Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

...kenčiu...
Atsakyti
Aga, ir aš labai norėčiau tokio šalio - tamsiai arba šviesiai rudos spalvos. Ar priimsi į eilę?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 12 23, 23:42)
Dar du šaliai Insomnia megzti, tik perlenkti pusiau, kad gerai matytųsi spalva, nes kitaip jie permatomi  ax.gif

QUOTE(Insomnia @ 2005 12 27, 15:47)
Šita spalva realiai truputį skiriasi. Tonai rudi, bet yra ir tokios spalvytės, panašios į samaninę, kurios nuotraukoj kažkodėl nesimato g.gif Gal dėl to, kad fonas panašus doh.gif

ŠITA SPALVA GAL LABIAU TIKTŲ NEGU TA KUR VIRŠUJ. O nėra kokios nors šviesiai-tamsiai pereinančios rudos spalvos?

Oi, nu nesimato nuotraukų, nežinau kaip parodyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Impression: 07 rugpjūčio 2006 - 21:19
g.gif g.gif g.gif Nu nežinau, žodžiu ruda pereinanti tamsiai į šviesiai, bet be jokių raudonų, gintarinių, morkinių, ryžų atspalvių. Geriau jau su tuo samaniniu, apie kurį Insomnia rašė.
Atsakyti
Va kas yra rudų ax.gif
user posted image
Papildyta:
Tai kaip suprantu labiausiai tinka pirmas, reiks ieškoti, nes sunku su tom spalvom, vieną partiją atveža, o paskui ir dingsta jie doh.gif
Atsakyti
Oi, kaip grazu, kiek toks salis kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
O kokie išmatavimai? Man labai patinka šitas rudas nuotraukoj smile.gif Bet aš Vilniuje, ar tu atsiunti?
Atsakyti
O tu turi tokių siūlų, kaip čia paskutinėj nuotraukoj numegztas šalis? Aš jį pamačiau ir likau sužavėta wub.gif
Jei yra būtent tokios spalvos siūlai (gelsvai-ruda spalva) , tai norėčiau užsisakyti 4u.gif
Atsakyti
Tai tada aš užsakau, kokia pas tave tvarka? Reikia avanso? Ir kada tikėtis? smile.gif
Atsakyti
Aga, tu teisi, tas pirmas variantas būtų tinkamiausias rolleyes.gif
Tai kaip supratau, rugsėjo pradžiai galiu tikėtis? ax.gif Labai reiktų pasipuošti vaiko krikštynoms.

Lauksiu žinių smile.gif

P.S. Esu kaunietė, taip kad pasiimti galiu pati, tavo nurodytoj vietoj.

P.P.S. Geros kelionės 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. Šaliką jau pasiėmiau. Dabar noriu užsakyti raudoną.
Atsakyti
Ir aš stoju į eilę. Ar galima būtų? ax.gif
Tada galvočiau dėl spalvytės, tarp baltos - pieno baltumo.
Atsakyti