Na nezinau,as tokiu pievagrybiu jau nebevalgau....
[FONT=Arial]
[quote=neri.k,2006 04 05, 19:45]Tiršta pievagrybių sriuba
300 g pievagrybių,
1 svogūnas,
4 šauštai sviesto,
3 šauštai pjaustytų petražolių,
4 šauštai miltų,
3/4 l karšto daržovių, mėsos arba paukštienos sultinio (tirpaus),
druskos ir baltųjų pipirų,
1/8 l grietinėlės.
Tikrai labai skani sriuba
gaminsiu dar ne karta

300 g pievagrybių,
1 svogūnas,
4 šauštai sviesto,
3 šauštai pjaustytų petražolių,
4 šauštai miltų,
3/4 l karšto daržovių, mėsos arba paukštienos sultinio (tirpaus),
druskos ir baltųjų pipirų,
1/8 l grietinėlės.
Tikrai labai skani sriuba


Sveikos!
Narsiau po foruma, bet niekaip neradau temeles apie pievagrybius.
Ka is ju gaminate? Pasidalinkime receptukais.
Turiu keleta dezuciu saldytuve, bet nesugalvoju ka su jais daryti.
Gal koki padaziuka? O gal jie tiktu prie vistienos?
Pagelbekit!
Narsiau po foruma, bet niekaip neradau temeles apie pievagrybius.
Ka is ju gaminate? Pasidalinkime receptukais.
Turiu keleta dezuciu saldytuve, bet nesugalvoju ka su jais daryti.
Gal koki padaziuka? O gal jie tiktu prie vistienos?
Pagelbekit!

Vakar kaip tik su pievagrybiais gaminau vakarienei toki apkepuka.
Batonas,
2 kiausiniai,
1 svogunas,
pievagrybiai,
1 virta morka,
truputis pomidoru padazo,
truputis pieno,
ferm.suris (gerai tirpstantis),
prieskoniai, druska.
Turejau didesne puse batono. Riekeles pamirkau i piena ir suklojau sviestu isteptame kepimo inde. Tada suplakiau du kiausinius ir supyliau ant batono riekeliu. Pakepinau svoguna, tada sudejau kepinti supjaustytus pievagrybius, smulkiai sutarkuota virta morka, baigiant kepti uzdejau pora saukstu pomidoro padazo. Pridejau smulkintas petrazoles, krapus, druskos, prieskoniu. Visa sukepta turini sudejau i kepimo inda ant batono ir kiausiniu. Islyginau. Ant virsaus pritarkavau fer.surio. Ir i orkaite 25-30 min. Skanu. Gaunasi panasiai kaip pica. Pabandyk.
Batonas,
2 kiausiniai,
1 svogunas,
pievagrybiai,
1 virta morka,
truputis pomidoru padazo,
truputis pieno,
ferm.suris (gerai tirpstantis),
prieskoniai, druska.
Turejau didesne puse batono. Riekeles pamirkau i piena ir suklojau sviestu isteptame kepimo inde. Tada suplakiau du kiausinius ir supyliau ant batono riekeliu. Pakepinau svoguna, tada sudejau kepinti supjaustytus pievagrybius, smulkiai sutarkuota virta morka, baigiant kepti uzdejau pora saukstu pomidoro padazo. Pridejau smulkintas petrazoles, krapus, druskos, prieskoniu. Visa sukepta turini sudejau i kepimo inda ant batono ir kiausiniu. Islyginau. Ant virsaus pritarkavau fer.surio. Ir i orkaite 25-30 min. Skanu. Gaunasi panasiai kaip pica. Pabandyk.
man jie beveik visur tinka, kaip ir kiti grybai, tai ir pdazai ir siaip prie salotu kokiu nors

į dažną patiekalą dedu pievagrybius:
pica, salotos, mėsos suktinukai, mėsos bulvių troškinys, įdaryti makaronai, įdaryti pievagrybiai, kepti su bulvėm, virti su vištienos salotom, padažai ir dar daug kur
pica, salotos, mėsos suktinukai, mėsos bulvių troškinys, įdaryti makaronai, įdaryti pievagrybiai, kepti su bulvėm, virti su vištienos salotom, padažai ir dar daug kur



As daznai darau keptus pievagrybius su paprika
juos valgau su bulvem.
Reikes: 500g pievagrybiu, 1 paprikos (raudonos arba geltonos), smulkiai kapoto cesnako skilteliu, siek tiek imbiero saknies, sutrintu 2 gvazdikeliu, pipiriuku, druskytes ir grietines.Galima dar ir svoguniuko smulkiai pjaustyto imest.
I ikaitinta keptuve su siek tiek sviesto, metam per puse pjaustytus pievagrybius. Jie turetu but vidutinio dydzio, nors zinoma skaniau kai buna jie maziukai ir nereikia tada ju pjaustyti. kepam apie 10 min, per ta laika jie turi isleisti skysti. po to dedam paprika,svoguno, imbiero ir kepan 15min. I pati kepimo gala sudedam smulkinta cesnaka, gvazdikelius ir pabarstom druska bei pipirais. isemus is keptuves sumaisyti su grietine ir valgyti su karstom bulvem. Skanaus

Reikes: 500g pievagrybiu, 1 paprikos (raudonos arba geltonos), smulkiai kapoto cesnako skilteliu, siek tiek imbiero saknies, sutrintu 2 gvazdikeliu, pipiriuku, druskytes ir grietines.Galima dar ir svoguniuko smulkiai pjaustyto imest.
I ikaitinta keptuve su siek tiek sviesto, metam per puse pjaustytus pievagrybius. Jie turetu but vidutinio dydzio, nors zinoma skaniau kai buna jie maziukai ir nereikia tada ju pjaustyti. kepam apie 10 min, per ta laika jie turi isleisti skysti. po to dedam paprika,svoguno, imbiero ir kepan 15min. I pati kepimo gala sudedam smulkinta cesnaka, gvazdikelius ir pabarstom druska bei pipirais. isemus is keptuves sumaisyti su grietine ir valgyti su karstom bulvem. Skanaus

O gal kas zinot kaip gaminti pertrinta pievagrybiu sriubyte?

QUOTE(doviliuke21 @ 2008 12 06, 23:04)
Zr. keliais postais auksciau

Vertinukai 
marinuotu pievagrybiu ,pik-nik surio lazdeliu ,paprikos .Pik-nika ir paprika supjaustom kubeliais. Veriam pirmiausia pik-niko kubeli ,tada paprikos ir tada gryba ,statom i lekste . Ir skanu ir labai stala puosia

marinuotu pievagrybiu ,pik-nik surio lazdeliu ,paprikos .Pik-nika ir paprika supjaustom kubeliais. Veriam pirmiausia pik-niko kubeli ,tada paprikos ir tada gryba ,statom i lekste . Ir skanu ir labai stala puosia
