Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

Noreciau salikucio, labai grazu, kokiu turite siulu?
Atsakyti
Norėčiau užsisakyti pieno spalvos blush2.gif , jeigu yra siūlų...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 03 14, 12:07)
ringa, tavo jau baigtas, liko tik apnerti kraštus, vakare tikrai apnersiu jei darbe neturėsiu laiko smile.gif Galėsi ryt pasiimti ax.gif

yahoo.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Noriu ir aš 4u.gif Per kiek laiko būtų šiuo metu? Noriu 2 4u.gif Vieną rudą-gintarinį ar kaip ten jis, o kitą minėjai kad mėlynas su violetiniu,ane? Arba juodas su kokiu atspalviu ax.gif TAi vat.... Laukiu atsakymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MANO_manyte: 15 kovo 2006 - 10:40
Violetinį su alyviniu ir gintarinį 4u.gif Jau pradedu laukti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MANO_manyte: 15 kovo 2006 - 12:16
QUOTE(Aga @ 2006 03 15, 12:29)
Ok, pasistengsiu kuo greičiau visoms, dabar sėdžiu darbe ir narplioju laisvą minutę radus ax.gif

aha nespeji thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, aš tai nesu patenkinta savo šaliu, ar siūlai netikę, ar megzta per retai, bet pas mane tai visai nesimato to gražaus rašto, kur nuotraukose yra. Sakyčiau per retas.Gal pas kitas ir geriau.
Atsakyti
Aga, kaip ten mano šalis 4u.gif ?
Atsakyti
Aš vakar važiavau i kavinuke tai labai graziai juo pasipuosiau thumbup.gif ,jis toks šiltas
Atsakyti
Aga, tai jei gintarinis ne labai gražiai atrodo, tai jei galima man ryžą tada 4u.gif Dovanosiu jį ir noriu kad gražus raštas aiškiai matytusi 4u.gif
Atsakyti
Siandien gavau sali thumbup.gif ,labai patiko thumbup.gif Kazkas peike gintarini,na man tai labai grazus wub.gif Laukiu nesulaukiu dabar kada galesiu iteikti dovana mamai 4u.gif Aciu tau Aga.
Noresiu ir sau ,tik dar spalvos nezinau doh.gif
Atsakyti
LAUKIU NESULAUKIU 4u.gif
Atsakyti