gali daryt,jei ka isardysi

QUOTE(Mingomi @ 2010 05 21, 17:29)
ka tik pabaigtas darbelis, sunelio metrikas 
kaifavau siuvinedama
siandien lauke kartu bunant ir uzbaigiau 

kaifavau siuvinedama

lb dailu

Chin chin manau tikrai nesugadinsi apvalink tikrai graziau bus. Jei ka pora kart paardysi, paskui pati pradesi jausti, kur siut
kaifavau siuvinedama

kaifavau siuvinedama

labai gražu

QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 21, 16:24)
as tai dabar souvineju kvietimus krikstynoms ir ruosinius daraus pati...pirkau popieriu popieriaus namuose cia kaune senamiestyje..bet manau kad ir klaipedoj turetu but kazkokiu tokiu popieriaus parduotuviu..cia pas mus tai visokiausiu yra ir spalvoto ir balto ir pablisginto ir su rasteliu...as pvz pirkau toki balta bet jis su tokiu rasteliu kaip medziaga butu..nu nemoku ppasakot..bet jis is abieju pusiu toks pats..ir normalaus storio... beje nors ir mazesni pasirinkima bet radau ir offfice 1 parduotuveje rastiniu reikemnu..ten spalvoto normalaus popeiriaus buvo...ir pirkau sidabrines spalvos, svelniai ruzava ir balta su tokiu rasteliu (cia man reikejo knygele kai dariau kaip vidlapi klijuot)...zodziu pabandyk internete paieskot kokio popieriaus salono 

Aišku, ačiū už info

QUOTE(Mingomi @ 2010 05 21, 16:29)

Labai gražu

Prisiminiau ko norėjau paklausti - ant kokios medžiagos reikia siuvinėti paveikslėlius, kuriuos paskui norėsiu įdėti į raktų pakabuką ar padėkliuką???
labas vakaras
pas mane siuvinejimas labai letai juda ui kaip letai dabar kaip ir as pati
vis paziuriu jusu grozius niu suonuoles tiek visokiu groziu prikuriat
siaip ne taip uz baigiau atvirutes krikstynoms , nes trys krikstynos nusimato tai po darbeli neapsiemiau siuvinet tai nors po maza atvirute bus ranku darbo

ir uzbaigiau avyciu juosta bus prisiuta prie lovytes apsaugeles

dabar stumiuosiu su kiskeliais reik 16 vnt , 3 jau turiu
tikiuosi spesiu issiuvinet ir musu kleckas pleduka grazu tures
maciau pradejot zaidimuka
kur pasirenki motyva ir visos po kazka tam zmogui issiuvineja kaip smagu turetu but
tik dabar uzmaciau
nors gal gerai nes smagu butu prisijungt bet dabar tikrai nespeciau gal kada ateityje iseis ta padaryt jeigu bus galima prisijungt

vis paziuriu jusu grozius niu suonuoles tiek visokiu groziu prikuriat

siaip ne taip uz baigiau atvirutes krikstynoms , nes trys krikstynos nusimato tai po darbeli neapsiemiau siuvinet tai nors po maza atvirute bus ranku darbo

ir uzbaigiau avyciu juosta bus prisiuta prie lovytes apsaugeles

dabar stumiuosiu su kiskeliais reik 16 vnt , 3 jau turiu

maciau pradejot zaidimuka

QUOTE(Neimantė @ 2010 05 21, 21:43)
labai gražu
aš irgi šitą grožį jau senokai nusižiūrėjusi savo mazguliui. O tavo lygiai mėnesiu vyresnis. 

aha

aciu visoms

amiyra nuostabus darbeliai

amiyra kaip krupštu, skoninga ir labai gražu

QUOTE(Gytė @ 2010 05 21, 17:22)
As su prasymu, merginos
Gal galetumet padet su schemom susitvarkyt...?
Donalita i mail'a imete poros paveiksliuku schemas, o negaliu atidaryt
kompas darbinis, nauju programu instaliuot neleidzia
o taip norisi ryt nulekt siulus susipirkt 

Gal galetumet padet su schemom susitvarkyt...?

galėčiau

QUOTE(astulia @ 2010 05 21, 18:25)
daisiuke, o kokius kvietimus siuvinėji? gal galėtum parodyt?
nes ir pati ieškau gražios schemutės krikštynų kvietimams, bet nieko gero nerandu, arba per dideli, arba nepatinka 

tuos batukus darau..bet biski ilgokai uztrunka..tik as darau be to aplink esanco mezginelio...turiu apsakyt nelabai smagiai siuvinejasi..nzn kodel bet kaip nors...tokius darysiu3 arba 4...paskui dar krikstateviams koki nors, ent nezinau koki, dar paieskoje esu..Gal kas minciu turi?

amiyra, labai grazus darbeliai..

kaifavau siuvinedama

kaifavau siuvinedama

ilgai siuvinejai? aš draugei galvoju kažką tokio išsisiuvinėti, mat jis toks elegantiškas ir šiaip neutralus [nežinia ar berniukas ar mergaitė bus] o kokio dydžio pats siuvinys?

tiek puikių darbelių, kad net neišgirsi visų

Mamytės, o nenorėtumėte atidaryti atskiros temos kur būtų vien tik pabaigti darbeliai? ar kad ir koki internetinį albumą atidaryt ar kokio klubo su savo svetainėle-blogu įkurti? tiek idėjų gražių, įkvėpimo, kuris dingsta keliose dešimtyse temų....

QUOTE(giedress @ 2010 05 21, 23:40)
Oi kaip aciu tau

labs ryts mergins
pareinu su klausimu
pirma karta siuvinediu Dimensions rinkinuka ir man kazkaip nedrasu kai reikia siuvineti net su 6-5 siulu gijomis ir da ant 18 aidos
ar cia normaliai viskas gausis?

pirma karta siuvinediu Dimensions rinkinuka ir man kazkaip nedrasu kai reikia siuvineti net su 6-5 siulu gijomis ir da ant 18 aidos