Nu ką žinau, jau apie metus numegztas, bet normaliai viskas. Beja, jie ne šalikai, o šaliai. Skalbti aišku reikia specialiom priemonėm ir atsargiai, negręžti ir nedžiauti ant virvės.
Siūlų už dyką negaunu. Tiesiog už darbą imu pakankamai nedaug, nors Urmo bazėj Kaune jie kainuoja apie 70-90 Lt.
QUOTE(Daivaa @ 2006 09 05, 23:34)
tai gali ir brangiau mokėt - manau, Aga nesupyktų

QUOTE(Jutare @ 2006 09 06, 00:01)

QUOTE(Jutare @ 2006 09 06, 00:01)
Aš neabejojau Aga'os darbo kokybe, aš klausiau apie siūlus. Manau visai natūralus klausimas, nes kuo pigesni siūlai, tuo blogesnė jų kokybė ir tik gaila įdėto darbo. O jei šiuo atveju siūlai pigūs ir kokybė gera, man pačiai jie būtų įdomūs. Todėl ir paklausiau.
O Aga'i ačiū už paaiškinimą ir sėkmės

Daivaa, viską pasako, kad siūlai 60 procentų mohera. Taip kaip ir visa mohera, niekuo nesiskiria.
QUOTE(Daivaa @ 2006 09 06, 09:27)
Aš neabejojau Aga'os darbo kokybe, aš klausiau apie siūlus. Manau visai natūralus klausimas, nes kuo pigesni siūlai, tuo blogesnė jų kokybė ir tik gaila įdėto darbo. O jei šiuo atveju siūlai pigūs ir kokybė gera, man pačiai jie būtų įdomūs. Todėl ir paklausiau.

nu bet klausimas - gal siūlų dykai gauni, tai

Sorry už offtopicą

jatus, Aga, koks grožis

aaaaaašiū

QUOTE(Aga @ 2006 09 07, 21:44)
aš nebegaliu sulaukt....

QUOTE(Aga @ 2006 09 08, 20:56)
Įdėjau naują spalvelę vieną
Radau bordo siūlų pirkti pesimistei
tai iškart pirkau, kad paskui nedingtų 
Radau bordo siūlų pirkti pesimistei

vadinas dabar ramia sirdim galiu laukt savo eiles

Noriu tos naujos spalvos mėlyno-rudo-pilkšvo!!!
QUOTE(Aga @ 2006 09 09, 17:53)
vi_ka, jei bus būtinai nupirksiu, nes liko tik vienas sakė parduotuvėj, tuos du mamai pirkau 

man tai būtų idealus variantas, nes patinka džinsai, turiu daug rudų priedų-aksesuarų, tai laikau špygas, kad dar būtų