Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

QUOTE(Aga @ 2006 04 16, 09:46)
Tas kur žalias - samaninis - salotinis ?
Antradienį nusipirksiu siūlų ir pradėsiu ax.gif

Man ne taip ir svarbu, bet spalvos turėtų būti sodrios ir šilto atspalvio (jaunos žolės, salotos), nes šaltos man nepatinka. O vietoje geltonos galėtų būti ir ryškiai oranžinė( tada būtų morkos su visais lapais variantas:)).
Atsakyti
barbuskele, tie šaliai yra megzti iš vienos spalvos siūlų, tiesiog tie siūlai spalvoti, ir kokie yra tokie, nėra labau daug spalvų sad.gif

Papildyta:
Iš žalių atspalvių tai tik toks ax.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Aga,2006 04 17, 10:35]
barbuskele, tie šaliai yra megzti iš vienos spalvos siūlų, tiesiog tie siūlai spalvoti, ir kokie yra tokie, nėra labau daug spalvų sad.gif

Gerai, man tinka. Gal galėtum parašyti į AZ, kai jau baigsi megzti? Nors aš vis užeisiu čia pasidairyti smile.gif
Atsakyti
Tai gerai, nes aš jau pinigus rankoj suspaudus laikau:)
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, ar numegztum skraistę su rankovėm - tokią, kuri dėvima vietoj paltuko. Įdomu kiek ji kainuotu? 4u.gif Parašyk į a.ž. Dėkui
Atsakyti
Aga o gal galėtum nunerti medvilninį šalį mažam kūdikėliui vynioti? Mano draugė ieško kas galėtų padaryt, pati jau nespės, už kelių sav. gimdyti doh.gif
Atsakyti
labukas,sakyk o gal galetum nunerti paprasta juoda saly,noreciau vien is geruju akiu ir kokia kaina butu biggrin.gif
Atsakyti
o go go kaip gražu. Dar mezgi
Atsakyti
Labas, labai patiko šalikai, norėsiu ir aš užsisakyti mėlyną, tik man jo reikės rugpjūčio viduriui.
Atsakyti
Taip , tinka toks mėlynumas.
Atsakyti
Pamiršau patikslinti, kad noriu didelio ir tampresnio (tankesnio)
Atsakyti
Taip tinka, o kaip su persiuntimu į Vilnių?
Atsakyti