Įkraunama...
Įkraunama...

siuvinejimas kryželiu

QUOTE(Gytė @ 2010 05 25, 14:49)
Patarimo noriu  blush2.gif ...

Ka manot ant kurios verta siut- nors jau nusipirkau  14, bet neprapuls ji g.gif  galvoju kad reikia ieskot 16 arba 18....  g.gif Gal kuri zinot ar GA Vilniuj turi ar tik 14 ten...? Ir kur galeciau jos gaut jei GA neturi?

Tik jau ne 14ct. Nesugadink tokio grožio. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 25, 15:45)
bigsmile.gif nuostabi, kas čia bus?

Paveikslas smile.gif
Atsakyti
Gyte gal esi kokiu panasiu issiuvinejus,noreciau pasigrozeti. ax.gif siaip smalsu
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 25, 17:03)
Tik jau ne 14ct. Nesugadink tokio grožio.  schmoll.gif

Ir as taip galvoju drinks_cheers.gif ieskosiu 16 arba 18, gal uzmatet kur yra Vilniuj...? ax.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 25, 17:07)
Gyte gal esi kokiu panasiu issiuvinejus,noreciau pasigrozeti. ax.gif siaip smalsu

Pagrindiniu paveikslu, kuriu foto turiu, sukeliau cia... bet labai gaila kad ne visu foto turiu per tiek metu.....
http://gyte.gallery....atch?a=xhs-eBK7
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 05 25, 14:15)
Ir as taip galvoju drinks_cheers.gif  ieskosiu 16 arba 18, gal uzmatet kur yra Vilniuj...? ax.gif

Tai gal verta tapti KaSiūlai kliente tokius gigantus siuvinėjant? Nuolaida ten pamažėle kaupiasi nuo praleisto pinigų kiekio ir šį bei tą galima dykai gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 05 25, 17:40)
Tai gal verta tapti KaSiūlai kliente tokius gigantus siuvinėjant? Nuolaida ten pamažėle kaupiasi nuo praleisto pinigų kiekio ir šį bei tą galima dykai gauti  ax.gif

Tai kad ir GA nuolaida kaupiasi nuo kiekvieno pirkimo. Dabar kaip tik turiu prisikaupus, tai noriu isnaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 05 25, 16:43)
Tai kad ir GA nuolaida kaupiasi nuo kiekvieno pirkimo. Dabar kaip tik turiu prisikaupus, tai noriu isnaudot mirksiukas.gif

manau tikrai rasi GA 16 ar 18 aida, mačiau paskutinį kart kai buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 05 25, 17:47)
manau tikrai rasi GA 16 ar 18 aida, mačiau paskutinį kart kai buvau mirksiukas.gif

Aciukas, nuleksiu 4u.gif
Atsakyti
sestadieni GA tikrai turejo 16 aidos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos ... saunus visu darbeliai, kasdien geriuosi ir keliu jais paciai sau upa 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Gytė @ 2010 05 25, 16:49)
Patarimo noriu  blush2.gif
Issirinkau siuvinet si giganta

neistylejau doh.gif sis paveikslas ir man nerealiai tiesiog grazus ... labai noretusi stebeti procesa .. blush2.gif o turint omenyje kaip greitai iveikei magnolijas, tureti ir sis sparciai judeti i prieky 4u.gif
tik va susidomejau ...o kodel 14 aida netinkama? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2010 05 25, 18:01)
neistylejau  doh.gif sis paveikslas ir man nerealiai tiesiog grazus ... labai noretusi stebeti procesa ..  blush2.gif o turint omenyje kaip greitai iveikei magnolijas, tureti ir sis sparciai judeti i prieky  4u.gif
tik va susidomejau ...o kodel 14 aida netinkama?  blush2.gif

Magnolijos mazos palyginus su siais irisais... lotuliukas.gif
Procesa prizadu pioneer.gif manau visiems metams jo pakaks... lotuliukas.gif
Na as rasiau paskaiciavus dydi ant ivairiu kanvu. Manau per stambus kryziukai tokiam groziui bus ant 14. Kuo smulkiau bus tuo graziau. Juolab spalvos pereina, pastelines. As tiesiog intuityviai tai sakau, ne pagal kokias teorijas. Gal kas nors protingiau paaiskins kodel 14 netinkama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 25 gegužės 2010 - 17:12
QUOTE(tiesiog3 @ 2010 05 25, 16:01)
....
tik va susidomejau ...o kodel 14 aida netinkama?  blush2.gif

Atsakysiu savo nuomonę, bet čia tik mano nuomonę, nebūtina į ją atsižvelgti, taikyti sau, ar juo labiau įsižeisti, jei ant tokios siuvinėji. 4u.gif Man atrodo šita Aida dideliais langeliais skirta tik mokintis kryžiavot, ar kokiem nedideliem darbeliam. Kuo smulkesnė Aida, tuo gražiau atrodo darbas, ypač didelės apimties. Jis kruopštesnis, smulkmeniškesnis, detalės gražiau, tikroviškiau atrodo. Dideli langeliai duoda tokį kampuotumą. Tai va tokia mano nuomonė. ax.gif
Atsakyti