus cm ir pagal tai paveiksliuka dariau mirksiukas.gif

ot aš bliondinė, nesusiprotėjau kad ir taip galima biggrin.gif
Atsakyti
Little angel - žinai, nugi žinai, kad nuostabu! Taip nuostabu, kad labai sunku kas kart išieškoti kitokių žodžių... Žalia - širdies spalva - taigi labai širdinga žalioji adatinė 4u.gif O boružėlė - kas gali būti mieliau ir švelniau!.. wub.gif

Ruci - smagu, kad vėl siuvinėji - labai mieli tavo darbai. Ypač atmenu tą pernykštę meilę mamai, pagal kurią aš išsiuvinėjau meilę šeimai 4u.gif wub.gif

Tik batulių nuotraukytės norėtųsi didesnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 05 18, 16:22)
Na, aš vėl truputį siuvinėjau
...

labai dailu wub.gif
Little angel kaip visada wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 18, 15:54)
wub.gif
mėlynų dar neteko matyt  thumbup.gif
aciuks.gif
QUOTE(Metija @ 2010 05 18, 16:43)
Ruci - smagu, kad vėl siuvinėji - labai mieli tavo darbai. Ypač atmenu tą pernykštę meilę mamai, pagal kurią aš išsiuvinėjau meilę šeimai  4u.gif  wub.gif 
Tik batulių nuotraukytės norėtųsi didesnės  ax.gif
aciuks.gif Šiame albume yra didesnė mirksiukas.gif
QUOTE(Višniukė @ 2010 05 18, 17:11)
labai dailu wub.gif
aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 18 gegužės 2010 - 17:27
QUOTE(Ameera @ 2010 05 18, 10:29)
help.gif  Gal kuri žinot, per kiek laiko įrėmina paveiksliuką Kaune priešais Hyper Maximą esančiam rėminimo centre?  Arba gal kur greitai ir gerai įrėmina?? unsure.gif

Pries Hyper Maxima nerekomenduoju reminti, man kiek remino, tiek islindo klijai laikui begant geltoni ir kaina didele, rinciausiai ir kokybiskiausiai remina sv. Gertrudos gatveje reminimo dirbtuves. Kaune rekomenduoju tik juos, nes visur kitur tiek prigadine, kad net darbu gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 05 18, 19:50)
Pries Hyper Maxima nerekomenduoju reminti, man kiek remino, tiek islindo klijai laikui begant geltoni ir kaina didele, rinciausiai ir kokybiskiausiai remina sv. Gertrudos gatveje reminimo dirbtuves. Kaune rekomenduoju tik juos, nes visur kitur tiek prigadine, kad net darbu gaila  doh.gif

Radau adresą, ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 18 gegužės 2010 - 20:03
gal kam nors ko reiktu is kasiulai? darau uzsakyma kaip tik smile.gif jei reikia i az 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ne i tema blush2.gif bet gal i draugus priimsit ....? 4u.gif
http://gyte.gallery.ru/
Buciau laaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti