Sveikos, merginos. Pasirodau su jau įrėmintu darbeliu
QUOTE(*Radvileee @ 2010 05 22, 10:19)
Labai elegantiškas ir skoningas
QUOTE(kioske @ 2010 05 22, 07:26)
labs ryts mergins
pareinu su klausimu
pirma karta siuvinediu Dimensions rinkinuka ir man kazkaip nedrasu kai reikia siuvineti net su 6-5 siulu gijomis ir da ant 18 aidos
ar cia normaliai viskas gausis? 
pirma karta siuvinediu Dimensions rinkinuka ir man kazkaip nedrasu kai reikia siuvineti net su 6-5 siulu gijomis ir da ant 18 aidos
viskas gausis, nepergyvenk
QUOTE(Arveda @ 2010 05 22, 06:51)
Rytas labas
Ir aš su klausimu nuo ryto ..... 7 ct plastikinė kanva, kokio dydžio Aidą atitinka? 
o iš kur ruošies tokia pirkt??
pagal mane, tai ji bus arkliška (kokia 11 aida)
nes aš ur pirkau, jau buvo užrašyta kad atitinka 14 aida
Gyte, Mil@na, ačiū
pabaigiau BSa
negaliu apsakyti kad idealus, bet... vis graziau nei kampuotas... ardyti tai neardziau - nes ir taip pries besdama adata matavau su siulu kaip geriau apvalinti, nieko geresnio nebuciau padariusi nei padariau, manau 
dekui mergytes uz palaikyma
dekui mergytes uz palaikyma
QUOTE(astulia @ 2010 05 22, 11:09)
viskas gausis, nepergyvenk
čia greičiausiai pusiniai kryželiai su tiek gijų
aš dabar irgi Dimensions rinkinį siuvinėju, aida 18 ct, tai taip pat reikia po tiek gijų imt 
aha, ten pusiniais kryzeliais reikia siuvinet
QUOTE(kioske @ 2010 05 22, 19:52)
aha, ten pusiniais kryzeliais reikia siuvinet
bet tokio storio siula kol per skylute istraukiu
skyles nemenkos pasidaro 
nieko, įprasi
QUOTE(astulia @ 2010 05 22, 18:56)
nieko, įprasi
man irgi pradžioj buvo sunku, galvojau, kas čia per nesąmonė, o dabar tai einas kaip nieka 
dekui uz padrasinima, siuvinesiu toliau
Štai ką gali darbščios rankos padaryti

aš pati sau vis pasižiūriu ko nors tinkamo ant palaidinės, bet dar niekas į akį nekrito. Bijau, kad palaidinė greitai susidėvės ir teks išmesti. Todėl noriu kažko minimum darbo ir maximum vaizdo

aš pati sau vis pasižiūriu ko nors tinkamo ant palaidinės, bet dar niekas į akį nekrito. Bijau, kad palaidinė greitai susidėvės ir teks išmesti. Todėl noriu kažko minimum darbo ir maximum vaizdo