Ar čia nebus taip kaip man vieną kartą nutiko. Mezgiau didžiulį šalį iš plonytės machieros ir pritrūkau siūlų. Kai nusipirkai papildomai, mezgant pastebėjau, kad siūlas mažiau pūkuotas. Firma ir numeracija ta pati, o siūlai skirtingi.
Beje, pirkau ten pat, tik kitas siūlų atvežimas buvo.
Visko gali būt,mano sesuo irgi pritūko,o kai nusipirkus pradėjo megzt,pasimatė,kad siūlas ir plonesnis ir mažiau pūkuotesnis.Apskritai su pūkuotais siūlais reikia elgtis atsargiai,švelniai,nesukinėt,nerišinėt,neveržt mezginio,jei norim,kad jis ilgiau išliktų gražus

Ten iš vieno matkelio buvo megztas didelio, tik jis buvo daug siauresnis ir ilgesnis nei kitų,nes tokio norėjo siauresnio.Tai jei dar kažkiek pasitempė, tai gavos įtariu ilgas išvis 

labutis.saliai tikrai super!nusipirkau siulu ir galvoju pati nusimegzt toki.bet niekaip nesuprantu mezgimo rasto.gal kas galetu atsiust mezgimo schema ar aprasyma?
labai gražus tavo šaliai
labai norečiau arba geltono arba šviesiai žalio.Bet gal tu mezgi iš plonu ir lengvu siuliuku.Ir kiek kainuotu tavo ranku darbelis.Labai jau noreciau

labai norečiau arba geltono arba šviesiai žalio.Bet gal tu mezgi iš plonu ir lengvu siuliuku.Ir kiek kainuotu tavo ranku darbelis.Labai jau noreciau
O tai kokie siulai reikalingi,nes nelabai žinau
ir kaip aš juos perduočiau 
Papildyta:
Peržiurejau spalvytes,tai ,labai gržiu yra.labai gržus pereinami.tik pasakykite kaip tie siulai vadinasi

Papildyta:
Peržiurejau spalvytes,tai ,labai gržiu yra.labai gržus pereinami.tik pasakykite kaip tie siulai vadinasi
QUOTE(Aga @ 2006 03 05, 11:30)
Tai jei iš šitų, kur žiūrėjai, tai be problemų tada aš nupirkčiau, tik spalvelę pasakyk. O jei kokių kitokių norėtum, tada tik pačiai tektų rinktis 
Dabar iš pereinamų atsirado labai gražūs violetiniai-alyviniai,
spalva vakar mačiau 

Dabar iš pereinamų atsirado labai gražūs violetiniai-alyviniai,

Man tai labai noretusi pereinamos žalios

QUOTE(Aga @ 2005 12 17, 19:41)
Galėčiau numegzti tokius šalius kaip nuotraukoj, tik siūlų spalva gali skirtis. Jie ilgi, platūs, purūs, 60 % moheros, ploni. Kaina 40-45 Lt.
Dabar giriuos megztu ir jau padovanotu šaliku

Dabar giriuos megztu ir jau padovanotu šaliku

Ogal turi idomios skraistes modeliuka?
QUOTE(Aga @ 2006 03 06, 08:32)
O tai ačiū AGa.
Tik norejau pasitikslinti kokio ilgio?
Aga, labai aciu uz sali, man labai patiko
. Norejau paklausti, o kokia dabar eile? Gal dar viena galetum numergzti-balta?

QUOTE(Aga @ 2006 03 09, 08:26)
Valio

jei viskas bus ciki,tai žinokis noresiu dar vieno