Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

Nu ką žinau, jau apie metus numegztas, bet normaliai viskas. Beja, jie ne šalikai, o šaliai. Skalbti aišku reikia specialiom priemonėm ir atsargiai, negręžti ir nedžiauti ant virvės.
Siūlų už dyką negaunu. Tiesiog už darbą imu pakankamai nedaug, nors Urmo bazėj Kaune jie kainuoja apie 70-90 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 09 05, 23:34)
O kaip tų šalikų kokybė, kai tokie pigūs? g.gif
Ar gal tu siūlų už dyką gauni?smile.gif

tai gali ir brangiau mokėt - manau, Aga nesupyktų hihihi.gif Ale ot būna žmonių... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2006 09 06, 00:01)
tai gali ir brangiau mokėt - manau, Aga nesupyktų hihihi.gif Ale ot būna žmonių... doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif prajuokinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2006 09 06, 00:01)

Aš neabejojau Aga'os darbo kokybe, aš klausiau apie siūlus. Manau visai natūralus klausimas, nes kuo pigesni siūlai, tuo blogesnė jų kokybė ir tik gaila įdėto darbo. O jei šiuo atveju siūlai pigūs ir kokybė gera, man pačiai jie būtų įdomūs. Todėl ir paklausiau.

O Aga'i ačiū už paaiškinimą ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Daivaa, viską pasako, kad siūlai 60 procentų mohera. Taip kaip ir visa mohera, niekuo nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 09 06, 09:27)
Aš neabejojau Aga'os darbo kokybe, aš klausiau apie siūlus. Manau visai natūralus klausimas, nes kuo pigesni siūlai, tuo blogesnė jų kokybė ir tik gaila įdėto darbo. O jei šiuo atveju siūlai pigūs ir kokybė gera, man pačiai jie būtų įdomūs. Todėl ir paklausiau.

O Aga'i ačiū už paaiškinimą ir sėkmės 4u.gif

nu bet klausimas - gal siūlų dykai gauni, tai doh.gif
Sorry už offtopicą cool.gif
Atsakyti

jatus, Aga, koks grožis wub.gif šiluma wub.gif
aaaaaašiū 4u.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 07, 21:44)
Smagu, kad patiko, o dėl šilumos jie thumbup.gif

aš nebegaliu sulaukt.... swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 08, 20:56)
Įdėjau naują spalvelę vieną
Radau bordo siūlų pirkti pesimistei thumbup.gif tai iškart pirkau, kad paskui nedingtų ax.gif

vadinas dabar ramia sirdim galiu laukt savo eiles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu tos naujos spalvos mėlyno-rudo-pilkšvo!!!
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 09, 17:53)
vi_ka, jei bus būtinai nupirksiu, nes liko tik vienas sakė parduotuvėj, tuos du mamai pirkau ax.gif

man tai būtų idealus variantas, nes patinka džinsai, turiu daug rudų priedų-aksesuarų, tai laikau špygas, kad dar būtų biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ir mano eilė jau artėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti