Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai iš pievagrybių

Na nezinau,as tokiu pievagrybiu jau nebevalgau....
Atsakyti
[FONT=Arial] 4u.gif [quote=neri.k,2006 04 05, 19:45]Tiršta pievagrybių sriuba

300 g pievagrybių,
1 svogūnas,
4 šauštai sviesto,
3 šauštai pjaustytų petražolių,
4 šauštai miltų,
3/4 l karšto daržovių, mėsos arba paukštienos sultinio (tirpaus),
druskos ir baltųjų pipirų,
1/8 l grietinėlės.

Tikrai labai skani sriuba thumbup.gif gaminsiu dar ne karta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margrita: 05 birželio 2008 - 19:47
Sveikos!
Narsiau po foruma, bet niekaip neradau temeles apie pievagrybius.
Ka is ju gaminate? Pasidalinkime receptukais.
Turiu keleta dezuciu saldytuve, bet nesugalvoju ka su jais daryti.
Gal koki padaziuka? O gal jie tiktu prie vistienos?
Pagelbekit! ax.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik su pievagrybiais gaminau vakarienei toki apkepuka.
Batonas,
2 kiausiniai,
1 svogunas,
pievagrybiai,
1 virta morka,
truputis pomidoru padazo,
truputis pieno,
ferm.suris (gerai tirpstantis),
prieskoniai, druska.

Turejau didesne puse batono. Riekeles pamirkau i piena ir suklojau sviestu isteptame kepimo inde. Tada suplakiau du kiausinius ir supyliau ant batono riekeliu. Pakepinau svoguna, tada sudejau kepinti supjaustytus pievagrybius, smulkiai sutarkuota virta morka, baigiant kepti uzdejau pora saukstu pomidoro padazo. Pridejau smulkintas petrazoles, krapus, druskos, prieskoniu. Visa sukepta turini sudejau i kepimo inda ant batono ir kiausiniu. Islyginau. Ant virsaus pritarkavau fer.surio. Ir i orkaite 25-30 min. Skanu. Gaunasi panasiai kaip pica. Pabandyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 23 liepos 2008 - 07:57
man jie beveik visur tinka, kaip ir kiti grybai, tai ir pdazai ir siaip prie salotu kokiu nors ax.gif
Atsakyti
į dažną patiekalą dedu pievagrybius:
pica, salotos, mėsos suktinukai, mėsos bulvių troškinys, įdaryti makaronai, įdaryti pievagrybiai, kepti su bulvėm, virti su vištienos salotom, padažai ir dar daug kur mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif man patinka sviezi zali pievagrybiai su druskine ir majonezu blush2.gif
Atsakyti
As daznai darau keptus pievagrybius su paprika smile.gif juos valgau su bulvem.

Reikes: 500g pievagrybiu, 1 paprikos (raudonos arba geltonos), smulkiai kapoto cesnako skilteliu, siek tiek imbiero saknies, sutrintu 2 gvazdikeliu, pipiriuku, druskytes ir grietines.Galima dar ir svoguniuko smulkiai pjaustyto imest.

I ikaitinta keptuve su siek tiek sviesto, metam per puse pjaustytus pievagrybius. Jie turetu but vidutinio dydzio, nors zinoma skaniau kai buna jie maziukai ir nereikia tada ju pjaustyti. kepam apie 10 min, per ta laika jie turi isleisti skysti. po to dedam paprika,svoguno, imbiero ir kepan 15min. I pati kepimo gala sudedam smulkinta cesnaka, gvazdikelius ir pabarstom druska bei pipirais. isemus is keptuves sumaisyti su grietine ir valgyti su karstom bulvem. Skanaus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frenezija: 06 gruodžio 2008 - 20:54
O gal kas zinot kaip gaminti pertrinta pievagrybiu sriubyte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 12 06, 23:04)
O gal kas zinot kaip gaminti pertrinta pievagrybiu sriubyte? 4u.gif

Zr. keliais postais auksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikės pabandyti pasidaryti pievagrybių sriubytės thumbup.gif Ačiū Margrita už receptą 4u.gif
Atsakyti
Vertinukai smile.gif
marinuotu pievagrybiu ,pik-nik surio lazdeliu ,paprikos .Pik-nika ir paprika supjaustom kubeliais. Veriam pirmiausia pik-niko kubeli ,tada paprikos ir tada gryba ,statom i lekste . Ir skanu ir labai stala puosia wink.gif
Atsakyti