Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - V

Sveikos,

Eisiu ir aš kitą savaitę pas ginekologą krūtų apžiūrai, nes vis paskauda prieš mm vieną krūtį nuo pažasties, o ir guziukas lyg yra toj vietoj paslankus, supanikavau truputį doh.gif Nemaitinu jau daugiau kaip 2 metus, bet maitinant buvo visokių pienuko sąstovių tai išmasažuodavo ir praiedavo, o dabar iš nieku nieko še tau, kad linksmiau gyventi būtų doh.gif doh.gif doh.gif
Dar vis tikiuosi kad nieko rimto, nes kaip daug kas čia rašėte, kad jei skauda tai dar ne taip blogai smile.gif
Parašysiu po vizito ką pasakė ir kas tolia su tuo mano "augintiniu". Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, keliu tema i virsu, pas mane guzelis krutyje 2,5 cm an 2 cm, poryt darys punkcija. Susiformavo per kelias savaites staigiai. Kaip itariu po dufastono gerimo verysad.gif Neskauda man jo, toks paslankus. Dare echoskopija, tai ir kitoj kruty rado cistu, mazesniu nei puse cm. Nezinau net ka galvot, po dvieju savaiciu einu operuot kiausides cistos, tai va dar su krutine problema atsirado.

Gal zinot, ar per punkcija istraukia skysti, ar per punkcija tik truputi patraukia skyscio, o tada tiria ir nustato ar tai skystis ir tik tada nusprendzia ar operuot ar traukt skysti?
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 07 25, 10:51)
Sveikos,

Eisiu ir aš kitą savaitę pas ginekologą krūtų apžiūrai, nes vis paskauda prieš mm vieną krūtį nuo pažasties, o ir guziukas lyg yra toj vietoj paslankus, supanikavau truputį  doh.gif  Nemaitinu jau daugiau kaip 2 metus, bet maitinant buvo visokių pienuko sąstovių tai išmasažuodavo ir praiedavo, o dabar iš nieku nieko še tau, kad linksmiau gyventi būtų  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Dar vis tikiuosi kad nieko rimto, nes kaip daug kas čia rašėte, kad jei skauda tai dar ne taip blogai  smile.gif
Parašysiu po vizito ką pasakė ir kas tolia su tuo mano "augintiniu". Sėkmės visoms  4u.gif

Jauna mamyte ar buvai pas gyd? Ka sake?
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas patarsit?
Idomu,ar maitinant krutimi daro krutu echoskopija,ta prasme ar ka nors ten mato per pieno latakus g.gif
Atsakyti
sveikos, skaitineju cia jusu pasisakymus ir pati sau pagalvojau kad niekada dar neesu tikrinusi krutu ( man 34 metai). Ar tikslinga daryti krutu echoskopija ar geriau memograma?
Atsakyti
Pirma nueik pas papuku daktarą (siuntimas iš šeimos gyd. ar ginekologo), jis paskys ką pasidaryt. Manau, kad tokių metų dar užteks echoskopijos
Atsakyti
Gal galite parasyti KMUK MAMOLOGO-ONKOLOGO REGISTRATUROS NR?
Siuntima turiu.
Atsakyti
Sveikutes ir as jungiuosiu prie Jusu. Siandien apciuopiau po speneliu, viduje kur yra aureole toki guzeli toks jausmas kaip zirniukas, man jo pacio neskauda, bet pacia krutine ir pati speneli visa laika kazkaip jauciu. Norejau pasaiteirauti ar gal kas turite panasia problemele, kad buten toje vietoje po speneliu. Buvau pas Tutku tai nieko nerado, bet man atrodo to guziuko nebuvo tada, o dabar praejo keli men., po apziuros ir as pati aptikau. Aisku nepanikuiju dar begsiu pirmadieni pas daktara, bet vistiek neramu kazkaip. Tai prasome laukiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, esu jauna mamytė, ir dar maitindama krūtimi užčiuopiau dešinėje krūtineje guzeli ties pažastimi, dabar jau 3 mėn kaip nebemaitinu, nes nebeturiu pieno. Tas guzelis dar yra, aš jį galiu spaudyti, varinėti man jo neskauda, jo dydis kaip žirnio.Pas gyditojus nuvykti laiko neturiu, vyras dirba iki isnaktu, o as dar studijuoju. Taip pat pleiskanoja krūtų speneliai. Ar čia gali būti kas nors rimta? Esu nežinioje,patarkit ką daryti. Ačiū ! mellow.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Gal yra galinčių patarti, paprotinti, parekomenduoti... Kur kreiptis VILNIUJE dėl guzelio krūtinėje? Į valstybinę polikliniką nenoriu, man užteko to kaip vien šeimos gydytojas į mane reagavo kai visa panikoje pasiprašiau pagalbos.
Norėčiau lankytis privačiai, į kokias privačias klinikas būtų galima kreiptis? Gal yra kažkokių, kur bent jau dalinai apmoka ligonių kasa?
Atsakyti
QUOTE(juodosokoladoirkavos @ 2016 05 22, 22:30)
Labas vakaras,
Gal yra galinčių patarti, paprotinti, parekomenduoti... Kur kreiptis VILNIUJE dėl guzelio krūtinėje? Į valstybinę polikliniką nenoriu, man užteko to kaip vien šeimos gydytojas į mane reagavo kai visa panikoje pasiprašiau pagalbos.
Norėčiau lankytis privačiai, į kokias privačias klinikas būtų galima kreiptis? Gal yra kažkokių, kur bent jau dalinai apmoka ligonių kasa?

keiskit seimos gyd ir reikalaukit siuntimo pas mamologa, sunku rasti privaciai dirbanti sios specialybes medika
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 05 23, 13:23)
keiskit seimos gyd ir reikalaukit siuntimo pas mamologa, sunku rasti privaciai dirbanti sios specialybes medika

Galvojau ir apie tokį variantą, nes mano šeimos gydytojas nedavė man siuntimo, sako ai tai kaži ar tau reikia ten eiti, nu žodžiu... bet eilės kosminės, 2mėn... Numirt per tiek galima.
Atsakyti