Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

Rasiau rasiau ir postas kazkur prapuole....
Liudna man,kad nera mano isvajotu avietiniu siuliuku verysad.gif Nu bet ka daryt... Renkuos tada ryzus Agut ir laukiu is taves zinutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EUROPA: 11 lapkričio 2006 - 17:05
Aga, o tu siuos salikus mezgi tik vienodu rastu? bigsmile.gif
Atsakyti
Aga, susigalvojau spalva smile.gif bordo smile.gif
Atsakyti
Wow kaip gražu tie šaliai... smile.gif
Bet deficitas tai kaip komunizmo laikais - kur siūlų gauti sad.gif
Atsakyti
Aga, man dar vieno reik smile.gif o tu gelyciu nemezgi? smile.gif
Atsakyti
Aga, man cia abieju reikia dovanai, vieno birdo, kito zalio, bet zalio anksciau smile.gif tai jei yra siulu tai pradek pirma zalia megzt:) nu jei dar gelyte primegztum tai isvis butu ciki piki smile.gif))
Atsakyti
Kokia tikimybe sulaukt avietiniu. As galiu laukt iki kaledu unsure.gif Jei kam skubiau ngaliu uzleist eile.
Atsakyti
Gerai, jei niekam anksciau nereik, gerai ryzas bus wink.gif
Atsakyti
Aga, jei dar ryžų turi man irgi tiks ax.gif

Tiesa, prisiminiau, norėčiau ir gėlytės arba siūlų gėlytei , jei galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giulčita: 20 lapkričio 2006 - 16:52
Aš norėčiau avietinio wub.gif Jei ne vienspalvio, tai bent to margo... blush2.gif
Atsakyti
Šiandien atsiėmiau šalį - ačiū Aga labai fainas, .... na bet spalva tai ne mano doh.gif , na netinka ji man, o ir padovanot neturiu kam....

Gal kuri mergina iš eilės ar be eilės norėtų ryžo šalio? Perleisčiau už tą pačią kainą kaip ir pirkau - 50 Lt. Gal Aga nesupyks ... ax.gif
Atsakyti
Aga, labai grazus saliai wub.gif
as noreciau poros:
1. alyvinio/avietinio tokio margo, bet ne tamsaus, o sviesesniu atspalviu ax.gif
vien avietinio nenoriu, noreciau margo kazko. Gal turetum ka pasiulyti kito jei situ spalvu nera ax.gif
2. zalio margo, panasaus kaip pirmam psl. 4u.gif
Atsakyti