Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

QUOTE(Aga @ 2006 10 15, 11:17)
Pasistengčiau ax.gif Gal kas dar praleis eilę, nes būna visko smile.gif
Kokios spalvos norėtum?

Nežinau kokios spalvos geriausia būtų kad prie visko tiktų paltas jos tai tikros balintos kakavos spalvos, Striukė žalios- tokios kaip samana.
Man gražus avietinis su violetiniu ar kaip jis vadinas , žalias, ryžas, gintarinis. gal gali ką nors patarti? ar pasiųlyti? tiesa plaukus dažosi visada raudonai violetine spalva. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
QUOTE(Aga @ 2006 10 16, 21:19)
Tai tiktų arba žalias arba ryžas manau prie plaukų, gal labiau ryžas g.gif

mes su vyru žiūrėjom kad šitas gražu būtų, nes kiti ryži labai šviesūs. ar toks išeitų iki lapkričio 11 d gal keliom dienom anksčiau. blush2.gif
Atsakyti
Turiu toki klausima.... blush2.gif Kiek suprantu eilė yra... Tai kada maždaug būtų galima tikėtis gauti užsakytą daiktą? Ir kainą patikslinkit? blush2.gif Man tie balti tokie wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noreciau, kad ir mane irasytumet eilen. Tik spalva gal galiu patikslinti truputi veliau, noriu dovanai, tad reikia pasniukstineti kokia spalva tiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 17, 10:36)
Ten tas 2 kaip ir visi kiti ryžas toks pat, tik gal apšvietimas fotkinant skirias.

Na net nežinau dar vistiek šiandien nemezgi tai dar pagalvosiu kas ir kaip man 3 spalvos patinka: ryža, žalia , ir alyvinė su avietine. labiausiai linksta širdis prie alyvinės su avietine, na bet pergalvosiu dar kartelį. išklausinėjau kuo rengsis žiemą, tai paltas kaip minėjau senoviškos balintos kakavos spalvos , juoda striukė ir žalia striukė žalia tipo kasdieninė. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 17, 15:56)
Na tai žalias labiausiai tiktų manau, nes prie žalios striukės sunkoka, o prie balintos kakavos irgi žalias tiks, bet gali galvoti, kol ateis eilė ax.gif

Na tada dar galvoju, o tu būk gera pranešk per až. kada ta eilė priartės blush2.gif nes prisiminsiu tik lapkričio 11 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 17, 22:29)
erika  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  jei neimi, tai pranešk, nes jau stovi nuo sekmadienio numegzti  tongue.gif
Tiesa pasakius kartais būna pikta, kad mezgu naktim kartais, skubu kiek tik galiu, o va neseniai buvo užsistovėję 6 šaliai pas mane kol paėmė, ir tai ne visus  doh.gif

drinks_cheers.gif ir suprantu,nes yra ir man taip buvę,darai vos ne per naktį nes greitai prašo,o paskui pasirodo,kad nebereikia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 17, 21:29)
erika  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  jei neimi, tai pranešk, nes jau stovi nuo sekmadienio numegzti  tongue.gif
Tiesa pasakius kartais būna pikta, kad mezgu naktim kartais, skubu kiek tik galiu, o va neseniai buvo užsistovėję 6 šaliai pas mane kol paėmė, ir tai ne visus  doh.gif

Tai gal turi jau kokį numegztą ? tada gal nereiktų eilėje laukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 16, 20:07)
erika kur dingai g.gif g.gif Šaliai laukia vis g.gif

As kompo neturiu doh.gif ,atejau i interneto kavine ,kad parasyti,nes pas systra neprileido prieit blush2.gif . Parasyk man savo adresiuka ir atvaziuosiu pasiimti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2006 10 17, 20:29)

Atsiprasau labai,kad neapsireiskiau anksciau,nes tik dabar issiaiskinau,kad MEGOj yra internetine kavine rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki
Ir aš šalio noriu ax.gif Tik dar nežinau dėl spalvos g.gif Galima ir manę į eilę?
Atsakyti
Na o mes savitgalį išžiūrėjo mamos darbužius ir nusprendėm kad geriausia turbūt bus tamsiai rudas. Juk jame ten ir šviesesnio matosi ar ne?nes batai rudi, pirštinės rydos, striuką dar nusipirko rudą o paltas tai tokia lieva spalva kad šakės bet atrodo kad rudas turtų tikti.
o to ryžo su bordo nebūna?
Atsakyti
Aga,labai dekui uz grazius salius wub.gif ir dar karta atsiprasau,kad neapsireiskiau laiku 4u.gif
Atsakyti