Aš labai mėgstu įdarytus pievagrybius. Labai tinka kaip karštas užkandis.

Reikalingi produktai:
- Pievagrybiai (didesni)
- Česnakai
- Fermentinis sūris
- Rūkytas kumpis (liesas)
- Aštrus padažas arba pipirai (aš naudoju Tabasco)
Įdaras: Smulkiai supjaustyti kumpį, smulkiai pritarkuoti fermentinio sūrio, išspausti pora skiltelių česnako, ipilti aitriųjų pipirų arba pora lašų padažo (pagal skonį). Viską gerai sumaišyti, kol gaunasi tokia truputį lipni masė. Idaras neturi bųti skystas!
Išimti pievagrybių kotelius, į susidariusią skylutę pridėti įdaro. Į keptuvę pripilam truputėlį aliejaus (daug jo pilti nereikia, nes iš grybų išsiskiria pakankamai daug skysčio). Kai keptuvė įšils (neturi būti labai karšta), dedam grybus, uždengiam ir troškinam, kol iškepa grybai (~10 min, priklausomai nuo grybų dydžio).
Aš darau truputį kitaip: išimu kotelius, juos smulkiai supjaustau ir į keptuvę kartu su kumpiu, smulkintu svogūnu.Prieskonių truputį. Viską pakepinu, tą masę sudedu į pievagrybius, uždedu fermentinio sūrio ir pašaunu į orkaitę. 15-20 min. ir niam niam.