Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

QUOTE(Lėja32 @ 2006 09 12, 21:31)
O, kaip man patinka šis sąrašėlis...  4u.gif

aha, drinks_cheers.gif kuo toliau tuo labiau ir man jis patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 13, 22:01)
Lėja, pradedu tavo ax.gif

Kokie čia dabar tempai?.. Ką, garuolytės jau baigtas??? Man akys susikryžiuotų nuo kilpelių... doh.gif
Atsakyti
eik tu sau,fantastika!Bet ir as noriu labai-zydro noreciau......... ax.gif Ir dar norejau paklausti kur mezgat?(ta prasme miestas)O gal netycia ir skraiste mokat megzti?
Papildyta:
Dabar pati pamaciau kad Kaune,labai lux.Ar as kada nors sulaukciau......? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 14, 08:25)
Lėjai jau pradėtas megzti ax.gif Toliau taip:
1. Ingulė - gintarinis
Po 50 Lt.
2. pesimiste - bordo
3. vi_ka - melsvas- rudas-pilkšvas
4. bambukas - juodas ir ryžas
5. Jurgitele25 - melsvas-rudas-pilkšvas

thumbup.gif jau kaip laukiu wub.gif tik pagal tai kokius siūlus gavai, spėju,kad ne aš dabar pirma g.gif
Atsakyti
kiek kainuotų jei siūlai mano? blush2.gif buvau nusipirkus megztiniui bet taip aš ko ir nenusimezgiau doh.gif
Atsakyti
o vienspalviu zydru negautum?Labai noreciau tik zydro,nes nusipirkau klasiska rankine zydra smile.gif
Atsakyti
bet mano dar ir juodas smile.gif blink.gif smile.gif blink.gif

ir i eile stoja zalsvas 4u.gif
Atsakyti
Kai baigsi, parašyk AŽ, kur pasiimti šalį. Aš irgi centre dirbu netoli Ožeškienės g., galiu pirmadienį užbėgti. Ir rajone tam pačiam matau gyvenam... ax.gif
Atsakyti
Gerai Lėja, būtinai parašysiu, galėsi pasiimti kur patogiau ax.gif Tik gaila darbo daug buvo, šiandien net nepaėmiau darbe į rankas doh.gif
Atsakyti
mane tada sustabdykit,gal netycia kada rasit zydro,man anos spalvos netinka verysad.gif
Atsakyti
Lėja, ryt galėsi pasiimti po darbo, būsiu namuose, nes neturėsiu kaip į darbą pasiimti, daug visko tempsiu.
Ingule, negavau tavo spalvos, ryt vienoj vietoj žadėjo gauti siūlų, eisiu žiūrėti, gal bus.
pesimiste, pradėjau tavo ax.gif
Atsakyti
Valio!!!!!!!!! Ačiū aciuks.gif . Tik darbas mano vėlai baigiasi, 18.40 val. Galėčiau užsukti grįždama, parašyk AŽ, kur patogu.
Atsakyti