Įkraunama...
Įkraunama...

siuvinejimas kryželiu

vykdau duotą Uodegytei pažadą ir pasirodau su savo darbeliu, kurį siūvinėti buvo vienas malonumas. tik va dabar reiks sugalvoti kaip jį įrėminti doh.gif
user posted image
AČIŪ Uodegytei už shemutę.

o va taip galutinis variantas turėtų atrodyti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 25 gegužės 2010 - 08:38
Labas rytas, ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų 4u.gif

Pirmas mano darbelis po ilgos pertraukos

user posted image

O dabar mėgaujuosi Feather Fairy siuvinėjimu.
Atsakyti
vykdau duotą Uodegytei pažadą ir pasirodau su savo darbeliu, kurį siūvinėti buvo vienas malonumas. tik va dabar reiks sugalvoti kaip jį įrėminti

bigsmile.gif grazu labai ploja.gif
Papildyta:
pagal spalvas remelis tiktu auksinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 25, 11:09)
bigsmile.gif grazu labai  ploja.gif
Papildyta:
pagal spalvas remelis tiktu auksinis  ax.gif

ačiū už patarimą, reiks tokio ir pasidairyti.
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2010 05 25, 08:42)
Labas rytas, ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų  4u.gif
Pirmas mano darbelis po ilgos pertraukos

Tik nesupyk, bet schema nelabai gerai padaryta, nelabai gražūs perėjimai šone veiduko. Dėl to mergaitės čia ir sako, kad schemas reik mokėt atidirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 25 gegužės 2010 - 10:25
QUOTE(tute28 @ 2010 05 25, 10:25)
Tik nesupyk, bet schema nelabai gerai padaryta, nelabai gražūs perėjimai šone veiduko. Dėl to mergaitės čia ir sako, kad schemas reik mokėt atidirbti.

O kodėl turėčiau supykti? smile.gif ačiū už nuomonę. manau, kad čia pirmo blyno principas smile.gif o dabar jau žinosiu ką daryti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2010 05 25, 09:33)
O kodėl turėčiau supykti?  smile.gif  ačiū už nuomonę. manau, kad čia pirmo blyno principas smile.gif o dabar jau žinosiu ką daryti kitaip.

Kaip pirmas blynas, tai vykęs labai. Svarbu yra noras daryti kažką gražaus. Tik dar geresnis rezultatas būtų, jei schema būtų padirbta geriau ir perėjimai gražesni tada būtų.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 25, 10:55)
Kaip pirmas blynas, tai vykęs labai. Svarbu yra noras daryti kažką gražaus. Tik dar geresnis rezultatas būtų, jei schema būtų padirbta geriau ir perėjimai gražesni tada būtų.

Aš naudojau programą PM Stitch. Esat kuri nors tokią naudojus? Bandžiau pašviesint nuotrauką, tada visai nesąmonė gavosi. Ir aišku tada nesusivokiau, kad pati galiu paderint spalvas smile.gif Yra kaip yra, rezultatu vis tiek džiaugiuosi, įrodžiau sau, kad galiu pabaigti ką pradėjau smile.gif
Atsakyti
Mano katik iskepta peleda

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2010 05 25, 15:08)
Mano katik iskepta peleda

bigsmile.gif nuostabi, kas čia bus?
Atsakyti
Sela:)

labai grazus apuokas wub.gif
Atsakyti
Patarimo noriu blush2.gif
Issirinkau siuvinet si giganta
user posted image

Bet ant 14 aidos gaunasi dydis kazkur 110x72 doh.gif
16 aida bus 95x63
18 aida bus 84x56
g.gif g.gif g.gif

Ka manot ant kurios verta siut- nors jau nusipirkau 14, bet neprapuls ji g.gif galvoju kad reikia ieskot 16 arba 18.... g.gif Gal kuri zinot ar GA Vilniuj turi ar tik 14 ten...? Ir kur galeciau jos gaut jei GA neturi?
Atsakyti