Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

ocho jau greit ir savaji ryza turesiu bigsmile.gif tai man Aga senuoju rastu prasau megzti.
Atsakyti
O je je je kaip cia greit as arteju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai dziaugiuos,kad Aga tokia darbstuole spartuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir dar noriu per nauja eiluten stot. Mama uzsimane tokio juodo.... Ar spesi Agut iki Kaledu man, a ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 31, 18:54)
NeringaJ, spėt tai spėčiau, bet šiandien žiauriai sunervino, kaip pagrindinėj vietoj kur perku pasakė, kad sekantis vežimas po 3 sav., o spalvų nieko neturi doh.gif Gavau tik baltus doh.gif
Bandysiu ieškot visur.

o ten kokie siūlai ir kiek jų reikia gal aš bandyčiau ieškoti Marijampolėj? g.gif vyras Kaune dirba tai užvežtų.
man dar išbėdos ir ryžas tiktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 01, 13:59)
Pradėjau saulutei ax.gif
Toliau:
1. Giulčita - avietinis/ryžas
60 Lt.
2. EUROPA - avietinis + siūlai kepurei
3. svetelis - oranžinis
4. NeringaJ - tamsiai rudas
5. Smiglė - baltas -siūlai yra
6. KreKre
7. Natuke
8. Milde
9. EUROPA - juodas

laukiu su nekantrumu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 31, 23:15)
Siūlų žiūriu 2 rūšių, bet sakė Lenkijoj nėra doh.gif
O ryžo tai mačiau dar buvo vienoj vietoj.

Na tikiuosi kad gausi tamsiairudų siūlų. o jeigu ne tada ryžą.
Atsakyti
Aga, buk gerute, pakeisk mano juoda i pieno spalvos blush2.gif ax.gif Nu persigalvojo mama mano smile.gif mirksiukas.gif Negaliu as ant jos pykt, kai taip labai pasipuost nori ir is to didelio noro jau nebezino, ko noret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 02, 11:58)
Gavau šiandien tik vieną vienintelį ryžą, daugiau nieko cray.gif
Neringa, dar laukiam tamsiai rudo, nors šansų mažai, kad gaus g.gif ?

Net nežinau ką sakyti? jeigu šansų nėra tai gerai bus ir ryžas, savrbu kad būtų, nes jau žino kad gaus dovanų šalį tai kaip maža mergytė elgias vis klausineja visko.
Atsakyti
Sveika,

Ir aš užsimaniau tavo šalio smile.gif Man jie tokie paprastučiai ir fainučiai. Taip kad stojuosi į eilę, o dėl spalvos dar neapsisprendžiau. Bet kadangi eilutė yra, tai tikiuosi galiu dar pagalvoti ax.gif
Atsakyti
Na, tai apsisprendziau del spalvos, bus gerai ryzas. bigsmile.gif
Ir dar noreciau stot i eile blush2.gif , bet cia jau gali buti ir po nauju metu, pieno spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KreKre: 06 lapkričio 2006 - 13:42
is to šalčio ir skubėjimo, neapžiūrėjau iškart šalio. na bet grižau namo tai prisimaiviau prie veidrodžio ax.gif (net pamiršau, kad su juodu golfu esu doh.gif )
SUPER thumbup.gif labai gražus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 07, 12:19)
NeringaJ, jau prie pabaigos tavo, įmesk adresą į až, vakare baigsiu, ryt ryte išsiųsiu. Tik gaila, kad rudo taip ir neradau sad.gif

Ačiū Aga žinok šalis tai thumbup.gif ir sau tokio norėčiau. be to aš tamsiai rudą tokį įsivaizdavau , kažkaip nuotraukose ryžas atrodė šviesesnis o realiai spalva thumbup.gif na va šeštadienį padovanosim. Vyras sakė gal man pačiai pasilikti. bet kad mama jau žino kad gaus šalį. negražu būtų.
Atsakyti
Neringa, labai džiaugiuosi, kad patiko ax.gif
Merginos, didelė problema dėl siūlų, kiek einu visur sako dabar gausim tik už 2-3 savaičių, nėra ką atvežti doh.gif
Turiu nusipirkus 1 baltų, 1 pieno ir 1 ryžų. Yra pirkti dar žalių, mėlynų ir ta spalva melsva-pilkšva - ruda. Gal kas norėtų skubiai ir tinka kuri nors esančių spalvų?
Giulčita, ar lauksi ar megzti ryžą, negarantuoju, kad avietinių sulauksi.
Jei Giulčita lauks, pradėsiu dabar Smiglei baltą tada.
Toliau eilė tokia:
1. Giulčita - avietinis/ryžas
60 Lt.
2. EUROPA - avietinis + siūlai kepurei
3. svetelis - oranžinis
4. Smiglė - baltas -siūlai yra
5. KreKre- ryžas
6. Natuke - pieno spalva - siūlai yra
7. Milde - bordo
8. EUROPA - pieno spalva
9. lineika
10. KreKre - pieno spalva