Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

Dėl atspalvių nesukit galvos, kokį gavot toks bus puiku, taip pat ir dėl tamprumo, kaip padarysit taip, visiškai pasitikiu jūsų darbu.
Atsakyti
aš irgi norėčiau šalio ax.gif , tik dėl spalvos nežinau unsure.gif gal baltas gražu būtų?
Atsakyti
ir aš užsirašau į eilę biggrin.gif 4u.gif juodo su kokia nors šviesia spalva, nežinau, koks pasirinkimas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 04, 09:15)
Gražus ir basltas ir pieno spalvos ax.gif
Po kelionės grįšiu 20d., taigi turi laiko pagalvoti smile.gif

tai jau sugalvojau - noriu balto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 04, 13:11)
Gerai, mėnesio pabaigoje - turėsi ax.gif

aciu, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 04, 11:23)
Juodas yra tik vienspalvis ax.gif

verysad.gif
ką tada galėtum pasiūlyti, kad viena iš spalvų būtų tamsi? unsure.gif
aš labai atsiprašau, gal temoje yra kur surašyta, kokios spalvos būna. neperskaičiau visko blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 01 29, 18:16)

tada va tokios spavos, gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 04, 12:59)
Gerai, kaip tik žadėjo siūlų partiją naują atvežti ax.gif

labai lauksiu wub.gif jei gali, brūkštelk į az, kai bus baigta, kad nepražiopsočiau ax.gif 4u.gif

p.s. mūsų katės labai panašios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aaukse: 04 rugpjūčio 2006 - 13:06
Na tikrai nenorėjau apsunkint savo noru jūsų darbo.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 12 17, 18:41)
Galėčiau numegzti tokius šalius kaip nuotraukoj, tik siūlų spalva gali skirtis. Jie ilgi, platūs, purūs, 60 % moheros, ploni. Kaina 45 Lt.

Dabar giriuos megztu ir jau padovanotu šaliku, tiesa jis megztas plonais virbalais ir kaip šalikas, ne šalis, o tuos kuriuos mezgu pagal užsakymą bus retesni gerokai ir puresni, jų nuotraukos bus temos  sekančiuose puslapiuose.

user posted image

Aga, tu tokiu raštu, kaip supratau nemezgi? Labai tokio norėtųsi.......... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 07, 17:46)
Tai, kad tokiu kaip tik ir mezgu, visi tokiu pačiu raštu, tik kad siūlų spalva kita smile.gif
Tik čia megzta mažais virbalais ir šalikas, o šaliai retesni būna, bet raštas tas pats smile.gif

Gerai 4u.gif Bet čia toks reikalas blush2.gif blush2.gif Man taip norėtųsi rugsėjo 1 d. pasipuošt ax.gif ax.gif Nu, tarp kitko , tik tarp mūsų- aš mokytoja. Tai ant juodos berankovės suknelės kaip gražu būtų blink.gif
Be šansų?? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi_ka: 07 rugpjūčio 2006 - 17:54
Parašykit kur ir kiek pinigėlių pervesti, rytoj arba poryt galėsiu pavedimą padaryti.
Atsakyti